Tivornya írta:Nem értem...miért van az, h a világon mindenki elismeri nagyságát, kivéve a madridistákat? Titkon biztos istenítik ők is és gondolkodás nélkül elcserélnék a rinyára, de hát a "büszkeségük" miatt inkább csak fikáznak...Sztem megeszi őket a sárga irigység
Én nem nagyon találkoztam olyan madridistával, aki ne ismerné el Messit. Mármint képességeit illetően. Nyilván nem közszemlélet, hogy a valaha volt legjobb játékos, dehát ez szerintem nem bűn. A helyén kell kezelni a dolgokat, nem isten ő. Nem ő az egyetlen, akit nem bírtak tartani a védők. Maradona, Cruyff, Ronaldo, csakhogy egykori Barcásokat említsek, ugyanúgy hülyét csináltak az aktuális ellenfél védelméből. Ők is zsenik voltak, és úgy tűnik Messit közéjük kell sorolni. Szerintem nem szerencsés a futball legjobbjait összehasonlítani mert nagyon szubjektív, mondhatni mindenki az érzelme alapján emel egy játékost a többi fölé. Mégpedig azt a játékost, aki hétről hétre kápráztatja el az illetőt. Most épp Messinél van a toll, amivel a futball "történelemkönyve" íródik, de ne róla nevezzük el azt a könyvet. A zseniket nem összehasonlítani kell, hanem hátradőlve élvezni a produkciót.

És kicsit visszatérve, igen én például irigy vagyok Messire. Remek játékos. De maradjon a Barcában, neki nálatok a helye. Nem cserélném el C. Ronaldóra, mert a portugál kifogástalanul teljesít Madridban, bőven elégedett vagyok vele.
Az idézett 3 sor pedig magáért beszél