2010.04.21. 10:39:40
Sokat gondolkodtam rajta, hogy megírjam-e ezt a hsz-t vagy sem. Nagyon el vagyok keseredve, nem vagyok ezzel egyedül tudom. Senkit sem akarok megbántani, nem ez a célom, de muszáj kiírnom magamból a dühömet.
Teljes kudarc a tegnap esti mérkőzés. Minden csapategységünk vereséget szenvedett. A védelem mindkét oldala kapitulált. Alves több meccs óta árnyéka önmagának. A beadásai kritikán aluliak. Az első gólnál óvodás hibát ejtett, a labdát figyelte és nem az ellenfelet. 10 méterrel maradt le Sneijderről. Maxwell sajnos ezen a meccsen súlytalan volt. A gólpassza csodálatos, de utána észrevehetetlen volt. A második és harmadik gólt is az ő oldaláról kaptuk. Nem képes megállítani a robogó ellenfelet. Állóharcban jól teljesít, de a Walcott féle gól is és most Maicon gólja is bebizonyította, hogy lassú.
A védelem közepe igazából jól teljesített, de azt nem igazán értem, hogy miért kell erőltetni a lesre állítást. Szerintem ez nekünk nem nagyon fekszik. Tegnap jól működött, de azért, ha az első félidőben Militót elengedik, abban a véleményes szituban egy szavunk sem lehetett volna.
A középpályán Keita helye teljesen érthetetlen. Elvileg ő lenne az összekötés Xavi és a csatársor között, illetve védekezésnél neki kellene besegítenie hátul. Na ebből tegnap semmi sem sikerült neki. Teljesen súlytalan, megkérdezném tőle, hogy merre járkált a második félidő elején a gólnál pl. Teljesen igaza volt az egyik fórumozónak, hogy Xavi egyedüli kreatív kp-nak édes kevés. Iniesta hiánya nagyon meglátszik. Remélem a vezetők elgondolkodnak ezen. Muszáj igazolni egy támadó szellemű kp-t. Védekező játékosból annyi van, hogy Dunát lehet velük rekeszteni. Busquets szerintem most nem teljesített rosszul, de ha neki mindenképpen játszani kell, mert Pep szerelmes belé, akkor a másik kp legyen már Touré könyörgöm!
Elöl Zlatan teljesen eltűnt, és ami vérlázító, hogy még csak hajtani sem hajtott. Ha ez a meccs a Nou Camp-ban van, akkor a közönség őt fütyüli ki, mint tegnap a milánóiak Balotellit, teljes joggal teszem hozzá!
Messi szürke volt. Valóban nem a helyén játszik, de ez nem kellene, hogy zavarja őt. Szerintem egy picit pihent, hogy mire azt nem tudom. Én nem bántom őt, mert azért nagyon-nagyon sokat köszönhetünk neki.
Pep is benézett egy-két dolgot tegnap. A csere, amit meghúzott némi magyarázatra szorul. Abidal-Zlatan??? Rendben van, hogy meg akarta erősíteni a bal oldalunkat, jelzem hamarabb is észrevehette volna, hogy ott a baj. De hogy nem Zlatant hozom le az is biztos. Inkább Keitát.
És az, hogy egyet cserélt egész meccsen, úgy, hogy Henry, Bojan a padon vannak, nagy-nagy hiba.
Én nagyon bízom benne, hogy otthon ki tudunk szenvedni egy kettő nullás győzelmet. Remélem, hogy a bíró küldés kedvezőbb lesz számunkra, mint volt most.
Csak a Barca!