Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

én is attól félek, beállnak 10 emberrel na azt akkor támadhatunk!BlauGranaGroc írta:Szerintem nem fog beállni bunkerbe az inter a nou campba. Úgy lesz vele Mou, ha tudtak 3 gólt verni otthon, akkor megpróbálnak min. egyet idegenbe is, amiből már könnyen lehet 2 is és akkor vége a dalnak, mert 5-öt nem fog a barca rúgni.

HA befúja a tizit akkor is kikapunk.Úgyhogy kedves Hozé,hülyeséget beszéltél,hogy nem bírja a barca elviselni a vereséget.Fecooo írta:nah csak kimutatta a foga fehérjét ez a görény!
Így van. Várjuk őket sok szeretettel a Camp Nouban. Ha ezek után tovább tudnak majd jutni, minden tiszteletem az övék!pedro7 írta:Nem a bíróval meg a vitatott esetekkel kellene foglalkozni.
Egy ilyen csapatnak mint a Barcelona a bírói tévedésekkel is simán hozni kellene egy ilyen meccset.
Miért nem tudta a csapat a saját játékát hozni és 70 percig alig jutott el a kapuig.
És hogy kaphatott 3 gólt ami elég ritka ráadásul egy ilyen Intertől.
Szerintem is simán verhető ez az Inter, otthon 2 góllal, akármennyire beáll védekezni.Csak ehhez normális csapat és támadó játék kell.