torrestoni írta:Lehet picsogni a játékvezetők miatt, a lényegen nem változtat. Ma semmit nem tettünk a győzelemért. Így kell küzdeni, hajtani, hibákra játszani, s végül győzni, ahogy az Inter tette jó 60 percen keresztül, az utolsó 20 perces védekezést is beleértve.
Nem volt taktikánk, nem volt lelkesedés, nem volt ötlet, nem volt vezér. Unott pofák, felesleges megmozdulások, hibák hibákra, túl sok csetlés-botlás, műesés, csigatempó, totális tanácstalanság, főleg taktikailag.
Ebben a vereségben Guardiolától Messiig mindenki tövig benne van, a kifogásokkal pedig csak magatokkal hitetitek el, hogy ez bármire is elég lett volna. 2-1, 3-1, édes mindegy, ha ilyen attitűddel lépünk pályára egy BL-elődöntőben.
Azt kell, hogy mondjam igazad van! Az Inter úgy játszott, hogy csak Ő lehet a győztes, agresszívak voltak, nem ismertek elveszett labdát és a bírókérdéssel is egyetértek az egyik előttem szólóval, a tavalyi meccset valahol visszaadta a sors. Szerintem a második Inter gól előtt szabálytalanul húzták vissza Messit, le kellett volna fújni, ebből rúgták a gólt. (Messit egész meccsen ráncigálták minden gond nélkül) Ezzel együtt úgy gondolom, hogy hazai pályán kivívhatjuk a továbbjutást, ha mindenki úgy áll hozzá, ahogy kell!
" Lionel az után a futballista után kapta a nevét, aki szerintem minden idők legnagyobb játékosa, és az én példaképem. Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen." Antonio Cassano