Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Priskin is betalált!Fernando írta:Gyepes Gabi (Cardiff), Waltner Robi (Mattersburg), és Bodor Boldizsár gól (Roda).Csak így tovább srácok!
Ülj le, egyes.Rewolution5 írta: Semmi köze Kubalának a Stadionhoz...
Válasz: http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic ... 425#569951Fernando írta:Semmi köze Kubalának a Stadionhoz...
Les CortsRewolution5 írta:Kubala László- tudtommal ő miatta csinálták újra, s nevezték át a stadiont Camp Nou-ra...most a kérdésem, hogy mi volt az egykori Barca stadion neve?!
Estadi del Futbol Club Barcelona, 2000-től Nou Camp hivatalosan, addig csak becenév volt, előtte (57 előtt), a Les Corts volt a hivatalos stadionunk. Semmi köze Kubalának a Stadionhoz...Rewolution5 írta:Kubala László- tudtommal ő miatta csinálták újra, s nevezték át a stadiont Camp Nou-ra...most a kérdésem, hogy mi volt az egykori Barca stadion neve?!
Nagyon szeretik őt Eindhovenben! Mondjuk rá szolgált. Egyébként valaki felvilágosítana hogy miért Dzsudzsi lőtte a büntetőt?!Fernando írta:EZ de baromi jó felvétel.![]()
Amúgy ma is lőtt Balázs egyet büntetőből, Fehér Csabi is vállalt egyet a Bredában. Úgynézki győztes gól lesz. Ma remélem Gera is zúdít a Sunderlandnek.
Nem egy bonyolult regisztráció... Név, jelszó és kész!Bányász írta: Én szavaznék ha nem kellene regisztrálni...ahhoz nincs most türelmem.
Én szavaznék ha nem kellene regisztrálni...ahhoz nincs most türelmem.fcbarca0827 írta:Szavazz a TOP 10-re!
Talán ez a legmegfelelőbb topik erre, ha volt már, akkor bocsi!Jó játék, van egy-két biztos (?), már csak 3 játékost kéne beraknom, de, ahhoz még olvasgatom az adatlapokat! (Akik, végül szerintem tuti bent lesznek az összesítettben: Puskás,Kubala,Albert,Détári)
Ők, nálam is ott vannak!