remélem okés így

Hűű, ezzel meg kell próbálkozzak asszem... Batistuta volt régen a kedvencemalbicelesteX írta:Szevasztok!Valaki tudna nekem készíteni egy siget, amin Messi és Batistuta szerepel Argentín szerelésben,AFA címer és egy Albiceleste felírat???Nagyon nagyon megköszönném!!!
Kajak nekik szurkolok a Premier League-ben már jó idejemadmushroom írta:
Nem mondod, hogy Wigan szurkoló vagy? Te vagy az első Magyar Wigan fan akit ismerek, magamon kívül.
Köszifcbarca0827 írta:Képek: KÉPEK HASZNÁLATA A FÓRUMBAN! Az idézetet meg a profilodban beírod.18Barca99 írta:Sziasztok!
Nem igazán vagyok otthon ebben a témában, és nem tudom, hogy kell a hozzászólásom utáni részt megcsinálni. Azaz, hogy képet beszúrni illetve esetleg idézeteket írni. Valaki tudna segíteni?
Képek: KÉPEK HASZNÁLATA A FÓRUMBAN! Az idézetet meg a profilodban beírod.18Barca99 írta:Sziasztok!
Nem igazán vagyok otthon ebben a témában, és nem tudom, hogy kell a hozzászólásom utáni részt megcsinálni. Azaz, hogy képet beszúrni illetve esetleg idézeteket írni. Valaki tudna segíteni?
Nem mondod, hogy Wigan szurkoló vagy? Te vagy az első Magyar Wigan fan akit ismerek, magamon kívül.faithnomore írta:üdv,
én is szeretnék kérni egy siget, hogy ha valamelyik bannermester megcsinálná nagyon hálás lennék érte
szeretnék én is egy olyan stílusút mint amilyen Fecoo-nak van, vagyis a kedvenc csapatainak címerei a háttérben, elől pedig a játékosok
úgy képzelném el, hogy elől Barca Ibrahimoviccsal, utána Napoli Lavezzivel és utána Wigan Jordi Gomezzel
előre is köszönöm a fáradozásokat!
mivel láttam, h 1-2 kérés teljesült, gondoltam be dobom én is még egyszerForcabarca8 írta:Ha valakinek van kedve, összedobna nekem egy Tottenham + Barcelona siget? A Tottenhamből Modricot, a Barcából Messit képzeltem el rajta, egy forcabarca8 felirattal, ha lehet. Egyéb kívánságom nincs..
Ha valaki nekiáll, hálám üldözni fogja![]()
!
odaszab. szép.higany írta:barca6 keresere:
Remelem megfelel.
Nekem nagyon bejön. Építő kritika: szerintem is túl felül van Messi, ami viszont zavaróbb h túl sok a szín a képen és nem egységesek.Katalán88 írta:Messi wall:
http://kepfeltoltes.hu/view/100414/Mess ... es.hu_.png
Esetleg egy-két vélemény?