daffy írta:Cooltiszo! nem értem,h ha annyival jobb a csapat,mint azt állítod,miért nem ütközik ki a táblázaton? miért nem nyertétek már meg a ligát? lásd: őszi klasszikus,azt a várva várt 6-2 ismétlés meg elmaradt és mindenki leste a meccset az első 30 percbe,amikor nem azért nem vezetett a real,mert a barca volt a jobb,hanem mert a real volt szerencsétlenül sz@r a helyzetkihasználásban(és itt nem azt vitatom,hogy jobb-e a csapat,csak a mértéket,illetve ilyen hsz-ek után azt,hogy a madrid szurkolói a nagyképűek...)reálisan nézve,persze a barca a jobb,de mi ez a nagy mellény meg lenézés egy úri szurkolótól? még akkor is,ha jogos? állítólag ti vagytok a szerényebbek.
Annyit állítottam, hogy egyértelműen jobb csapat vagyunk, amit bizonyítanak a nagy meccseken elért eredményeink, szemben a Real nagy meccseken elért bukdácsolásával szemben.
A ligát amiatt nem nyertük meg, mert egy pontszerző gépezetként működtök. Aki játéktudásban alattatok van azokat nagyon konzisztensen meg is veritek, ez egy nagyon nagy erény. Plusz mint írtam korábban is, végre van egy olyan sztárotok, aki egymaga el tud dönteni meccseket.
Meggyőződésem, hogy egy több nagycsapatos ligában jobban állnánk. Azonban idénre nagyon lecsökkent a 2 nagyon kívüli spanyol bajnokság. Teljesen irreális a mindkét csapat által szerzett pontmennyiség, a 3. helyezett régóta tartó hatalmas lemaradása, és sajnos a tudásbeli különbség is óriási. A mostani bajnokságban igazából a Madridnak és nekünk 4-5 meccse van (egymás elleniek, a Vale és a Sevilla ellen idegenben), ahol nem kötelező a győzelem.
Az őszi meccs előtt a komolyabb szurkolók nagy része nem várt gálát. Egy kemény ki-ki meccset vártam pl én akkor is, az is lett. Az első 30 percet se éreztem olyan nagy cuccnak, jók voltatok, helyzetetek is volt, de ez két erős csapat között nem szokatlan. A dominancia nem itt kezdődik. Viszont sokkal jobb formában vagyunk mint ősszel, ez egyértelműen látható az utóbbi meccsek játékából ítélve. A játékunk a szezon közepéig egy jó átlagos, kicsit jobb szintet mutatott, utána februárban jött a mélypont, sok pontvesztés, viszont a bl nyolcaddöntő visszavágótól kezdve a játékunk a legszebb meccseinket idézi, helyenként felül is múlja tavalyhoz hasonlítva.
Ne haragudj, de nem éreztem lenézőnek az előző hszemet sem, nem vártam gálát, teljesen 3 esélyes meccset várok, elismerem az erősségeiteket, CR-t. Én nem akarok szerény lenni, nagyképű sem, inkább saját szemszögemből reálisan próbálok véleményt formálni. A klisék nem nagyon érdekelnek egyik oldalra se, ( nem ellened irányuló sértés, hanem általánosság), még ha néha én is használom őket.
Szerk:
Gauchomester írta:Semmiféle veszekedésalapot nem szeretnék ezzel a hozzászólásommal kelteni, de bennem van a tüske

:D Miért a Real az esélyesebb az oldalon reklámozott fogadóirodánál? Na persze csak egy tized...de szúrja a szemem

Bocs, ha már korábban ezt megtárgyaltátok, nem olvasgattam vissza

Mert a Real játszik otthon. Ez sokat számít fogadási szempontból egy fogadóirodánál. Nem szabad soha se kiindulni az oddsokból.