Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nincs már több hibalehetőségünk. De ha lehet, vereség helyett én inkább az ikszre szavazok.shevy írta:teljesen mind1, hogy x lett így vagy kikaptunk volna, ugyanúgy már csak egy hibalehetőség van, ha a madrid mindig nyerRivaldo11 írta:Ha az utolsó fél órát nézzük, nem is rossz az iksz. 10 emberrel idegenben egy ilyen meccsen meg kell becsülni az 1 pontot is.
Azért hozzátenném, hogy ha már az elejétől van egy egészséges Ibránk, felmorzsolta volna a belső védőpárosukat.
dnske írta:
És ami nem biztos, hogy ide illik, de kikívánkozik belőlem: A jelek szerint ha játékost nem is, de bírót még tudnak venni Madridban...
teljesen mind1, hogy x lett így vagy kikaptunk volna, ugyanúgy már csak egy hibalehetőség van, ha a madrid mindig nyerRivaldo11 írta:Ha az utolsó fél órát nézzük, nem is rossz az iksz. 10 emberrel idegenben egy ilyen meccsen meg kell becsülni az 1 pontot is.
Azért hozzátenném, hogy ha már az elejétől van egy egészséges Ibránk, felmorzsolta volna a belső védőpárosukat.
Szerintem ha akad kedved, érdemes végignézned mégegyszer a mérkőzést Messire kihegyezve, kiváncsi vagyok hányszor tudod feljegyezni a 90 perc alatt hogy ácsorog nézelődik, nemhogy miközben védekezünk, de még támadások alatt is.Guardiola írta:A kiállítás viszont megmentette a kissebbik Barcelonai csapatot. Messi meg többször saját 16osig visszajött és még védekezett is holott nem ez a feladata eggyáltalán nem lehet kritizálni szerintem, mindent megtett amit lehetett.Andris írta:Mindazonáltal egyrészt luxus ilyen kísérleti kezdőkkel kiállni idegenben az Espanyol ellen, másrészt nem fér bele hogy például Messi már akkora sztárnak érezze magát, hogy labda nélkül egy centit se tegyen meg a pályán.
Pep jól váltott, aztán jött a kiállítás. Abban amúgy egyetérthetünk, hogy nem volt jó a felállás, de nem volt kísérleti. Több támadót elnéztem volna szívesen, elvégre az Espanol defenzívebb alakulat, mi meg támadóbbak vagyunk. Sajnos már nincs mit tenni, meg így utólag könnyű okosnak lenni. Nekem leginkább Iniesta hiányzott a pályáról, mert ő az, aki bármilyen helyzetben meg tudja tartani a labdát a középpályán, nem csak passzal, ami a labdakihozatalnál nagyon sokat segít valamint nincs passz kényszer.csababarca írta:Persze,mert akkor 10-15 perc után látszott hogy dominálunk,köze nem volt a madridnak a meccshez.ElBartimaeus írta:
Kísérleti felállás? Ez volt a Madrid ellen is. Akkor annyira nem hallottam senkit sem kritizálni a felállást!![]()
Most nem domináltunk az első félidőben egyáltalán.Ezért kellett volna váltani előbb,mert Ibra beállása az én meglátásom szerint jót tett a csapatnak.
Az első félidőben is 60% fölött birtokoltuk a labdát, Ibra meg nyilván nem 100%os még és Pep nem akarta, hogy egy ilyen mérkőzésen lesérüljön. az első félidőben meg nem a taktika miatt, hanem egyéni hibák, Espanyol hajtása és aljas játéka miatt nem tudtunk kibontakozni.csababarca írta: Persze,mert akkor 10-15 perc után látszott hogy dominálunk,köze nem volt a madridnak a meccshez.
Most nem domináltunk az első félidőben egyáltalán.Ezért kellett volna váltani előbb,mert Ibra beállása az én meglátásom szerint jót tett a csapatnak.
Attól hogy meghúztuk ezt már 1 azaz egyszer, még kísérleti. Nem mellesleg emlékeim szerint Keitával Touré helyett, ami egyel támadó játékosok felé billenti a mérleget.ElBartimaeus írta:
Kísérleti felállás? Ez volt a Madrid ellen is. Akkor annyira nem hallottam senkit sem kritizálni a felállást!![]()
A Messis résszel egyetértek, mind e mellett nagyon nehezen szabadult a labdától, többnyire azt is lassan és későn. Ami Pedrot illeti, talán ha nem rúgják szét a középpályásainkat akkor lett volna esélye labdát kapni. Henry-ra is kb ugyanez igaz, csak lassabb mint Pedro, viszont eszméletlenül érzi a bemozgásokat.
És tényleg ez volt a legnehezebb meccsünk, de innentől kezdve nincs mese, már egy bukás elég, nem kényelmesedhetünk el, mert pórul járhatunk.
Persze,mert akkor 10-15 perc után látszott hogy dominálunk,köze nem volt a madridnak a meccshez.ElBartimaeus írta:
Kísérleti felállás? Ez volt a Madrid ellen is. Akkor annyira nem hallottam senkit sem kritizálni a felállást!Andris írta:Szó sincs itt bíróról vagy durva Espanyolról. Ha valaki sportszerűtlen volt az talán a közönség...
Mindazonáltal egyrészt luxus ilyen kísérleti kezdőkkel kiállni idegenben az Espanyol ellen, másrészt nem fér bele hogy például Messi már akkora sztárnak érezze magát, hogy labda nélkül egy centit se tegyen meg a pályán.
És persze az se túl jó hogy ha csatár kell, akkor a francia az opció.
Egyébként valószínűleg tényleg a legnehezebb meccsünk volt a hátralévőkből, 5 vissza.
Az ilyen "kisérelti" kezdőkkel hoztuk az elmult néhány nagyon fontos mecset többek között a classicot. Az első félidőt nagyon hajtottata az Espanyol de kifáradtak már az első félidő végén. A másodikban meg mind több teret kaptunk már a cserék előtt is. A kiállítás viszont megmentette a kissebbik Barcelonai csapatot. Messi meg többször saját 16osig visszajött és még védekezett is holott nem ez a feladata eggyáltalán nem lehet kritizálni szerintem, mindent megtett amit lehetett.Andris írta:Mindazonáltal egyrészt luxus ilyen kísérleti kezdőkkel kiállni idegenben az Espanyol ellen, másrészt nem fér bele hogy például Messi már akkora sztárnak érezze magát, hogy labda nélkül egy centit se tegyen meg a pályán.
Igen,ez a baj.Elbohóckodott Pep egy meccset.Nem értem miért kellett 5 védővel,plusz két vkp-val felállni...danko94 írta:A múlt héten ugyanilyen meccset hozott a Real!!! Srácok Ébresztő van!! 5 meccs van vissza a bajnoksábol! Az előny amit Madridban megszereztünk egy középcsapat ellen leadtuk! Messi miért nem jobbszélső???
Van abban valami, amit a kevés mozgásról írsz, de ne állítsunk már olyat, hogy nem volt durva az espanyol...Andris írta:Szó sincs itt bíróról vagy durva Espanyolról. Ha valaki sportszerűtlen volt az talán a közönség...
Mindazonáltal egyrészt luxus ilyen kísérleti kezdőkkel kiállni idegenben az Espanyol ellen, másrészt nem fér bele hogy például Messi már akkora sztárnak érezze magát, hogy labda nélkül egy centit se tegyen meg a pályán.
És persze az se túl jó hogy ha csatár kell, akkor a francia az opció.
Egyébként valószínűleg tényleg a legnehezebb meccsünk volt a hátralévőkből, 5 vissza.