Guti arc színe mindent elárult a Real érzéseiről

benned ezt tisztelem, nem úgy mint sokakban, hogy elismered a játékunkat! Több ilyen ellenszurkoló kéne!daffy írta:számomra a meccs embere Xavi,100%-ra veszem,hogy nyáron Mourinho váltja Pellét,hosszabb elemzést reggel írok,addig levezetem a feszültséget,mivel az asszony alszik így nem maradt más lehetőség,elmegyek wc-re és olyat rakok,ami a mai madridi játékra hasonlít...
grat a győzelemhet,megláttuk,hogy honnan hova kell eljutni
ha a kezezésre gondolsz,én nem adtam volna érte pirosat,sőt lapot sem,nem volt szándékos,a sorfalban eleve a felugráshoz kell a kéz+a hely is kicsi,nehéz leszoríott kézzel felugrani,nálam nem ért pirosat. a gól nálam legalább annyira Xavié,mint Messié. Ronaldo akar,Marcelo is,de ő nem csatár. Rajtuk kívül nincs kreatív játékos. Kéne Benzema,aki szélről kéri a labdát és húz be,Kaka meg brazil,a vérében van a kreativitás,csak sérültek :SFernando írta:Xabi Alonso nálam már zuhanyozna (lehet elfogult vagyok). Eddig nagyon nagy meccs! Érezni a nyomást, a feszültséget. Ezzel együtt sajnos sok az egyéni hiba itt is ott is. Nálunk főleg Pedro-nál és Busquets-nél. Alves szerintem nem jó megoldás jobb szélre, jobb középpályára. Egyszer egyszer el tud menni, de kevés. Gyengék a beadások. Így is inkább a bal és a közép megy. Remélem Iniesta is be jön, mert Keita is gyenge ma. Meg lesz ez fiúk!!! Üssük megint a Madridot!daffy írta:1 kihagyás azt pá....
elég paprikás meccs,simán benne van pár piros lap sajnos
Xabi Alonso nálam már zuhanyozna (lehet elfogult vagyok). Eddig nagyon nagy meccs! Érezni a nyomást, a feszültséget. Ezzel együtt sajnos sok az egyéni hiba itt is ott is. Nálunk főleg Pedro-nál és Busquets-nél. Alves szerintem nem jó megoldás jobb szélre, jobb középpályára. Egyszer egyszer el tud menni, de kevés. Gyengék a beadások. Így is inkább a bal és a közép megy. Remélem Iniesta is be jön, mert Keita is gyenge ma. Meg lesz ez fiúk!!! Üssük megint a Madridot!daffy írta:1 kihagyás azt pá....
elég paprikás meccs,simán benne van pár piros lap sajnos