Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Tivornya írta:Nem értem...miért van az, h a világon mindenki elismeri nagyságát, kivéve a madridistákat? Titkon biztos istenítik ők is és gondolkodás nélkül elcserélnék a rinyára, de hát a "büszkeségük" miatt inkább csak fikáznak...Sztem megeszi őket a sárga irigység![]()
Én nem csak Rooney-t érzem veszélyesnek. Ha a spanyoloknak jól megy a szekér a vb-n, akkor Xavi is odaérhet. Látok rá esélyt hogy akár a vb legjobbja legyen, így Messivel harcolnának az aranylabdáért.Fernando írta:Nagyon messze még az Aranylabda szavazás. December. De ha így fog játszani továbbra is, és a VB-n legalább negyeddöntőig mennek megvan a dupla. Jelenleg nem érzek senki olyan iszonyat veszélyesnek ránézve, talán Rooney-t.
Nem kell azért Argentinát ennyire leírni. Tisztes helytállásra képesek lesznek. A selejtező időszakban nem készülnek együtt túl sokat a játékosok, nehézkes az összekovácsolódás főleg ha két "zsáknyi" embert próbál ki a kapitány. A vb előtt a végleges keret több időt fog együtt tölteni. Hányszor láttuk csodaszép teljesítményt olyan csapattól amelyik a selejtezőkön bukdácsolva, nehézkesen tudta magát átverekedni ? A választ megelőlegezem én: Nem egyszer.bali 15 írta:Az aranylabda szavazáson biztosan benne lesz a Top 3-ban.
Nem feltétlenül az élen. Idén nagyon sokat nyom a latba a VB. És hát tudjuk hogy Argentínának nincs túl sok esélye "az isteni" Diego miatt.

Higuaín a neve jó?menczel írta:Higany 24 gól

Nekem nem ez ugrott be elsőnek..Ilúvatar írta:Az a fej, amely közvetlenül a Messi arca mellett van, tök olyan mintha f.snia kell nekiEnjoy írta: Kép
Nem semmi egy kép.
Kicsit elborult az elméjük, bal oldalt a kiscsávó arcát is megnézném, de valami eltakarja az arcát

Raúl-nak 11, Lazcano-nak 8.Fernando írta:És mennyi van Raúl-nak és Lazcano-nak?

Az a fej, amely közvetlenül a Messi arca mellett van, tök olyan mintha f.snia kell nekiEnjoy írta: Kép
Nem semmi egy kép.
Kicsit elborult az elméjük, bal oldalt a kiscsávó arcát is megnézném, de valami eltakarja az arcát

A kupában egy (Barcelona 5-0 Cultural Leonesa meccsen kis szóló + tizenhatoson kívülről bomba), a spanyol szuperkupában kettő (mindkettő a visszavágón, első egy testcsel után jobbra kisodródva kapus fölött-mellett átpöccintős, második tizenegyes bal felső sarokba).Gauchomester írta:40. gól
Megvárta erre a szép kerek számra a Realt. Mondjuk az 50.-et megint lőhetné a Bernabéuban, azzal kiegyeznék. Amúgy tényleg 40.
Bajnokság: 27
Bl: 8
Club Vb: 2
Kupa: 3
Amúgy ez a kupa: 3 ez mi? merthogy tudtommal Pedro duplázott a kupában, aztán a Sevillának Ibra és Xavi talált be, mi ez a három?
És mennyi van Raúl-nak és Lazcano-nak?lui1698 írta:Messi 7 góljával az El Clásico-k történetének 3. legeredményesebb játékosa Raúl és Jaime Lazcano mögött.
Kis érdekesség.

Bár nem nekem szólt, de merészkedem belinkelni:MichaaBee írta:Nem látszik, légy szíves linkeld a képet!Ilúvatar írta:http://www.barcaforum.com/attachment.ph ... 1271008725
élvezet látni a háttérben lévő bigéket![]()

Nem látszik, légy szíves linkeld a képet!Ilúvatar írta:http://www.barcaforum.com/attachment.ph ... 1271008725
élvezet látni a háttérben lévő bigéket
Szerintem, amikor ő a meccs embere, de nem biztos, csak egy tipp.[/quote]kurdt írta: Egy fokkal "onabb": Egy kérdés. Messi mikor teszi el a labdát? Mindig mikor gólt lő, vagy csak ha többet, hogy van ez?

Ha nem nyerünk, valószinűleg akkor is megvédi. Rooney és Ronaldo lehettek volna az ellenfelei. Rooney az MU-val előre láthatólag semmit nem fog nyerni, Ronaldo meg remélem hogy nemRivaldo11 írta:Tudták hogy figyelni kell rá.
De Messire nem lehet figyelni. Tegnap is...rettegett mindenki, ha szembefordult a kapuval. Ha egy picit jobban koncentrál, vághatott volna hármat megint. Elképesztő a srác, na. Ha mögötte meg van egy Xavi, vagy egy Ini, vagy mindkettő, az meg halálos az ellennek. Ha csak egy címet is nyer a csapat, meg fogja védeni az aranylasztiját, vb szerepléstől függetlenül.

Lehet hogy volt ezt nem tudom,de nem is lényeges mert én a Barcelonáról írtam a statit:)kurdt írta:Kicsit off, de Larssonnak nem volt még a Celticben egy 53 gólos szezonja? Én úgy emlékszem, hogy igen....Norberto 25 írta:Boldog Névnapot Leo!
40 gól iszonyatos teljesítmény!
1996-1997 idény Ronaldo gólkirály + aranycipő ez a rekord (7gól hiányzik)
Ronaldonak pedíg van egy abszolút csúcsa az 47gól egy idényben mindent összevetve:)
Gyerünk kicsi bolha előre az újabb rekordért:)
Egy fokkal "onabb": Egy kérdés. Messi mikor teszi el a labdát? Mindig mikor gólt lő, vagy csak ha többet, hogy van ez?
De ő azt honnan tudja,hogy ki a meccs embere?:)CFirpo3 írta:Szerintem, amikor ő a meccs embere, de nem biztos, csak egy tipp.kurdt írta:
Egy fokkal "onabb": Egy kérdés. Messi mikor teszi el a labdát? Mindig mikor gólt lő, vagy csak ha többet, hogy van ez?