Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt szajkózom már elég régóta.barca99 írta:Tegnap azért megint sikerült összehozni a szokásos siránkozást. Miért ez a felállás, miért nem játszik ez és ez...
...erre gyakorlatilag lehozzuk úgy a meccset, hogy a Realnak helyzete sincs, holott majdnem hármas a gólátlaga otthon. Csak szerintem olyan nagy dolog ez?
Rijkaardnál mindig az volt a baj, hogy ugyanaz a felállás, ugyanaz a taktika. Pep keveri a kártyáit (és eddig nagyon jól), de ez sem jó. Engem eléggé elkedvtelenít ez a szurkolói hozzáállás, bár megtéríteni senkit nem fogok.
Guardiolának viszont jár a gratuláció, hatalmasat meccselt, és taktikailag megfogta Pellegrinit (amiről nagyon jó írás van NST-n).
Szerintem azért ez nem ennyire egyértelmű! Touré beáll 4 meccsenként egy 60 percre, és akkor is le van cserélve ha jól játszik, csak azért hogy "kedvenc" is pályára lépjen. Ilyen ritmustalan játéklehetőséggel és bizalmatlansággal szemben elve nehéz jól teljesíteni, de Touré még ilyen állapotában is nagyobb biztonságot jelent a védelem előtt mit Busquets.Mikaos írta: Mikor felejtjük már el ezt, srácok? Nem látjátok, hogy Busq jobb teljesítményt nyújt ez évben, mint Touré?
Nem véletlen, hogy Pep játszatja. Nem véletlen, hogy Del Bosque is egyre többet játszatja. Nem véletlen, hogy Messi egyértelműen őt említette meg a sikeres középpálya tagjaként Xavi és Iniesta mellett. Nem tudom, hány ilyen "véletlenre" van még szükség
Pep-nek megvan az oka, amiért őt játszatja, ne kérdőjelezzük meg a hozzáértését. Főleg ne a tegnapi meccs után.
Mikor felejtjük már el ezt, srácok? Nem látjátok, hogy Busq jobb teljesítményt nyújt ez évben, mint Touré?geridoss írta:Oké, nagy edző meg minden, de eközben vegyük észre, elherdálja Touret! se az Arsenal ellen, se itt nem számított rá. Meg egész évben mellőzve van. Ennek nem lesz jó vége hosszú távon szerintem... Bele van b**ulva Busquetsbe teljesen...![]()
teljes mértékben osztom!! meccs előtt ment a sírás hogy pl.: Pedro mit keres a kezdőben meg ienek! Aztán ő lőtte a meccs második gólját ahol már lelkiekben megtört a real!! Szép volt PEPbarca99 írta:Tegnap azért megint sikerült összehozni a szokásos siránkozást. Miért ez a felállás, miért nem játszik ez és ez...
...erre gyakorlatilag lehozzuk úgy a meccset, hogy a Realnak helyzete sincs, holott majdnem hármas a gólátlaga otthon. Csak szerintem olyan nagy dolog ez?
Rijkaardnál mindig az volt a baj, hogy ugyanaz a felállás, ugyanaz a taktika. Pep keveri a kártyáit (és eddig nagyon jól), de ez sem jó. Engem eléggé elkedvtelenít ez a szurkolói hozzáállás, bár megtéríteni senkit nem fogok.
Guardiolának viszont jár a gratuláció, hatalmasat meccselt, és taktikailag megfogta Pellegrinit (amiről nagyon jó írás van NST-n).
Nem tudom, hogy jól láttam e (ismételték is a jelenetet), de nem azt integette, hogy "passzoljatok a lábához, hát nem látjátok milyen alacsony?"LM10 írta:Pep 0:2-nél üvöltözött a csapattal, míg Pelle csak bambult.