Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen. Érdemes elgondolkodni, h a RM mikor győzött le utoljára nagy csapatot. Bár a Rijkaard éra végén, amikor már nagyon nem ment nekünk 3x levertek minket, de azt leszámítva nincs győzelmük komolyabb csapat ellen az elmúlt évekbőlalbicelesteX írta:Igen ez is igaz!És az is beigazolódni látszik, komolyabb ellenfél és csapatjátékban jó csapat ellen a Madrid még mindig képtelen nyerni!Egy óriási fegyelmezett, alázatos,tudatos játékot bemutató csapat győzelme ez a mai!A CSAPAT győzedelmeskedett!!!
Következőre már megfogadom, a gólszerzőkön még finomítani kell de már alakulfcbarca78 írta:Szevasztok srácok!
Csak azt szeretném mondani, hogy 0-2 lesz a meccsen....Megálmodtam.
Előtte 1szer már megtörtént az Arsenal elleni idegenbeli 2-2-nél, akkor bejött a dolog.
Szval mivel felébredtem az álom közben így nemtom hogy végeredmény lesz-e.
Mindenesetre 0-2, gólszerző: Messi és Iniesta
Hajrá Barca!
Az se semmi hogy 3 meccsen gólképtelen volt ellenünk a reál, de ami még érdekes hogy az utóbbi két évben madridban jobban játszottunk mint otthon.albicelesteX írta:Azért az utolsó 4 Clasicó gólokban 11-2 a javunkra ami szintén durva adat!
gekkodan írta:Öreg... Egyellőre Guardiola érájában 4-0 a klasszikus aránya a javunkra. Köszi a gratulációt, de azt gondolom odaát kell gondolkodni és itt bőven belefér, hogy elégedettek vagyunk, lévén iskolában járt ma a 300 milkás csapatotok, tanár-diák meccsen.herr.toth írta:grat.
akkor is menne az arcoskodás ha kikaptatok volna???
Ha Madrid hozza a hátralevő meccseit, akkor nemTivornya írta:Gratula! Tovább nem bonyolítom, megteszitek elegen![]()
Csak azért muszáj írnom, mert kezd zavarni, h arról ír mindenki, h 1 baki belefér...de 1 vereség helyett 2 döntetlen is belefér a bajnoki címbe
szerk.: vagy mégsem...belebonyolódtam![]()
Te is próféta vagy?barcafan0911 írta:Akkor adjuk az utolsó döfést a reálnak, ha megnyerjük a bl-t és a bernaubéban felszólal a Barca himnusza.
Rivaldo11 én találtam egy érdekes dolgot.Ha a madridot ez a vereség megzavarta(remélem elég erősen)akkor ott van a 36. forduló,és egy bizonyos Mallorca-madrid meccs,az ellen a Mallorca ellen akinek otthon csupán 2 veresége van(Sevilla,Barcelona,ha nem így van javítson ki valaki)Rivaldo11 írta:Nem kell foglalkozni vele-a madridistáról idézettekkel-, véleménye annyit ér, mint a madrid mai lőtt góljainak száma. Inkább azon morfondírozom, hogy hogyan hat a vereség a madridra. Mert ha csak egy kis aprócska döntetlent összehoznak, miénk a liga. Persze így is nagy sanszunk van.