Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt a hülye logikát. Nekik is van mumusuk. Sevilla vagy néha a Depor-Athletic kettős. Aktuális forma minden kérdésre a válasz.mindorokke_barca írta:Nem is fogod mégérteni amíg összefüggést keresel abban, hogy miért nem tudjuk megverni az espanyolt, ha a real vezet a valencia ellen. Ne idegeskedj rajta, nem éri meg, árt az egészségnek.Csak nem értem ha az a Real akit rommá verünk megnyer minden meccset, jól játszik a Valencia ellen is, akkor mi mért nem tudjuk megverni az Espanyolt? Ez nagyon ideegsítő...
FtcSikiHun írta:A Real vigye csak a bajnokságot ( bár kicsit fájó, ám de még nagyon nem biztos, ha Pep összeszedi a csapatot) de a BL csakis a miénk legyen
Nem is fogod mégérteni amíg összefüggést keresel abban, hogy miért nem tudjuk megverni az espanyolt, ha a real vezet a valencia ellen. Ne idegeskedj rajta, nem éri meg, árt az egészségnek.Csak nem értem ha az a Real akit rommá verünk megnyer minden meccset, jól játszik a Valencia ellen is, akkor mi mért nem tudjuk megverni az Espanyolt? Ez nagyon ideegsítő...
Ezt ecsetelem én is tegnap óta. Főleg, hogy még itt a Valencia, aki a gól óta már támadgat is. Benne lehet az X a meccsben, remélem Emery a szünetben kitalál valamit, VAMOS VALENCIA!socio66 írta:Dehogynem,csak van pár gyenge idegzetű,vagy nem is tudom milyen ember,akik az első melegebb szitunál már adná oda az aranyat nektek. Tavaly is ez volt.daffy írta:fő a bizalom,nem értem mire fel kételkedtek a csapatotokban? van rá ok? nem ti vezettek? nem ti nyerhettek bl-t?
Mondjuk tény,hogy nehézzé tettük magunknak a végét,de meglesz ez, nem fogunk nyerő helyzetből elbukni.
egyrészt még nincs meg ez a meccs,és még mindig ti mentek néggyel,de ha megvan akkor is még +1socio66 írta:Dehogynem,csak van pár gyenge idegzetű,vagy nem is tudom milyen ember,akik az első melegebb szitunál már adná oda az aranyat nektek. Tavaly is ez volt.daffy írta:fő a bizalom,nem értem mire fel kételkedtek a csapatotokban? van rá ok? nem ti vezettek? nem ti nyerhettek bl-t?
Mondjuk tény,hogy nehézzé tettük magunknak a végét,de meglesz ez, nem fogunk nyerő helyzetből elbukni.
Valencia van annyira értelmes csapat, hogy nem rúgja szét az ellenfelét.Hunfranco írta:A BL-re sztem sokkal több esély van, mint a bajnokságra. Csak nem értem ha az a Real akit rommá verünk megnyer minden meccset, jól játszik a Valencia ellen is, akkor mi mért nem tudjuk megverni az Espanyolt? Ez nagyon ideegsítő...ab1daL írta:Így állsz hozzá ne lepődj meg semmin..Hunfranco írta:Csak a Barca olyan szerencsétlen, hogy nem bírja megverni a [auto_cenzúra] espanyolt...
Bezzeg a Real most már a Valencia ellen is vezet...ők minden meccset nyerni fognak, nekünk meg még ott a villareal meg a sevilla, akik ellen szinte biztos a pontvesztés.A BL-t is buktuk, ez van...
Dehogynem,csak van pár gyenge idegzetű,vagy nem is tudom milyen ember,akik az első melegebb szitunál már adná oda az aranyat nektek. Tavaly is ez volt.daffy írta:fő a bizalom,nem értem mire fel kételkedtek a csapatotokban? van rá ok? nem ti vezettek? nem ti nyerhettek bl-t?
A BL-re sztem sokkal több esély van, mint a bajnokságra. Csak nem értem ha az a Real akit rommá verünk megnyer minden meccset, jól játszik a Valencia ellen is, akkor mi mért nem tudjuk megverni az Espanyolt? Ez nagyon ideegsítő...ab1daL írta:Így állsz hozzá ne lepődj meg semmin..Hunfranco írta:Csak a Barca olyan szerencsétlen, hogy nem bírja megverni a [auto_cenzúra] espanyolt...
Bezzeg a Real most már a Valencia ellen is vezet...ők minden meccset nyerni fognak, nekünk meg még ott a villareal meg a sevilla, akik ellen szinte biztos a pontvesztés.A BL-t is buktuk, ez van...
És a barca olyan szerencsétlen, hogy oda-vissza verte ezt az óriási reált:d Na meg a barca olyan szerencsétlen, hogy a bl döntőbe jutásért lép pályára kedden, ellentétben a már rég búcsúzott megasztár madriddal. Néha gondolkodjunk....Hunfranco írta:Csak a Barca olyan szerencsétlen, hogy nem bírja megverni a [auto_cenzúra] espanyolt...
Bezzeg a Real most már a Valencia ellen is vezet...ők minden meccset nyerni fognak, nekünk meg még ott a villareal meg a sevilla, akik ellen szinte biztos a pontvesztés.
Így állsz hozzá ne lepődj meg semmin..Hunfranco írta:Csak a Barca olyan szerencsétlen, hogy nem bírja megverni a [auto_cenzúra] espanyolt...
Bezzeg a Real most már a Valencia ellen is vezet...ők minden meccset nyerni fognak, nekünk meg még ott a villareal meg a sevilla, akik ellen szinte biztos a pontvesztés.
Az Espanyolt illett volna megverni, mit akarunk a sevilla, meg a villareal ellen. Ha a Vaelncia nem rabol pontot, akkor ez a bajnokság az én véleményem szerint elúszott.S.Agüero írta:Szerintem már most mondjunk le a bajnoki címről...Hunfranco írta:Csak a Barca olyan szerencsétlen, hogy nem bírja megverni a [auto_cenzúra] espanyolt...
Istenem miért lenne szinte biztos???
A valenecia eddig örülhet, hogy még csak 1-0.
3-1nek kéne lennie a meccsnek a helyzetekből nézve.
fő a bizalom,nem értem mire fel kételkedtek a csapatotokban? van rá ok? nem ti vezettek? nem ti nyerhettek bl-t?Hunfranco írta:Csak a Barca olyan szerencsétlen, hogy nem bírja megverni a [auto_cenzúra] espanyolt...
Szerintem már most mondjunk le a bajnoki címről...Hunfranco írta:Csak a Barca olyan szerencsétlen, hogy nem bírja megverni a [auto_cenzúra] espanyolt...
Nem fognak,nem áll érdekükben...Sanama írta:örülnék ha a valencia valamit mutatna is....
A sárga taknyok ellen azonban meg szoktunk szenvedni, nekünk nem fekszenek le, mint madridéknak.
Ezt én is igy gondolom.Sőőt,megsem érdemelnénk.
Az meg hogy a madrid lenne a bajnokság esélyese egy nagy baromság.
Nincs ezzel semmi gond,gondolom kérdésre válaszolt.Azt meg csak nem mondja,hogy útálom ezt a [auto_cenzúra].Nem tudom ki hogyan gondolja de szerintem megengedhetetlen a bajnoki címért folyó csata hajrájában, hogy így udvaroljon valaki egy másik csapat edzőjének. Nem is értem, hogy gondolja, messzi van ez a profi szemlélettől és a tisztességtől.
mindenféle összeesküvéselmélet nélkül) hogy lehet az, h míg a Barcánál minden egyes fellebbezést elutasítanak a sárga lapos ügyekben, addig Albiol és Kameni sárgáját viszont eltörölték?
Persze, hogy az. Nekünk kötelező jeleggel nyerni kell az összes hátralévő meccsünket és még ezt követően is a Barca kezében marad a sorsunk! De a remény hal meg utoljára!Az meg hogy a madrid lenne a bajnokság esélyese egy nagy baromság.