Barca_10 írta:Azt szeretném kérdezni,hogy szerintetek mi az oka annak,hogy idén sokkal rosszabbak a beadásai mint tavaly?Minden beadása elmegy keresztbe,kirúgás lesz belőle,vagy elérhetetlen.Tavaly 9 gólpassza volt a szezonban,most nem tudom pontosan mennyi de úgy gondolom maximum 5.
Jelenleg van neki 7 a bajnokságban, meg 1 a Bl-ben.
Forrás.
Amúgy szerintem nem annyira vészesek mindig a beadásai, mint ahogy leírjátok folyton. Az sosem tűnik fel senkinek, amikor meccsenként bead minimum 3 olyat, amiből simán lehetne gól - főleg ha nem Messi meg Xavi fejére, haem Zlatanéra tenné a lasztit -, csak a rossz marad meg úgylátszik... Volt már, hogy olyan meccs után, amikor gólpasszt adott, itt írta valaki, hogy unja már, hogy 1 értelmes beadása nincs

Valóban nem a legprecízebb mostanában, de a sok rossz mellett arányosan vannak a jók is - olyan 60-40 arányban a rossz, az igaz. Bár én azt is jó beadásnak számítom, amit a védők valahogy ki tudnak kotorni, lehet túl alacsonyak az igényeim...
Szóval én annyira nem szidnám emiatt, lássuk be, hogy a Madrid ellen pl nehéz lett volna akárkinek a fejére tennie a lasztit, ha Messi és Pedro van bent. Xavi "beadásai" meg totál mások voltak, ezt szerintem mindenki látja. Úgyhogy én nem haragudnék annyira rá, mint itt sokan, bár én általában mindenki produkciójában a jó dolgokat emelem ki elsősorban...

Csak kéne már egy csere a jobboldalra, mert ez nem normális, hogy ennyi meccset lerobotol Dani...