Barca vs Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Melyik csapat fog többet kiadni játékosokra ezen a nyáron?

Real
243
64%
Barca
135
36%

Szavazatok száma: 378
Fernando
Llegenda del Barça

2010.04.18. 22:33:33

mindorokke_barca írta:
Csak nem értem ha az a Real akit rommá verünk megnyer minden meccset, jól játszik a Valencia ellen is, akkor mi mért nem tudjuk megverni az Espanyolt? Ez nagyon ideegsítő...
Nem is fogod mégérteni amíg összefüggést keresel abban, hogy miért nem tudjuk megverni az espanyolt, ha a real vezet a valencia ellen. Ne idegeskedj rajta, nem éri meg, árt az egészségnek.
Ezt a hülye logikát. Nekik is van mumusuk. Sevilla vagy néha a Depor-Athletic kettős. Aktuális forma minden kérdésre a válasz.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
noname
Llegenda del Barça

2010.04.18. 22:13:58

Egyeseknél miért egyenértékű az Espanyol-egál a bajnokság elvesztésével?
Ebben a szezonvégben ez volt messze a legnehezebb meccsünk. A kisebbségi komplexusos espanyol mindig így játszik. Nem érdekli őket semmi, csak hogy velünk kicsesszenek(szépen magyarul megmondva). Ez az életcéljuk. Jelentétktelen kiscsapat, hát az egyetlen dolog, amivel kitűnhet, az a mi szivatásunk. A Real is így van legtöbbször a GEtafeval.
Vezetjük a bajnokságot. A Sevilla meccs sétagaloppnak tűnik nekem. Ők nem tudnak védekezni. EGy támadó csapat, nemhiába verjü el őket rendszeresen. A Villarreal-meccstől már annál inkább tartok, bár ők se túl összeszedettek taktikailag Pellegrini távozása óta.
A Fifa egy szégyen
Fernando
Llegenda del Barça

2010.04.18. 22:05:32

Morbid baromság választani a két dolog között (BL, Liga), de ha kéne simán a Ligát kívánnám. Kupához szerencse is kell, míg egy 38 meccses bajnokságot nehéz így abszolválni, főleg hogy oda-vissza vertük a madridot. Nálam nem kérdés, de mi ez a hülyeség amúgy is? Ha elveri a madrid a Valenciát, akkor is 1 ponttal megyünk. Villarreal, Sevilla ide vagy oda... A madrid is megy még Mallorcára. Az se lesz kis meccs. Mit kell itt egy x után kongatni a vészharangokat?
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2010.04.18. 22:02:06

FtcSikiHun írta:A Real vigye csak a bajnokságot ( bár kicsit fájó, ám de még nagyon nem biztos, ha Pep összeszedi a csapatot) de a BL csakis a miénk legyen
:lol:
Te miről beszélsz?
Tudtommal mi vezetjük a tabellát-ha minden igaz. A csapatunk képes arra, hogy kimennek, és szétszakítja a Sevillát is, meg a Villarrealt is.
Arról nem szólva, hogy nem csak mi nem hibázhatunk...
Rivaldo-A Legnagyobb.
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2010.04.18. 21:59:31

Csak nem értem ha az a Real akit rommá verünk megnyer minden meccset, jól játszik a Valencia ellen is, akkor mi mért nem tudjuk megverni az Espanyolt? Ez nagyon ideegsítő...
Nem is fogod mégérteni amíg összefüggést keresel abban, hogy miért nem tudjuk megverni az espanyolt, ha a real vezet a valencia ellen. Ne idegeskedj rajta, nem éri meg, árt az egészségnek.
LM10
Director del Fútbol

2010.04.18. 21:46:02

socio66 írta:
daffy írta:fő a bizalom,nem értem mire fel kételkedtek a csapatotokban? van rá ok? nem ti vezettek? nem ti nyerhettek bl-t?
Dehogynem,csak van pár gyenge idegzetű,vagy nem is tudom milyen ember,akik az első melegebb szitunál már adná oda az aranyat nektek. Tavaly is ez volt.
Mondjuk tény,hogy nehézzé tettük magunknak a végét,de meglesz ez, nem fogunk nyerő helyzetből elbukni.
Ezt ecsetelem én is tegnap óta. Főleg, hogy még itt a Valencia, aki a gól óta már támadgat is. Benne lehet az X a meccsben, remélem Emery a szünetben kitalál valamit, VAMOS VALENCIA!
daffy
Madridista

2010.04.18. 21:45:07

socio66 írta:
daffy írta:fő a bizalom,nem értem mire fel kételkedtek a csapatotokban? van rá ok? nem ti vezettek? nem ti nyerhettek bl-t?
Dehogynem,csak van pár gyenge idegzetű,vagy nem is tudom milyen ember,akik az első melegebb szitunál már adná oda az aranyat nektek. Tavaly is ez volt.
Mondjuk tény,hogy nehézzé tettük magunknak a végét,de meglesz ez, nem fogunk nyerő helyzetből elbukni.
egyrészt még nincs meg ez a meccs,és még mindig ti mentek néggyel,de ha megvan akkor is még +1
ab1daL
Director del Fútbol

2010.04.18. 21:42:52

Hunfranco írta:
ab1daL írta:
Hunfranco írta:Csak a Barca olyan szerencsétlen, hogy nem bírja megverni a [auto_cenzúra] espanyolt...
Bezzeg a Real most már a Valencia ellen is vezet...ők minden meccset nyerni fognak, nekünk meg még ott a villareal meg a sevilla, akik ellen szinte biztos a pontvesztés.
Így állsz hozzá ne lepődj meg semmin.. :) A BL-t is buktuk, ez van...
A BL-re sztem sokkal több esély van, mint a bajnokságra. Csak nem értem ha az a Real akit rommá verünk megnyer minden meccset, jól játszik a Valencia ellen is, akkor mi mért nem tudjuk megverni az Espanyolt? Ez nagyon ideegsítő...
Valencia van annyira értelmes csapat, hogy nem rúgja szét az ellenfelét.
socio66

2010.04.18. 21:42:11

FtcSikiHun
Director del Fútbol

2010.04.18. 21:42:03

Én most olyan szinten vagyok, hogy a Real 200 mit tudom én hány millióból nyer egy bajnokságot. Mi meg 60-80 millióból ott vagyunk a BL elődöntőben.
Én már inkább azt remélem, hogy sikerül a BL győzelem. Nem lesz könnyű dolgunk.
Ha túlmegyünk az Interen akkor 1 fokkal könnyebb dolgunk lesz szerintem mert se a Lyon se a Bayern nem olyan jó MOST mint az Inter. Kicsit olyanok mint mi :oops: Robben viszi a csapatot. Hatalmas fogás volt. Ha őt megtudjuk fogni, akkor nem lehet annyira nagy baj.
A Real vigye csak a bajnokságot ( bár kicsit fájó, ám de még nagyon nem biztos, ha Pep összeszedi a csapatot) de a BL csakis a miénk legyen :twisted:
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
Hunfranco
Barça B

2010.04.18. 21:41:47

ab1daL írta:
Hunfranco írta:Csak a Barca olyan szerencsétlen, hogy nem bírja megverni a [auto_cenzúra] espanyolt...
Bezzeg a Real most már a Valencia ellen is vezet...ők minden meccset nyerni fognak, nekünk meg még ott a villareal meg a sevilla, akik ellen szinte biztos a pontvesztés.
A BL-re sztem sokkal több esély van, mint a bajnokságra. Csak nem értem ha az a Real akit rommá verünk megnyer minden meccset, jól játszik a Valencia ellen is, akkor mi mért nem tudjuk megverni az Espanyolt? Ez nagyon ideegsítő...
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.04.18. 21:40:33

És a barca olyan szerencsétlen, hogy oda-vissza verte ezt az óriási reált:d Na meg a barca olyan szerencsétlen, hogy a bl döntőbe jutásért lép pályára kedden, ellentétben a már rég búcsúzott megasztár madriddal. Néha gondolkodjunk....
ab1daL
Director del Fútbol

2010.04.18. 21:39:06

Hunfranco
Barça B

2010.04.18. 21:38:56

S.Agüero írta:
Szerintem már most mondjunk le a bajnoki címről...
Istenem miért lenne szinte biztos???
A valenecia eddig örülhet, hogy még csak 1-0.
3-1nek kéne lennie a meccsnek a helyzetekből nézve.
Az Espanyolt illett volna megverni, mit akarunk a sevilla, meg a villareal ellen. Ha a Vaelncia nem rabol pontot, akkor ez a bajnokság az én véleményem szerint elúszott.
daffy
Madridista

2010.04.18. 21:38:28

fő a bizalom,nem értem mire fel kételkedtek a csapatotokban? van rá ok? nem ti vezettek? nem ti nyerhettek bl-t?
MatyiG
Adminisztrátor

2010.04.18. 21:36:16

Szerintem már most mondjunk le a bajnoki címről...
Istenem miért lenne szinte biztos???
A valenecia eddig örülhet, hogy még csak 1-0.
3-1nek kéne lennie a meccsnek a helyzetekből nézve.
Hunfranco
Barça B

2010.04.18. 21:34:42

Csak a Barca olyan szerencsétlen, hogy nem bírja megverni a [auto_cenzúra] espanyolt...
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2010.04.18. 21:32:36

Villa ziccer, Mata kapufa... :shock:
Gyerünk Valencia, legalább egy X-et :evil:
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
menczel
Entrenador del Barça

2010.04.18. 21:32:07

madrid konkrétan agyonveri edig a valenciát. támadójátékuk ötletes és lendületes csak reménykedni tudok h marad ez a minimális különbség és a valencia majd találni fog golt
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.04.18. 21:32:05

Sanama írta:örülnék ha a valencia valamit mutatna is....
Nem fognak,nem áll érdekükben...
Egyébként miért a 16-on belül védekeznek?komolyan mondom,már unom hogy csak ellenünk teper minden csapat jószerivel.

Közben még a szokásos real mák is befigyel,Mata kapufa.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Sanama
Llegenda del Barça

2010.04.18. 21:30:50

örülnék ha a valencia valamit mutatna is....
daffy
Madridista

2010.04.18. 13:31:08

hát ezt az eltörlés dolgot én sem értem. a tegnapi meccset nem láttam,ezért nem szeretnék semmit mondani. az hogy miért a madrid az esélyese a bajnokságnak azt nem értem,hisz pont ugyanúgy 4 pont a különbség,mint volt tegnap előtt... :roll:
semmi nem változott,max annyi,hogy nektek 1 meccsel kevesebb van hátra és mindenképp vezettek,akár mi is lesz ma,mi ez ha nem esélyesség?
az,hogy melyik csapat szekerét tolját meg olyan,hogy látjátok milyen bíráskodás van a ligába, nem? fos,így sokat tévednek mind2 oldalra,hol jó,hol rossz értelemben. mind2 szurkolótábor hajlamos a saját csapatát hátráltatő és az ellenfél csapatát segítő ítéletek felhánytorgatására. fölösleges. hol ide tévednek,hol oda. a másik,hogy melyik csapat kinek fekszik le... úgy ratyi az összes csapat,ahogy van. vannak "jobb" és vannak (főként) rossz meccseik. ha egyik csapat jobb meccset játszik a szokottnál és azt a real vagy a barca ellen teszi,akkor egyből felháborodás van a másik oldalon. ha meg gyengék(ami valószínűbb a bajnokságot nézve),akkor lefekszik. ez nem így van. a fos csapatok egymás ellen is tudnak jobb és rosszabb eredményt elérni,azt meg senki se hozza fel. a xereznek mostonába lefekszenek a csapatok? fura h senki sem látja...vajon mér?
marci.
Jugador d'estrella

2010.04.18. 13:17:53

Nagyon érdekesen látjátok itt a dologokat.Reagálnék 1 párra..
A sárga taknyok ellen azonban meg szoktunk szenvedni, nekünk nem fekszenek le, mint madridéknak.

Nagyon kiváncsi lennék,ezt ki találta ki.Mi ez a lefekvés? :lol: Akkor nektek?Valencia?Sevilla?Atletico?Xerez?Osasuna?Bilbao?Santander?Betis?Cádiz?

Az meg hogy a madrid lenne a bajnokság esélyese egy nagy baromság.
Ezt én is igy gondolom.Sőőt,megsem érdemelnénk.

Nem tudom ki hogyan gondolja de szerintem megengedhetetlen a bajnoki címért folyó csata hajrájában, hogy így udvaroljon valaki egy másik csapat edzőjének. Nem is értem, hogy gondolja, messzi van ez a profi szemlélettől és a tisztességtől.
Nincs ezzel semmi gond,gondolom kérdésre válaszolt.Azt meg csak nem mondja,hogy útálom ezt a [auto_cenzúra].
Amúgy én is örülnék neki.
mindenféle összeesküvéselmélet nélkül) hogy lehet az, h míg a Barcánál minden egyes fellebbezést elutasítanak a sárga lapos ügyekben, addig Albiol és Kameni sárgáját viszont eltörölték?

Nálunk sem törlik el mindig,olvasgass csak utána.. :oops: Most törölték el,azelptt nem nagyon.Érdekes ,akkor nem támogatják a melegbuzikat,amikor Ronaldot eltiltják 5 meccsre,vagy ibra csak 1 meccset kap,mérsékelik pep bűntetését..

Ezek kiegyenlitődnek,kvára nem támogatnak senkit.
Aki ezt nem látja be,az 1 ....

még egy ilyen hsz, -amit két helyen is szerkeszteni kell a jelzőid miatt-, és az egészet töröljük.
csakamadrid
madridronie
Madridista

2010.04.18. 12:59:39

Az meg hogy a madrid lenne a bajnokság esélyese egy nagy baromság.
Persze, hogy az. Nekünk kötelező jeleggel nyerni kell az összes hátralévő meccsünket és még ezt követően is a Barca kezében marad a sorsunk! De a remény hal meg utoljára! 8)
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.04.18. 11:21:54

Sztem a Villarreal elleni meccsünk lesz a legnehezebb. Bár a Sevilla erősebbnek tűnik, én úgy gondolom, h ellenük jól szokott menni, és ezt most sem lesz másképp. A sárga taknyok ellen azonban meg szoktunk szenvedni, nekünk nem fekszenek le, mint madridéknak. Sztem azon meccsen dől el a bajnokság, mert úgy gondolom, h a madrid innen már hozza az összes meccsét, nekünk is kéne :roll:

Amúgy ez a gyenge, undorító bajnokság mindenféleképp a Realnak kedvez, hiszem nekik nincs sanszuk a komolyabb csapatok ellen.
Na meg-bár ezt a madridisták nem ismerik el-kell a rengeteg hátszél is, h versenybe legyetek.
Lezárt