Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Naaa, azért mi tavaly is meg idén is megvertük őket idegenben, szal ez a megállapításod nem teljesen igaz. Viszont a többi spanyol nagyobb csapat tényleg semmit sem mutat.csababarca írta: Szerintem akkor ne nézd,mert ezt látnád akkor.Minden nagy csapat,nulla motiváltsággal megy ki a pályára ellenük idegenben.
Furán hangzik, de régi "nagy vágyam", hogy Mourinho legyen a Real edzője, mert akkor el lehetne mondani, hogy egy nagyképű csapatban (Real) játszó nagyképű játékos (CR) edzője egy nagyképű (Mourinho tolmács) ember.madmushroom írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... al-2025263
Szerintem akkor ne nézd,mert ezt látnád akkor.Minden nagy csapat,nulla motiváltsággal megy ki a pályára ellenük idegenben.Mikaos írta:Egy valamit nem akarok már megint: egy küzdeni nem akaró Real-ellenfelet, jelen esetben: a Valenciát.
Nem kihívás már a Madridot megverni??? Mindenki csak a Barca ellen nyújt 110%-ot?
MichaaBee írta:Ahhoz először meg kéne verni a Valenciát, nem?visszajöttek az elvesztett Clasico után![]()
Ahhoz először meg kéne verni a Valenciát, nem?visszajöttek az elvesztett Clasico után
Biztosan úgy érzik, hogy a mi hátralévő sorsolásunk nehezebb mint az övék. Ez jogos is de ettől függetlenül még így is mi vagyunk az esélyesebbek.LM10 írta:Akkor már én is feltennék egyet tőleteklenne egy kérdésem(elsősorban Daffynak és csokinak szól a kérdés...):![]()
Miért van az, hogy a tegnapi X után a "túloldalt" már esélyesebb a Real, mint a Barca? Ha ma nyer a Real akkor is 1 ponttal megyünk, ráadásul pontegyenlőségnél is mi vagyunk a jobbak.
Igaz nem vagyok real szurkoló, de megfogalmazok egy véleménytLM10 írta:Akkor már én is feltennék egyet tőleteklenne egy kérdésem(elsősorban Daffynak és csokinak szól a kérdés...):![]()
Miért van az, hogy a tegnapi X után a "túloldalt" már esélyesebb a Real, mint a Barca? Ha ma nyer a Real akkor is 1 ponttal megyünk, ráadásul pontegyenlőségnél is mi vagyunk a jobbak.
Akkor már én is feltennék egyet tőleteklenne egy kérdésem(elsősorban Daffynak és csokinak szól a kérdés...):
Más egy Juvenil A-s vagy Atlétic-es szerződés mint egy profi. Profi tuti, hogy nincs. Az meg, hogy nincs írásbeli egyezség ez tény, de igen a Figo eset után lett ez így lebeszélve. Igaz ettől függetlenül a madrid genyó modon a klub háta mögött keresgette Iniesta-t, sok sikerrelzsuni írta:biztos nincs szerződése, kint koldul az utcán hogy edzésre tudjon járni nem?x éve van egy egyezség, hogy két csapat játékosai egymás számára tabu, kilőve, esélytelen. Egyszóval ez kacsa. Meg milyen szerződés járna le? Nincs is profi szerződése a srácnak még.
biztos nincs szerződése, kint koldul az utcán hogy edzésre tudjon járni nem?x éve van egy egyezség, hogy két csapat játékosai egymás számára tabu, kilőve, esélytelen. Egyszóval ez kacsa. Meg milyen szerződés járna le? Nincs is profi szerződése a srácnak még.
Ezt mintha Laporta kötötte volna Calderonnal a figo eset után (hogy az ne ismétlődjön meg) de szerintem Perez papa ezt nem tekinti érvényesnek magára nézve...Fernando írta: x éve van egy egyezség, hogy két csapat játékosai egymás számára tabu, kilőve, esélytelen. Egyszóval ez kacsa. Meg milyen szerződés járna le? Nincs is profi szerződése a srácnak még.
Ugy szeretem az ilyen megmondoembereket.razor1592 írta:Egy olyan csapatot valahogy nem tudok elismerni - függetlenül attól, hogy riválisok - aki 280 millió euróból (lehet, hogy nem pontosan ennyi) nem tud egy épkézláb csapatot összerakni, nem ekkora neveket, sokkal inkább a bizonyos posztkora leginkább megfelelő tehetséges játékosokat kellett volna igazolni, ráadásul sokkal olcsóbban kijöttek volna belőle. Ez a bajuk, hogy azt hiszik úgy megy, hogy "feldobod pénz, leesik foci". Pár kiscsapatot jobban meg tudok becsülni tőlük.
Arrol szolt a hir, hogy ha a Barca nem hosszabbitja meg a szerzodeset, akkor lehet,h a Madrid vinne. Nem tudom ebbe minek kell ilyen olyan szobeli egyezsegeket belekeverni, ha nem kell a Barcanak, miert ne vihetne?? Nem Fabregas-effektus van itt.Fernando írta:x éve van egy egyezség, hogy két csapat játékosai egymás számára tabu, kilőve, esélytelen. Egyszóval ez kacsa. Meg milyen szerződés járna le? Nincs is profi szerződése a srácnak még.zsuni írta:én mintha olvastam volna, hogy nyáron lejár a szerződése, de javitsatok ki ha tévedekNAGYON-NAGYON remélem, h Pérez ezt nem gondolja komolyan... Bartra 2-3 éven belül Dani Alves alternatívája lesz, ebben biztos vagyok!
szóval a min., amennyiben Pérez bekopogtatNA az az, h kiröhögi az új vezetőség
Nem az, hogy egymástól nem igazolnak játékost, hanem hogy nem kerülik meg a másik csapatot, és tárgyalnak a játékossal. Ami egyébként is szabálytalan lenne hivatalosan!:) Csak ez szépen ki lett mondva.x éve van egy egyezség, hogy két csapat játékosai egymás számára tabu, kilőve, esélytelen.
Annyit azért meg kell jegyezni, hogy ugye nem Perez alatt volt edző egyik alkalommal se, így még nem is tudta kirúgni. Hátha vágyik erre az olasz most!Nem beteg, mert vkivel van esélyük megverni a Barcát, az Capello. Csak remélem az olasznak van annyi büszkesége, h nem megy vissza.
Már Figo előtt is megvolt ez az egyezmény elvileg. Szóban él, de kinézem a Reálból, hogy megpróbálják megszegni.Fernando írta: x éve van egy egyezség, hogy két csapat játékosai egymás számára tabu, kilőve, esélytelen. Egyszóval ez kacsa. Meg milyen szerződés járna le? Nincs is profi szerződése a srácnak még.
x éve van egy egyezség, hogy két csapat játékosai egymás számára tabu, kilőve, esélytelen. Egyszóval ez kacsa. Meg milyen szerződés járna le? Nincs is profi szerződése a srácnak még.zsuni írta:én mintha olvastam volna, hogy nyáron lejár a szerződése, de javitsatok ki ha tévedekNAGYON-NAGYON remélem, h Pérez ezt nem gondolja komolyan... Bartra 2-3 éven belül Dani Alves alternatívája lesz, ebben biztos vagyok!
Nem ezen a meccsen fenyegetőzött Cr hogy eltöri vkinek a lábát?Mihu írta:Ezt vajon megbeszélték mikor CR összetalálkozott Marcelo-val az öltözőben?![]()
http://www.youtube.com/watch?v=66Szi_8i ... ature=grec
Nem voltál elég figyelmes, mert nem azt írta hogy nálunk céltalan a labda tartás hanem azt hogy nálukrazor1592 írta:
Már elnézést de b.szhatja a Real a 'nagy' játékát, az pedig, hogy nálunk céltalan a labdatartás...azért ez nem így van, legalábbis az eredményeken meglátszik melyik csapat milyen eredményes játékot játszik.
No offense.
peace
Már elnézést de b.szhatja a Real a 'nagy' játékát, az pedig, hogy nálunk céltalan a labdatartás...azért ez nem így van, legalábbis az eredményeken meglátszik melyik csapat milyen eredményes játékot játszik.Cumbee írta:...Mikaos írta: Komolyan, nem tudom, hogy a győzelmen kívül mit élvezhet egy-egy Madrid drukkoló. Örülnék, ha szavakba tudná foglalni egy érintett![]()
Nem beteg, mert vkivel van esélyük megverni a Barcát, az Capello. Csak remélem az olasznak van annyi büszkesége, h nem megy vissza.Fecooo írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ba ... ni-2025072
NAGYON-NAGYON remélem, h Pérez ezt nem gondolja komolyan... Bartra 2-3 éven belül Dani Alves alternatívája lesz, ebben biztos vagyok!
péntek, 14:21 - A La Gazzetta dello Sport szerint Florentino Perez harmadszorra is Madridba csábítja Fabio Capellót, akinek 2007-ben a bajnoki cím ellenére is távoznia kellett a látványos játék hiánya miatt. Szintén visszatérhet Franco Baldini, aki az olasz mester mellett a vezetőségben szokott fontos szerepet betölteni. (madridista.hu)
a Gazetta ritkán közöl kacsákat tudtommal... HA EZ IGAZ, akkor Pérez nagyon beteg... megpróbálni visszahívni egy olyan edzőt, aki mindkétszer bajnoki cím után lett elküldve? no comment...