Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Hány éves vagy, hogy becsípődött a derekad?matyi02 írta:Dotn93 írta:Az nagy bátorság volt, annak tekintetében, hogy 3 napot műfüvön edzettek Sneijderék szóval ez nem lehetett probléma, Krasic és Aldonin sem volt, az Inter pedig legerősebb kezdőjével állt fel. Na mind1, ezért kombi, hogy elmehet:) Am mennyibe került?matyi02 írta:értem-értem már ki is tudtam számolni jó esetbe visszajön a szelo ára:D
Bocsi V-t írtam... H-ra tettem![]()
Jaja ezé kombi. 1500-be.
Am hétvégén télleg jó meccsek lesznek, fene egy meg derekam becsípődöttÍgy nem tudom, hogy jutok el mixelni
Dotn93 írta:Az nagy bátorság volt, annak tekintetében, hogy 3 napot műfüvön edzettek Sneijderék szóval ez nem lehetett probléma, Krasic és Aldonin sem volt, az Inter pedig legerősebb kezdőjével állt fel. Na mind1, ezért kombi, hogy elmehet:) Am mennyibe került?matyi02 írta:értem-értem már ki is tudtam számolni jó esetbe visszajön a szelo ára:D
A török meccs jönni fog szerintem, de én inkább a Palermo és a Milan győzelmében nem bízok 100%-ig.Fecooo írta:emberek! kérek minden tudort (), h most segítsetek!
http://i41.tinypic.com/j8lmdc.jpg
ezt a mixet találtam ki, nyilvánvaló okokból ilyen magas a szorzó
komoly tétről van szó (juróban!!!), szóval légyszi mondjátok meg, h a helyemben ezt így megtennétek-e, vagy ha nem, melyik meccset/meccseket vegyem ki?
köszi előre!
török meccsre én nem fogadnék soha, vicc ami ott folyik néha. legneccesebbnek mégis a Milan meccset tartom, valahogy nem akarnak győzni nyomás alatt és az most rajtuk van. De elég húzós a Mi meccsünk is, bár elég rég láttam ekkora odds-ot a BarcáraFecooo írta:emberek! kérek minden tudort (), h most segítsetek!
http://i41.tinypic.com/j8lmdc.jpg
ezt a mixet találtam ki, nyilvánvaló okokból ilyen magas a szorzó
komoly tétről van szó (juróban!!!), szóval légyszi mondjátok meg, h a helyemben ezt így megtennétek-e, vagy ha nem, melyik meccset/meccseket vegyem ki?
köszi előre!
bocs az OFF-ért:Fernando arra gondolt,hogy 2hsz-t írtál közvetlen egymás után,ergo a második hsz-ed leírhattad volna úgy hogy az utolsóhoz szerkesztéssel hozzáírod és ugyanabba a hsz-be idézel egy másik felhasználótól,és így nem írtál volna 2hsz-t és nem lett volna szabálytalan.Dotn93 írta:Több éve regiszrtálva vagyok a Chelseafc.hu-n és abból kiindulva, hogy mindenhol kb ugyanazok a szabályok, nem olvsatam el, mert ott már megtanultam őket (nem volt nehéz).Fernando írta: Egy hozzászóláson belül is megtudod tenni.
1. Zavaró
2. Tilos
3. A Te érdeked is, mert 5 törölt után kivágnak 1 hétre, bár gondolom azzal kezdted, hogy olvastad a szabályzatot
1: nem tudom, hogy mi a zavaró abban, így könnyebben látod, ha neked címzett üzenet jön, mintha szerkeszted. Mert aki elolvassa a hozzászólást, az egyáltalán nem biztos, hogy visszagörget és még1x megteszi. Ennyi erővel ameddig kifér (nem tudom hány karaktert lehet egy hsz-ebn belül írni) addig mindenki szerkesztve szóljon hozzá és akkor mindenkinel lesz 20 hozzászólása össz, igaz, hogy abból az első még a hónapokkal ezelötti témához fog kapcsolódni, de sebaj
2: ez az egyeshez kapcsolódik, nem gondoltam volna, hogy tilos sokat idézni, mint írtam, szerintem így átláthatóbb a fórum.
3: Ezt viszont tudom, hogy X HSZ törlés után bann jár, ez színvonalas oldalakon (mint pl ez) így van.
Na a többit PÜ-ben.
Több éve regiszrtálva vagyok a Chelseafc.hu-n és abból kiindulva, hogy mindenhol kb ugyanazok a szabályok, nem olvsatam el, mert ott már megtanultam őket (nem volt nehéz).Fernando írta: Egy hozzászóláson belül is megtudod tenni.
1. Zavaró
2. Tilos
3. A Te érdeked is, mert 5 törölt után kivágnak 1 hétre, bár gondolom azzal kezdted, hogy olvastad a szabályzatot
Persze.csababarca írta:Ez a Fáraó kincse nevezetű kaparós sorsjegyes játék ez direkt van úgy megcsinálva,hogy 3at vettem és mindháromszor az 5milliós sorból 1 hiányzott,illetve több más sornál is csak 1 hiányzott a telisorhoz.
Ez direkt így van elkészítve hogy vonzza a népet?![]()
Egy hozzászóláson belül is megtudod tenni.Dotn93 írta:Most az mért baj, ha 2 különbőző embert idézek? Ez más oldalakon is így szokott menni. Azt talán sejtheted, hogy 17 évesen már kinőttem abból a korból, hogy arra hajtsak, hogy minél több hszem legyen...Fernando írta:Dotn93 légyszíves: szerkeszt gomb.
Asziszemsenzu írta: hétvégén lesznek jó meccsek
Az nagy bátorság volt, annak tekintetében, hogy 3 napot műfüvön edzettek Sneijderék szóval ez nem lehetett probléma, Krasic és Aldonin sem volt, az Inter pedig legerősebb kezdőjével állt fel. Na mind1, ezért kombi, hogy elmehet:) Am mennyibe került?matyi02 írta:értem-értem már ki is tudtam számolni jó esetbe visszajön a szelo ára:D
Mért pirosoztad be az Intert? Bejött! Úgy számolsz, hogy összeszorzod a meccsek szorzójit az alap téttel (tehát ha 4/3-ad van, ott az alaptét 100 forint, 400-ba kerül de 100-al szorzódik) és amelyik meccset elbuktad, akkor azt kiveszed és csak a tobbivel szorzod be. De nem érdemes 1,8 alatti meccseket rakni, mer ha sokat buksz, akkor vissza se jön a szelvény ára és kisebb téttel szorzódik.matyi02 írta:Tettem kedden 2szelot még mind2ő él.
Íme:
Ademar Leon - Barcelona V kézilabda 27-33
*(0-1) Barcelona - Arsenal H labdarúgás 4-2
Real Madrid - Barcelona V
6/4-es kombiba:
CSZKA Moszkva - Internazionale CSZKA Moszkva (H) vagy Internazionale (V) jut tovább V![]()
Ademar Leon - Barcelona
*(0-1) Barcelona - Arsenal
Manchester Utd. - Bayern München Manchester Utd. (H) vagy Bayern München (V) jut tovább
Atl. Madrid - Valencia H
Liverpool - Benfica H
Kérdezném, hogy ha a maradék 2ő bejön kb mennyi a nyeremény? Vagy hogy kell kiszámítani, mert nekem magyarázták, de nem nagyon értettem.
Most az mért baj, ha 2 különbőző embert idézek? Ez más oldalakon is így szokott menni. Azt talán sejtheted, hogy 17 évesen már kinőttem abból a korból, hogy arra hajtsak, hogy minél több hszem legyen...Fernando írta:Dotn93 légyszíves: szerkeszt gomb.
Tévedsz,nekem bejött az egyikFernando írta:Hát ma 4-ből 4 szelvényem elúszott. Eléggé elpártolt a szerencse tőlem mostanában.
Egyet a Temesvár, egyet a HV71, egyet a MU-BM 2-3 gól és egyet az Unirea. Balszerencse.
(de így visszaolvasva nem egyedül én buktam ma, sőt, hogy tovább menjek senkié se volt eddig a mára beírtak közül nyertes; kijelenthető: tippmixgyilkos nap kissé)
Azért a 20 ezres kaparós sorsjegy és az 5 ezres jó helyre játszása (mert azért papíron necces volt) minden, csak nem szerencsétlen sorozatFernando írta: Eléggé elpártolt a szerencse tőlem mostanában.
200-ból? Az is széplevproff írta:Grat!![]()
Nekem is volt ma egy nyertes szelóm.
3500ft-ot hozott.![]()