Rivaldo11 írta:Szerintem holnaptól már a Xerez ellen derbivel kell foglalkozni, utána jöhet a visszavágó. Ha csak azt nézzük, hogy két gól kell-meg tudjuk csinálni.
Ami a játékot illeti, nagyon kellene Xavi mellé még egy olyan játékos, aki indítani tud. Ini hiánya óriási veszteség, ezért nem értem, miért nem Yaya kap lehetőséget, akinek szervezői "vénája" is van. Messire ráfér a pihi.
Hiszek a továbbjutásban. A Nou Campban nagyon hosszú lesz az a 90 perc az internek.
Egyetértek veled, szinte mindenben.
Talán annyiban kiegészíteném, hogy a Xerez ellen egy B csapattal állnék fel, ahol Xavi, Messi, sőt Pedro is pihenőt kapna (Ibrának meg jól jönne néhány meccs), ezért fel tudnánk készülni mind fejben, mind fizikailag a visszavágóra. A Xerezt így is úgy is ütni kell otthon.
Ami ellen nem lehet tenni, de óriási vérveszteség az Ini hiánya. Sajnos sokkal kevésbé vagyunk labda biztosak, nyugodtak, illetve kreatívak a középpályán és a támadásban. Átmenetileg én Busit raknám a helyére, aki elég jól tudna akár ott is szűrni és ő is elég jól meg tudja tartani a labdát adott helyzetben, meg egész kreatív, védekező középpályásnak meg Touré lenne a befutó, csak neki is össze kéne kapnia magát.
Meg kell majd küzdeni nagyon keményen a továbbjutásért még mind a két csapatnak. A Barcában benne van, hogy lő 4-t az Internek, de fordítva is lehet, az Inter nagyon erős lett tavaszra. Én bízok a csapatban, menni fog ez! Si! Si! Si! Vamos a Madrid!