Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Avatar
barca0417
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 2041
Csatlakozott: 2006.10.27. 18:06:27
Tartózkodási hely: erre-arra

2010.04.21. 09:10:47

Szerintem az is baj volt az Inter ellen, hogy ezt így, egy ilyen ellenfél ellen nem bírta el a csapat. Márpedig azt hogy nincs támadósorunk. Tavaly az Henry-Eto'o-Messi támadósortól félt mindenki. Idén ez leredukálódott Messire. Az ő zsenialitása, hogy egy Arsenal ellen 4 gólt rúg, ami miatt itt vagyunk. De így már sok volt az Inter ellen, hogy Messi középpályást játszott, Pedro a széleken volt, Ibra meg nem fog úgy beleilleni ebbe a csapatba, mint Eto'o. hiába kivételes képességű játékos, azért az, hogy egy balhátvéd beáll a helyére és javul a támadójáték, ez nagy luxus. Pedro pedig meccsről meccsre javul, gólokat lő, de...még mindig ott van az a de. Lendületből meg tud verni embereket, és már okosabban játszik, de ebbe a támadósorba kell még egy klasszis Messi mellé. Pedro pedig nem az. Ő lenne az a csere aki állandóan új színt hozhat és lendületet. Így viszont nincs a padon senki. Bojant most én se hoztam volna be Ibra helyére, mert ő nem középcsatárnak a legjobb, és most Lucio és Samuel megölték volna. Henry meg idén még árnyéka se önmagának, de lehet jobb lett volna talán, ha megint beállva, helyet csinált volna Messiéknek, mint a Valencia ellen, amikor Vilanova volt az edző Pep eltiltása miatt.
szóval így nehéz dolgunk lesz a visszavágón, én adnék esélyt Henrynak Messi és Pedro oldalán. És Tourét is mindenképpen játszatnám.
Ibrán meg el kell gondolkodni, hogyan passzol legjobban ebbe a csapatba, vagy elcserélni Torresre. de valamit ki kell találni.
Kép
Avatar
visca el barca
Presidente del Barça
Hozzászólások: 20964
Csatlakozott: 2005.02.01. 13:13:37

2010.04.21. 09:08:30

noh, a tegnapról.

a játékvezetéssel nem kívánok foglalkozni, otthon majd nekünk fújnak.

az inter teljesen lefocizott minket, örüljünk, hogy nem lőttek még kettőt.

xavi, messi és zlatan egy nagy nulla 0 volt. Ha a 3-ból legalább az egyik jó napot fog ki, nincs ez a kétgólos különbség.

egyszerűen nem volt nálunk a labda, csak az utolsó 10 percben szöszmötöltünk elől, az meg kevés volt.

nem akarok pesszimistának tűnni, de idén nem mi leszünk a bl győztesek.

sajnos murinnyó nagyon összerakta ezt az intert. és ha a visszavágót 6 hátvéddel kezdik, akkor sem szólhatunk egy szót sem...

reménykedjünk...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Avatar
Fecooo
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 7853
Csatlakozott: 2008.07.15. 18:30:53

2010.04.21. 09:04:28

daffy írta:most komolyan,tegye fel a kezét,akit meglepett,hogy sz@r a bíráskodás a fociban! ugye h nincs ilyen... remélem platini nézte,mert a meccs egy újabb érv volt a videóbíró mellett. idestova 3-4éve nincs rendes játékvezetés a világban és ilyen bundabotrányok mellett,mint amik zajlanak, majdhogynem borítékolható a sok meglepő eredmény. én már csak azt remélem,hogy a vb nem lesz szétfújva. az inter azt játszotta,amit kell. törtek zúztak. alves esetéhez: be lehetett fújni,ha nagyon akarjuk,mert sneijder fitymája súrolta alves sarkát. nem illik belehalni,de be lehet fújni. a mérkőzés feltette az i-re a pontot,már ami a bírói teljesítményt jellemzi idén is.részvétem.
a mérkőzést döntően befolyásoló döntések mellett azért én kiemelném az apró dolgokat is: rendszeresen kifelé fújtak szabadot ellenünk, az Interben 4-5 játékos volt sárga veszélyben, erre csak pont a csereként beálló Sztanko kapott laptt. nálunk Puyol volt veszélyeztetett és az első adandó alkalommal megkapta a lapot, de látszott ám, h először nem akart akkor lapot adni, hanem "beszélgettek" vele az ellenfél játékosai és kireklamálták azt a sárgát... aztán ott volt Pedro esete: lekönyökölte asszem Maicon, már fújta be a szabadot, erre megváltoztatta a döntését és a kezezést szankcionálta a kifelé szabaddal...

már leírtam a "mi hibáinkat" tegnap, de számomra még mindig nonszensz, h portugál bírót küldtek erre a meccsre...
Avatar
kanty
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 7783
Csatlakozott: 2009.02.27. 17:29:30

2010.04.21. 08:58:00

menczel írta:

Ha valakinek pontos infoja van arról,hogy mikor kaptunk legutoljára tizenegyest arra nagyon kiváncsi lennék, de ha emlékezetem nem csal az utobbi 30 meccsünkön nem ítéltek számunkra. Sőt én kiállításra se emlékszem ellenünk.
Az is érdekes hogy míg mi építeni próbáljuk a játékot rendszeresen ugyanannyi vagy több sárgát/pirosat kapunk mint az ellenfél. Botrányos!
A Zaragoza ellen kaptunk utoljára tizenegyest.
A játékvezetésen vitatkozni pedig kár, változtatni rajta már nem lehet.
A visszavágóra kell koncentrálni.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Avatar
daffy
Madridista
Hozzászólások: 7213
Csatlakozott: 2010.01.31. 19:11:40

2010.04.21. 08:50:19

most komolyan,tegye fel a kezét,akit meglepett,hogy sz@r a bíráskodás a fociban! ugye h nincs ilyen... remélem platini nézte,mert a meccs egy újabb érv volt a videóbíró mellett. idestova 3-4éve nincs rendes játékvezetés a világban és ilyen bundabotrányok mellett,mint amik zajlanak, majdhogynem borítékolható a sok meglepő eredmény. én már csak azt remélem,hogy a vb nem lesz szétfújva. az inter azt játszotta,amit kell. törtek zúztak. alves esetéhez: be lehetett fújni,ha nagyon akarjuk,mert sneijder fitymája súrolta alves sarkát. nem illik belehalni,de be lehet fújni. a mérkőzés feltette az i-re a pontot,már ami a bírói teljesítményt jellemzi idén is.részvétem.
menczel
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1630
Csatlakozott: 2006.04.11. 14:16:25

2010.04.21. 08:50:11

Azért ez már kezdi súrolni a véletlenség határát, hogy soha nem kapunk nemhogy számunkra kedvező bírót, hanem egyáltalán pártatlant.

Ha valakinek pontos infoja van arról,hogy mikor kaptunk legutoljára tizenegyest arra nagyon kiváncsi lennék, de ha emlékezetem nem csal az utobbi 30 meccsünkön nem ítéltek számunkra. Sőt én kiállításra se emlékszem ellenünk.
Az is érdekes hogy míg mi építeni próbáljuk a játékot rendszeresen ugyanannyi vagy több sárgát/pirosat kapunk mint az ellenfél. Botrányos!
Svindler
Barça C
Hozzászólások: 18
Csatlakozott: 2005.11.30. 09:44:23

2010.04.21. 08:46:28

Sziasztok!

Osztom Gauchomester véleményét. A tegnapi vereség nagyon nagy részben Guardiola hibája volt! 3-1-nél csatár helyett védőt behozni....egy vicc!!!! Persze nem csak ez volt a gond...sajnos. Az első gólt olyan hiba előzte meg amiért már az ifi csapatból eltanácsolnak másokat! Na meg a drága, a félisteni magasságokba emelt Messi! Mintha a pályán sem lett volna...de hát ő is csak ember. Na de reméljük a legjobbakat otthon egyátalán nem lehetetlen 2-0-ra nyerni.
Avatar
vlxe
Capitá del Barça
Hozzászólások: 781
Csatlakozott: 2008.05.07. 23:16:25
Tartózkodási hely: Zalaegerszeg

2010.04.21. 08:42:06

Minden elismerésem az Internek! Tulajdonképpen akaratuk miatt sikerült ilyen játékot mutatniuk. Nem véletlen írom a játékot, mert az eredményhez nagy mértékben hozzájárultak a portugál játékvezetők. Sajnos Milito gólja lesgól, melyet egyáltalán nem akartak észrevenni... Olyan szituációk után kaptunk sárga lapot, amiért az inter még csak egy vállveregetést sem kapott :( Szomorú, hogy ilyen meccset játszottunk. Sajnálom ezt a meccset, mert a reális eredmény 3-2 vagy 2-1 lett volna. Jobb volt az Inter nem lehet elvitatni, de ami jár az jár szerintem... Na mind1 jövő héten extra játékkal megfordithatjuk a meccset és nagyon remélem, hogy nem két vkp-val fogunk játszani, mert igy ahogy tegnap voltunk a pályán, halálra voltunk itélve :(
Kép
pedro7
Barça B
Hozzászólások: 37
Csatlakozott: 2008.05.17. 23:10:50

2010.04.21. 08:38:43

És jön a hétvégi bajnoki, a Xerez valószínűleg ugyanúgy védekezni fog erősen, mintahogy a legtöbb csapat teszi a Barca ellen.
Ha nem is képvisel olyan játékerőt mint az Inter,még is arra jó, hogy a beállt védekezés ellen, gyakorolni lehessen.
És a csapat megmutathassa mire is képes igazán.
Persze kérdés, hogy Pep kiket játszat és mennyit a hétvégén.
Avatar
kanty
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 7783
Csatlakozott: 2009.02.27. 17:29:30

2010.04.21. 08:22:21

Gratulálni kell az Internek, mert tegnap este jobbak voltak. Lehet vitatkozni a birón, de ez már nem segit.
Ha döntőt szeretnénk játszani akkor a Camp Nou-ban ki kell harcolni a továbbjutást. Ha ez sikerül akkor megérdemelten BL döntős a csapat, ha az Inter képes lesz megtartani az eredményt akkor csak gratulálhatunk nekik.

Mindhárom gól a védekezésben elkövetett hibáknak köszönhető. Nagyon so klabdát vesztettünk és olyan helyeken ahol nem szabadott volna. Ezeket a hibákat az Inter könyörtelenül kihasználta.

Messinek és Xavinak nagyon nem ment a játék és ez a csapat nem birja ki, h a két legfontosabb játékosa egyformán gyengébb teljesesitményt nyújtson.

Mourinho összerakta ezt az Intert. Nagyon haraptak végig a játékosok és látszott rajtuk, h igazán akarják ezt a győzelemet. Milito és Sneijder nagyon jó meccset játszott, rájük oda kell majd figyelni a visszavágón.

Nincs semmi még veszve. Igaz az tény, h most nehéz helyzetbe került a csapat, de ha megakarjuk védeni a cimünket akkor megkell oldani ezt a szituációt is.
A visszavgón szinte tökéletes játékra lesz szükség. Nem szabad majd neki úgrani az Internek, mert egy esetleges kapott gól végzetes lehet majd.
Azt kell játszani amit eddig és akkor biztos vagyok benne, h jönni fognak a helyzetek és a gólok is.
Remélhetőleg Pep is átgondolja a dolgokat és kicsit több offensivebb játékosnak ad majd lehetőséget.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Avatar
Gauchomester
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1400
Csatlakozott: 2006.04.19. 14:02:27
Tartózkodási hely: Székesfehérvár

2010.04.21. 08:08:37

Hello Mindenkinek!
Tegnap este túlságosan is ideges voltam (gondolom nem voltam ezzel egyedül), éppen ezért inkább gyorsan elaludtam, minthogy Pepre, a bíróra, és néhány játékosra olyat mondjak/írjak, amit megbánhatok. Most azért megosztom veletek a véleményem úgy általában az egész estéről.

1. A buszozás.
Engem kifejezetten idegesített, amikor egyesek befolyásoló tényezőként számoltak a buszozással. Nem is írok erről bővebben. Semmi köze nem volt a tegnap estéhez.

2. A hátékvezetés.
Tisztelem Guardiola-t, hogy soha nem tér ki a játékvezetésre, mégolyan meccseken sem, amikor tényleg lenne rá oka, lsd. Espanyol ellen a hétvégén. Azonban most megemlítette őket, ami egyrészt betudható annak, hogy nagyobb a tét, a BL-légkör, az elkeseredettség, de másfelől annak is, hogy tényként kezelhető, a játékvezetés ismét csődöt mondott. Nagyon régóta beszédtéma, hogy a bírói tevékenykedés messze nem üti meg a játékosok szintjét. És itt nem az Alves-féle 11-esre gondolok, mert az nem volt egyértelműen az, kétségkívül gyanús. A mezőnyben elkövetett szabálytalanságok, vagy éppen hogy a tiszta szerelések megítélésében hibáztak nagyot. Számtalanszor vették el a labdát a Barca "támadóitól" az Inter térfelén, amivel kifelé jöhettek az olaszok szabadrúgással.

3. Pep
Az a véleményem, hogy a Real ellen behúzott egy olyat, amire senki sem számított, atz a meccset megnyertük. Hozzátenném, hogy azt a meccset nem azért nyerte meg a csapat, mert Alves, majd később Maxwell előrébb játszott. Azon a napon a Realt akármilyen összeállításban ütötte volna a csapat. Szóval behúzta azt a változtatást, és azóta azt hiszi, hogy ez jó. Pedig messze jár az igazságtól. Tegnap úgy vélem sokszor hibázott. Először is látszik, csak a hülye nem látja, hogy Dani Alves egyedül a vonal mellett szenved. Nem tudja azt nyújtani, mint amikor Messivel szivatják a fél világot. Másodszor Ibrahimovic teljesítménye, amit persze nem tudhatott előre, harmatgyenge volt. Labdát nem tartott meg, kapura egyáltalán nem volt veszélyes. Ahogy Henry kihagyta az Arsenal elleni meccseket, úgy szépen Ibrát is csücsültetni kellett volna az Inter elleni meccseken. Na de ha már ott fent a pályán, és bekapja a csapat a harmadik gólt, akkor meg mi a fészkes fenéért hozza be helyette Abidalt. Ha még nem épült fel teljesen a sérüléséből, akkor meg hozza be helyette Bojant, vagy Henry-t. Állandóan az a témája, hogy jaaaj, Bojannak nem tud ennél többlehetőséget adni. DEHOGYNEM! Amikor 1-3 a meccs, nem Abidalt kell behozni egy csatár helyett. Én ezt nem is értem. És akkor megint a húzás, Maxwell előre. Érthetetlen. 30 percünk volt egy gólt szerezni. 30!! és végig a 30 perc alatt ott csücsült a padon Ibra, Bojan, és Henry. Tudhatta, hogy a végén nyomni fog a csapat, és akkor egy-egy lecsorgó labdára vérbeli csatárokkellenek, akik ott vannak, lehet hogy mást nem csinál, de bekotorja, befejeli, bemelleli, beseggeli, behátalja, tök mindegy, de ne Piquétől várjuk ezt.

4. Ez csupán olyan ráadás.
Szerintem sok játékos, na persze ezt ugye kimondani nem lehetett, meg a vezetők, meg a szurkolók, már mindannyian hogy húúú, Bernabeuban megnyerni a BL-t, húú, mekkora fricska a madridnak. Mindenki a döntőről beszélt, nem értem miért. Tavalyról tudhatták volna, hogy az elődöntő sokszor nehezebb, mint a döntő. Elszálltak, és ezt le merem írni. Így meg nem lehet. Amikor továbbléptek az Arsenalon, már mindenki MAdridról beszélt. Ez visszaütött, és ezért fáj még jobban a vereség.

5. A visszavágó.
Képesek a srácok a fordításra. Most itt a lehetőség. A spanyol bajnokság a Realon kívül szinte csak tili-toli meccseket hoz.Most itt van a feladat. Az első perctől kezdve ott van a fejekben, hogy 2-0 oda. De meg tudják csinálni, bízom bennük. És nem azért, mert már ősszel egyszer 2-0 volt. Nem. De ahhoz igeni Touré kell, aki megszállja a középpályát, igenis Messi és Alves kell a szélre, Pedro a másikra, középen pedig Henry. Vele tudja a csapat játszani a mélységpasszos játékot. Nekünk csak a szurkolás maradt, de meg lehet ezt még oldani. Ha hamar sikerülne egy gólt szerezni, az elejétől kezdve agresszívan letámadni, hogy lássák, hogy húú, tényleg hosszúlesz ez a 90 perc, akkor meglehet.

VISCA EL BARCA!!!
Léfe
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1451
Csatlakozott: 2005.04.11. 11:41:27
Tartózkodási hely: Siófok

2010.04.21. 06:56:22

Ötlettelen adogatás komoly gólszerzési lehetőségek nélkül. Labdaszerzés nulla. Sajnos 15 percig jól ment, aztán lálltunk, miért ?. Nincsenek csatáraink. Teljes ötlettelenség pedig mostanában az Inter döcögős volt.
Ibra jó de nem illeszkedik ebbe a stilusba és nem is fog. Már elnézést Boján és a többi fiatal jó,de nem huzóemberek még. Egy gólvágo center és szélsők is kellenek. És több akarat, mert sok elszántságot nem láttam.
A Reál elleni harcossággal többre vittük volna.Messi zseni,de elég fásult.
Még mindent nyerhetünk,de lehet hogy semmit.
Avatar
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol
Hozzászólások: 4526
Csatlakozott: 2007.10.02. 19:49:32

2010.04.21. 06:43:22

Ez a meccs ahogy volt el lett k***a. Taktikailag én nem tudom mit akart Pep tegnap. Valdessel együtt 8 védekező emberünk volt a pályán amikor a 3. gólt bekaptuk. 8 védővel kellett volna alakítani valamit? Amikor Xavi szürkébb volt, Messi pedig nem is mondanám milyen... Én azt mondom, talán jókor jött egy vereség, mert túl szép volt már minden, most kell feleszmélni és hazai pályán bedarálni ezeket a mocskokat. Hosszú távon viszont el lehet gondolkodni pár dolgon. Köztudott, hogy amikor Sergio-Keita középpálya van, szenvedünk. Nincs kreativitás, ami segítene Xavinak is. Ezért lenne jó a jövőben egy kreatív emberke kp.-ra. Az, hogy a végén Henry és Bojan be se jött, szóval támadó szellemű játékos nem érkezett a pályá és Piquénak voltak a legnagyobb helyzetei az mindent elárul. Lehet jönni a bíróval is, mert benne volt az ő faktora is, de ezt a meccset taktikailag mi bebőröztük. Pep el gondolkodhat kicsit pár dolgon, mennyire éri meg Titit mellőzni hónapokon keresztül, mert az ő tapasztalata ilyen meccseken jól jöhetne, vagy Bojan hajtása. Illetve Touré valamelyest kreatívabb kp. és védekezésben masszívabb lehetne, hiányzott tegnap. Ezért is mondom, hogy a jövőbéli előretekintésben ott kell legyen egy kreatív középpályás, mert ha valaki kiesik, most Iniesta, akkor két vkp-val meg vagyunk áldva. Ennek ellenére erőltetjük rendszeresen. Remélem mindenki helyre teszi a gondolatait, mit is kéne tegyen és hogyan, jövő héten pedig be kell húzni azt a meccset, de ahhoz egy egészen más Barca kell kifusson.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Avatar
pitta19
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 327
Csatlakozott: 2006.08.25. 09:59:59
Tartózkodási hely: Acélváros

2010.04.21. 06:37:01

Egy valami pozitívuma lehet a tegnapi vereségnek, mégpedig az, hogy ugyan úgy kell kijönni a Camp Nouba kilencven percre, mint tettük azt az Arsenal ellen. Semmi lazaság, kilencven perc igazi foci kell!
Még mindig bízom a csapatban, hiszen egy szurkolónak ez a dolga, nem dőlt el még semmi, habér jelen pillanatban messzebb kerültünk Madridtól.
Pepnek a legnagyobb erénye, hogy pontosan az ilyen élet-halál meccsek, mint a visszavágó lesz, fel tudja rázni a csapatot.
Esélyesként jön majd az Inter ez tény, de ha valaki ma a világ labdarugásában képes a fordításra és a továbbjutásra, az a Barca.
Fel a fejjel szurkoló társaim. Mindig, minden meccset nem lehet megnyerni, és ettől szép a futball. A hibákból tanulni kell, a győztesnek gratulálni!
Avatar
Barcaádám
Capitá del Barça
Hozzászólások: 811
Csatlakozott: 2009.04.05. 18:43:08
Tartózkodási hely: Békés

2010.04.21. 05:17:31

BlauGranaGroc írta:Szerintem nem fog beállni bunkerbe az inter a nou campba. Úgy lesz vele Mou, ha tudtak 3 gólt verni otthon, akkor megpróbálnak min. egyet idegenbe is, amiből már könnyen lehet 2 is és akkor vége a dalnak, mert 5-öt nem fog a barca rúgni.
én is attól félek, beállnak 10 emberrel na azt akkor támadhatunk!
nagyon szíven ütött a vereség, már beleéltem magam a Bernabéu álomba, ami csak akkor leheteséges ha a csapatunk szívvel lélkekkel, és teljes erővel küzd a továbbjutásért és nem kap gólt!
ha gólt kapunk vége..
Kép

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
BlauGranaGroc
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 426
Csatlakozott: 2009.06.02. 18:37:07

2010.04.21. 03:58:10

Szerintem nem fog beállni bunkerbe az inter a nou campba. Úgy lesz vele Mou, ha tudtak 3 gólt verni otthon, akkor megpróbálnak min. egyet idegenbe is, amiből már könnyen lehet 2 is és akkor vége a dalnak, mert 5-öt nem fog a barca rúgni.
vv-puyi-rafa-pique-abidal-yaya-deco-messi-neymar-henry-samu
pedro7
Barça B
Hozzászólások: 37
Csatlakozott: 2008.05.17. 23:10:50

2010.04.21. 01:08:20

Azért ne felejtsük el, hogy ősszel 2-0-ra vertük az Inter-t otthon.
Akkor is ugyanolyan védekező focit játszottak.Nem gondolom, hogy a mai Inter sokkal jobb az őszinél.
Egyszerűen ma kihasználták a helyzeteiket.
Már számtalanszor bebizonyosodott, hogy nem lehet egy meccset végig kibekkelni.
Egy átlagos teljesítményénél jobb Barcelona kell és meg lehet verni ezt az Inter-t két góllal.Akár 3:1-re is
Avatar
Fecooo
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 7853
Csatlakozott: 2008.07.15. 18:30:53

2010.04.21. 01:01:11

VV-Maxi-Piqué-Milito-Abidal-Touré-Sergi-Xavi-Bojan/Pedro-Henry-Messi kezdővel állnék fel...
Maxi jobb a jobb szélen ezt már láttuk korábban, Dani pihenő, Titi szigorúan centerben, NEM szélsőként(ott továbbra is tud, csak Pep nem engedi neki...Valencia ellen engedte, bejött!), Messi vissza jobb szélre, Bojan/Pedro meg bejátsza a baloldalt!
meg kell nyomni az első félidőt, oda kell szegezni az Intert a kapujukhoz, ha nem sikerül legalább 1 gólt szerezni az első félidőben, akkor jöhet Zlatan, de nem a 8x. percben, hanem legkésőbb a 60. percben!

én így képzelem el, de hát ez csak az én szuverén véleményem, ami úgyse fog megvalósulni, hiszen Pep nem kedveli se Tourét, se Titit, vmint nem fog ilyen hamar cserélni...


összességében: nagyon rég nem voltam ennyire szomorú a kedvenc csapatom miatt :( (a 2007-2008-as szezonban sem, mert akkor a BL-elődöntő szinte csodaszámba ment a könnyű sorsolásunkkal...előtte egy évvel szomorú voltam a bajnoki cím bebukásakor, de még az se hasonlítható össze ezzel...){megjegyzés: akkor kezdtem el igazán focit nézni, mikor Rijkaard idekerült, szóval az előtte levő gödörre nem igen emléxem, így sztem nyugodtan mondhatom, h ez a meccs volt az, ami a a legjobban fáj, mióta a Barcának drukkolok}
főleg, mert egy ilyen aljas, gerinctelen senkiházit éltet az egész világ, aki képes volt megalázni Pep-et, aki csak próbált Gentleman lenni :(
ráadásul a nyilatkozatával kb a Barca ellen fordított mindenkit, elterelve a figyelmet a VALÓDI tévedésekről :(
A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2010.04.21. 08:26:25-kor.
duncan
Jugador del Barça
Hozzászólások: 131
Csatlakozott: 2009.12.18. 01:10:11

2010.04.21. 00:43:19

Ezért kár volt visszavenni a ligába! Szörnyű egy meccs volt!

Megértek itt sokakat,akik reménykednek a továbbjutásban a 2-0-ás sikerben a Camp Nou-ban,de ennyire ne legyünk optimisták. Szeretném,ha ott lennénk a döntőben,de erre szinte minimális az esély a mai meccs után.

Először is Mourinho minden lelkifurdalás nélkül fog 11 védekező szellemű játékossal felállni a Camp Nou-ban. Eddigi a cselszkivel is így játszott a Barca ellen idegenben és valószínű most is így fog. Barca-Chelsea 2004-2005: 2:1, Barca-Chelsea 2005-2006:1-1, Barca-Chelsea 2006-2007:2-2 ,egyedül az Intert elleni őszi meccs lóg ki a sorból a 2-0-val,ami most is kellene,de most nem az az Inter fog pályára lépni mint akkor. Akkor nekik is támadni kellett,most nem fog,jó nekik az egy gólos vereség is. Tudják,ha egy kontrájuk bejön,akkor vége.Mourinho biztos nem fog kockáztatni egy nyílt sisakos játékot,mint az Arsenal.

Másodszor az Inter,mint csapat is remekül működik és játékosanyagban is szinte egálban van velünk,Iniesta és Puyol kiválásával pedig semmivel sem vunk jobbak. A 4-4-2 taktikailag is tökéletes választás,mert Busquets nem vkp-nak való,Keitát pedig szívesebben látnám már másik csapat mezében. Xavi egyedül pedig nem fogja tudni felvenni a versenyt 4 kp-sal. Ráadásul a kp-ás fölényükkel elérik,hogy mindig legalább 2-en legyenek Messin,az olaszok pedig lélegzetvételhez sem hagyják jutni az argentint. Ezzel tulajdonképpen az egész csapatjátékot tönkretették,mert Xavit és Messit sikerült kivenniük a játékból. Rajtuk kívül meg szinte egyedül Pedrot lehetne kiemelni a támadó szekcióból (aki ma is betalált,nem rajta múlott). Ez ellen a rombolásra épülő(de sikeres) taktika ellen pedig Guardiola nem tud mit kezdeni. Mourinho egyébként a Chelsea-vel is így játszott ellenünk elég sikeresen.Talán vissza kéne nézni egy-két meccset Pepnek is....

Harmadsorban pedig Messi és Xavi tartják idén Pedro és Iniesta(ha egészséges) segítségével a csapatban a lelket. Ha ők ketten nem tudják a saját játékukat játszani,akkor vége.
Ibra és Henry hulladék,elveszik a helyet a fiatalok elöl, csak a szájukat jártatják idén,főleg a svéd. A különbség annyi,hogy Ibra kezdeni szokott...(de minek?) Bojan és Jeffren pedig túl kevés lehetőséget kapnak ahhoz,hogy igazán jó teljesítményt tudjanak nyújtani.
Keita meg egyszerűen nem ide való, alig van jó passza,alig tudja megtartani a labdát,kapura veszélytelen,távoli lövések nulla... szóval kb. semmit sem lát el a rábízott feladatból.Busquets talán még a jobbak között van,de nem vkp-nak való,fetreng a földön szinte a fél meccs alatt,rengeteg az eladott labdája. Értem,hogy nem erős testalkatú,de ez a játék nem egy vkp-hoz méltó,előrébb lenne a helye,ott talán jobban játszana. De hol van Touré???? Jól játszik,gólt lő a bajnokikon,amikor pályára küldik,nem értem miért nem képes a fontos meccseken Pep a kezdőbe tenni,főleg most,h erős kp-ra lett volna szükség. Nem hiszem el,hogy ez a teljesítményén múlik...
A védelemből Maxwell elég jó elöl,de hátul kevésbé nyújt jó teljesítményt,ami egy védőtől elég necces...,Alvesnek ritka sz.rok a beadásai mostanság,szórja el a labdákat, többet reklamál,mint szerel...
Pique és Puyol ,akikkel én meg vagyok elégedve hátul,ha néha hibáznak,akkor sem nagyot, kiegyensúlyozott,jó teljesítményt nyújtanak.
Militot sem mondom rossznak ennyi kihagyás után nagyon szépen játszik,első számú csere a védelemben. Márquezt mostanság nem láto msokat a pályán,ami nem véletlen,mert pocsék egy szezonja van.Csigrinszkij meg nem véletlenül nem játszik.Abidalról igazából nekem pozitívabb a véleményem,lehet nem jön túl sokat előre,de legalább tud védekezni.
Valdessel tökéletesen elégedett vagyok,amit kell,azt hozzáteszi a játékhoz.
Gyenge a keretünk,sajnos egy sms-hozzászólóval értettem együtt a legjobban a meccs alatt,hogy ha Messi "nincs",akkor szinte semmit sem ér a csapat (nem szóról szóra ezt írta,de ez vt a lényeg)

A visszavágóval kapcsolatban az a véleményem,hogy egy abszolút defenzív Internek nem fogunk tudni begyötörni két gólt,úgy,hogy ne kapjunk mellette. Ibra akkor sem rúgna gólt,ha üres kapura egy méterről próbálkozna,más meg sajnos nincs,aki középcsatárként jó teljesítményt tudna képességei és formája alapján nyújtani,ha Messit kiiktatják. Idén sem lesz címvédés a BL-ben...

Sajnálom,ha ezzel a hsz-szel megbántok valakit,én is barcás vagyok már régóta,boldog lennék,ha mi mennénk a döntőbe,de sajnos ez a realitás...
honda25
Jugador del Barça
Hozzászólások: 176
Csatlakozott: 2009.05.03. 15:10:20

2010.04.21. 00:37:26

Mielőtt beírnék, hozzáteszem, nem láttam a meccset.
Viszont megkérdem, hogy a pxcsába lehetett kikapni egy fxs intertől két góllal?
Ez már szerintem közröhej, ami idén megy a bl-ben, két ilyen nulla csapat játsza majd a döntőt, mint a bayern meg az inter...
Másik hozzászólásom: hogy a francba nem veszi észre az edző, hogy több ember munkája is hulladék a csapatban hetek óta.
Dani Alvesről és Sergioról beszélek. Amit Dani művelt az Espanyol ellen, úgy vágtam volna hetekre a b csapatba mint a huzat.
Alattomos, színjátszó, nem tud védekezni, a passzjátéka szánalom, Espanyol ellen számoltam 10 labdából 6-7-et eladott! Örültem is, hogy kiállították.
10 emberrel sokkal jobban ment.
Vajon miért nem kezd Henry soha? Azért, mert már nem itt a helye.
Szép volt, jó volt a tavalyi játéka, de idén nagyon gyengus.
Ennek az internek simán lehet vágni idehaza egy négyest, el is várom.
Az arsenalt is simán kicsináltuk, egyszerűen támadni kell majd.
De akkor is, hogy lehetett kikapni két góllal
:evil:
Hajrá Barca! És a Honda!
aynas
Capitá del Barça
Hozzászólások: 514
Csatlakozott: 2004.10.28. 13:08:07

2010.04.21. 00:25:35

AZ OLDALT SZERKESZTŐ SRÁCOK FIGYELMÉBE SZERETNÉM AJÁNLANI! GUARDIOLA AMIÓTA ÁTVETTE A CSAPATOT, EZ VOLT AZ ELSŐ ESET, HOGY TÉTMECCSEN 2 GÓLLAL KIKAPUNK.

Sajnos elég gáz, hogy ez a 2 gól most jött össze.
Dani Alvessel nekem több bajom is van. Nem tud védekezni, nem tud beadni és elég sokat szabálytalankodik.
Messi futotta a legkevesebett, ez sztem minden elárul a mai teljesítményéről.
Keita helyett Fabregast látnám szívesen a középpályán.
Ibrahimovics helyett Villat kellett volna megvennünk. Henry albi focista lett, semmi keresnivalója a Barcában.
A 2 gól sok, sztem nem lesz ebből továbbjutás. A bajnokságot viszont bekéne húzni, mert ha nem akkor nyáron "fejek fognak hullani".
Avatar
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021
Hozzászólások: 15503
Csatlakozott: 2005.10.03. 21:19:38
Tartózkodási hely: Dabas

2010.04.21. 00:14:12

Fecooo írta:nah csak kimutatta a foga fehérjét ez a görény!
HA befúja a tizit akkor is kikapunk.Úgyhogy kedves Hozé,hülyeséget beszéltél,hogy nem bírja a barca elviselni a vereséget.

Egyébként megnéztem volna ő,meg a brigádja hogy reklamált volna fordított helyzetben :roll:

Dilettáns senki.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Avatar
Fecooo
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 7853
Csatlakozott: 2008.07.15. 18:30:53

2010.04.21. 00:11:17

nah csak kimutatta a foga fehérjét ez a görény! (elnézést modik, de jobb jelző nem jut eszembe erről a pofátlan alakról...)


"A portugál tréner a Barcelona játékosainak viselkedésével sincs kibékülve. Különösen az nem tetszett neki, ahogy a mérkőzés után reklamáltak a játékvezetőnél a Dani Alves ellen elkövetett és szerintük tizenegyest érő szabálytalanság miatt.

„A meccs után a játékoskijáróban látottak megmutatták, mire számíthatunk a visszavágón. A Barcelona játékosai megpróbálták meggyőzni a játékvezetőt az igazukról. Csak annyit mondhatok róluk, hogy rövid távú memóriájuk van, „Chelsea-játékosaim" tavaly Övrebo történelmi hibája után tényleg reklamálhattak... Miért nem tud a Barcelona bajnokhoz méltóan viselkedni és elfogadni, hogy kikapott egy nála jobban játszó csapattól?" – tette fel a költői kérdést Mourinho, aki szerint a visszavágón bármi megtörténhet."
(forrás: NSO)

de gyorsan elfelejtette Frisk Urat, Terry szabálytalan gólját, amivel továbbmentek és az egy évvel későbbi odavágót...(1-2)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2010.04.21. 00:17:41-kor.
Avatar
OvaMind
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 486
Csatlakozott: 2007.09.28. 14:49:49

2010.04.20. 23:51:28

Megérdemelt Inter-győzelem volt a mai. Azt viszont nem gondolom h ma votl 2 gól a két gárda közt. Szerintem egyértelmű, hogy egy Busquets Keita középpályával nem lehet ezewn a szinten eredményt elérn, de a vicc, hogy így is simán meg lehetett volan a 3-2. Azt megértem h pl Abisdalt betette Pep, de miért pont a centerünket hozza le kétgólos hátrányban?én Tourét biztos kezdettem volna, de emellett még Henryt is behoztam volna fél órára. Az Inter kihozta a maxot a meccsből, mi meg főleg magunkat okolhatjuk, na meg Pep-et,aki nagyon nagy edző a mentális felkészítésben, viszont meccselésben igencsak gyenge.

Iniesta hiánya nagyon érződött, szeritnem köze nem lett volna az Inbternek a meccshez, ha pályán van. Keita viszont igencsak erőtlen, rossz játékos a helyén, nagyon nagy hibának tartom, hogy ő ennyit játszik a csapatban.
Guardiola
Capitá del Barça
Hozzászólások: 699
Csatlakozott: 2004.10.14. 10:40:57

2010.04.20. 23:51:21

Egy jó dolog azért van, Puyol a visszavágón nem de a döntőben játszhat :)
Visca el Barca!

Szerk: megnéztem közben a fogadóirodákat legnagyobb esélyt a 2-0 ra látnak. Arra meg hogy a Barca 2 góllal nyer 2,5x es pénzt fizet az egyik iroda (ez a legkisseb odsz vagyis a legesélyesebb szerintük). Egygólos Barca siker 3,2 döntetlen 8.
Szeretem amikor az irodák így vélekednek, optimizmusra ad okot, hogy elfogulatlan elemzők úgy látják jó esélyünk van a továbbjutásra.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Guardiola 2010.04.21. 00:01:36-kor.
Válasz küldése