Mindenekelőtt ki szeretném kötni,hogy az Inter teljesen megérdemelten nyerte a meccset. Kalapom emelem előttük. Hajtottak,Milito görcsöt is kapott.
Nos,de foglalkozzunk magunkkal.
Az elején semmi baj nem volt szerintem, jött a játék,egy remek Maxwell(kisebb Maicon hiba,nem lépett ki) után Pedro gólt szerzett.
Aztán fokozatosan jött fel az Inter,addig is volt helyzetük.
1-1
Alves nem tudom hol kolbászolt,de,hogy az ő nyakába varrom a gólt az 100%. Sneijder így is majdnem kihagyta,de 1-1.
Szünet szerintem jól jött számunkra, remélem Pep úgy fejben helyre rakja
Messit és úgy egybe a társaságot.
Nagyon nem tetszett,hogy hozzáérte valaki,és nem vállalta a harcot, nem futott, nem kérte a labdát,csak kocogott,sétálgatott.(Ronaldinho effektus,remélem utoljára említem nála.
Félre ne értsetek! Nem gólt hiányoltam tőle,hanem az akarást.
2-1
Rég láttam ilyen makkos gólt,de Maicon végigsprintelte a pályát,bent van.
3-1
Azt hiszem itt is Alves kolbászolt el? Nem emlékszem már,de 2gólban volt benne az tuti. Na hát ez egy méteres les volt
Mind1, ezután volt 20percünk,hogy lőjünk egy tetves gólt.
Piquet nem hibáztatom,mert védő...
Ellenben Busi 6-7méterről képtelen befejelni egy labdát
Vagy Messi ziccerból elcselezi magát.
A 11esekre nem akarok kitérni,ezt most "visszakaptuk" a tavalyiért.Csak Alves sárgája idegesítő picit.
A vereség okát abban látom,hogy nem volt akkor akarás,leginkább Messi részéről látszódott ez meg,illetve akárki akármit mond a középpályja valahogy nincs egyben,ha Keita játszik. Én azt az óriási mezőnymunkát sem látom,ha labda kerül hozzá akkor meg 0. Nem őt bántom,de Yaya szerintem hasznosabb lett volna.
Másrészt,a védelmünk, Alvessel a élen nem volt a helyzet magaslatán. A meccs elején és közepén nagyon kacérkodutnk az ördöggel,meg is fizettünk érte,mert
1x nem intett lest a bíró.
Messi remélem fejben öszekapja magát,mert ez engem nagyon idegeít!
Alves meg vagy tanuljon meg beadni,vagy ne adjon be.
2góllal kell nyerni otthon legalább. Ez egy [auto_cenzúra] nehéz feladat lesz,de ahogy Hajdú B. mondta, a Barca képes lehet erre.
Ibra hátha belerázódik,és Messi is visszanyeri a lelkesedését !
Meglehet a továbbjutás, de 2x úgy kell harcolni,mint ma Eto'o és csapata.