Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én is valami hasonlót akartam írni. De még ennél is sokkal durvább példa az 54-s Hun-Ger párharcok. Az őszi meccsre nem lehet építeni, el kell felejteni. Most majd csak erre 2 meccsre kell koncentrálni. Sokan leírják az Intert, hát sztem meg nehéz meccsek lesznek, tovább fogunk jutni, de vért szenvedünk érte.herlius írta:Azért nekem még rémlik egy bizonyos Bayern Munchen - Real Madrid párharc az 1999-2000-es szezonból, ahol a csoportmeccseken a Bayern mindkétszer szabályosan elgázolta a Real-t (4-2 és 4-1), aztán furcsa módon az elődöntőből mégis a Real jutott tovább ellenük (2-0 és 1-2). Ne essünk már abba a hibába, hogy elhisszük, hogy valóban csak mi juthatunk tovább, mert az őszi mérkőzés már a múlté, más lélektana, más motivációja volt azoknak a meccseknek, mint most. Ráadásul most már a bajnokság is fokozott terhelést jelent, hiszen egyetlen botlás a bajnoki címbe kerülhet. Ősszel azért ettől még nagyon távol álltunk.gergo9 írta:Hát az ősszel játékban úgy feltöröltük velük a pályát oda-vissza (visszavágón Zlatan,Messi nélkül) hogy nagyon rosszul érintene ha kiesnénk ellenük főleg hogy a döntőbe egy viszonylag szerény képességű gárda fog jutni.
Én a Xavi,Iniesta,Zlatan triót érzen kulcsszerplőnek az elődöntőben.
Az elődöntőkben mindig szenvedtünk Chelsea,MU,Milan nem voltak sima meccsek.
De annyival gyorsabb focit játszunk hogy ennek látszódnia kell az eredményen is. Szét kell kapni az intert akár már az odavágón is. Az egész csapat bombaformában szinte, Messi űrfokozatban tolja ismét, 70%-ot adok magunknak a továbbjutásra.
Azért nekem még rémlik egy bizonyos Bayern Munchen - Real Madrid párharc az 1999-2000-es szezonból, ahol a csoportmeccseken a Bayern mindkétszer szabályosan elgázolta a Real-t (4-2 és 4-1), aztán furcsa módon az elődöntőből mégis a Real jutott tovább ellenük (2-0 és 1-2). Ne essünk már abba a hibába, hogy elhisszük, hogy valóban csak mi juthatunk tovább, mert az őszi mérkőzés már a múlté, más lélektana, más motivációja volt azoknak a meccseknek, mint most. Ráadásul most már a bajnokság is fokozott terhelést jelent, hiszen egyetlen botlás a bajnoki címbe kerülhet. Ősszel azért ettől még nagyon távol álltunk.gergo9 írta:Hát az ősszel játékban úgy feltöröltük velük a pályát oda-vissza (visszavágón Zlatan,Messi nélkül) hogy nagyon rosszul érintene ha kiesnénk ellenük főleg hogy a döntőbe egy viszonylag szerény képességű gárda fog jutni.
Én a Xavi,Iniesta,Zlatan triót érzen kulcsszerplőnek az elődöntőben.
Az elődöntőkben mindig szenvedtünk Chelsea,MU,Milan nem voltak sima meccsek.
De annyival gyorsabb focit játszunk hogy ennek látszódnia kell az eredményen is. Szét kell kapni az intert akár már az odavágón is. Az egész csapat bombaformában szinte, Messi űrfokozatban tolja ismét, 70%-ot adok magunknak a továbbjutásra.
Annyire én sem tartok mint a Chelsea-től, de nem is vagyok nyugodt. Amit az Inter úgy általánosságban mutat, az édes kevés ellenünk, de Mourinho volt csapata ellen is nagyon jól összerakta az Intert, és sztem ellenünk is összekapják magukat. Kemény, bekkelős, sok szabálytalankodós, kontrázós focit játszanak majd ellenünk, ami a legkevésbé fekszik nekünk. Mi vagyunk a jobb csapat, de egy védelmi megingás és máris bajba kerülünk. Gólt szerezni is nehezebb lesz, mint pl. az Arsenal ellen, itt valószínűleg nem kapjuk meg a gólpasszokat az ellenfél védőitől.lui1698 írta:Annyira én nem tartok az Intertől, mint tavaly a Chelsea-tól.
Azt a csapatot akkor Hiddink nagyon összerakta arra a két meccsre. Szinte hiba nélkül lehozták amit eltervezett a holland. Szinte...![]()
Jóval erősebb volt a londoniak kerete a mostani Interénél.
De ettől még kellemetlen ellenfelek lesznek.
Másik ágról nem tudnám megmondani ki lesz aki tovább jut.
Fecooo írta: mondjuk jobban örülnék a Lyon-Barca döntőnek:
1: a Real-nak megmutatni, h kell a Lyon-t legyőzni
2: a Real-t idegesítené, h az előzetesen teljesen lenézett Lyon döntőzik helyettük
ez azért brutális lenne! sztem Madrid kb azt élné át, mint Róma Néró alattmiihii írta:Be szép is lenne,jáááájjjMikaos írta: Bárcsak igazad lenne! És ha emellett még a Classico-t is hoznánk, s ezzel együtt a bajnokságot... nagyon megalázó lenne
Nincs mese, ki kell szurkolni az Inter elleni továbbjutást, és a lyoniak sikerét is...majd a döntőben mondjuk egy 4-0-ás Barca siker?![]()
...a döntő vége felé a kamera megmutatja az egyik sarokban az ominózus Alcorcón feliratú BARCÁs transzparenst...
![]()
Ebben a forgatókönyvben benne is lennék,úgy ahogy van.
Az első lépést megtehetjük 70 óra múlva.Aztán szépen a többit,ahogy "a Nagykönyvben meg van írva"
Be szép is lenne,jáááájjjMikaos írta:Bárcsak igazad lenne! És ha emellett még a Classico-t is hoznánk, s ezzel együtt a bajnokságot... nagyon megalázó lenneFecooo írta:mondjuk jobban örülnék a Lyon-Barca döntőnek:
2: a Real-t idegesítené, h az előzetesen teljesen lenézett Lyon döntőzik helyettük
Nincs mese, ki kell szurkolni az Inter elleni továbbjutást, és a lyoniak sikerét is...majd a döntőben mondjuk egy 4-0-ás Barca siker?
Mostanában a Bernabeu közönsége nem lát túl gyakran jó futballt, de idén olyan szerencsések, h 2x is részük lehet benne. 7végéb is megyünk oktatunk egyet, aztán máj. 22-kén is előadás lesz.Mikaos írta:Bárcsak igazad lenne! És ha emellett még a Classico-t is hoznánk, s ezzel együtt a bajnokságot... nagyon megalázó lenneFecooo írta:mondjuk jobban örülnék a Lyon-Barca döntőnek:
2: a Real-t idegesítené, h az előzetesen teljesen lenézett Lyon döntőzik helyettük![]()
Bárcsak igazad lenne! És ha emellett még a Classico-t is hoznánk, s ezzel együtt a bajnokságot... nagyon megalázó lenneFecooo írta:mondjuk jobban örülnék a Lyon-Barca döntőnek:
inkább érik az FCB-FCB döntőALEXDP írta:Megvan!:-)
Érik az a címvédés:-)
Ha elmenne a Madridhoz, akkor nem maradna meg a rekordja a klasszikusig. Kb. 5. fordulóig bírná.LG írta:
Bizony csak a bajnokságra...mert a Bl-ban már megszakítottuk anno![]()
![]()
![]()
![]()
Ahhoz, h a bajnoki is megszakadjon Mourinhonak el kell jönni Spanyolországba, mondjuk a Madridhoz. Milyen szép is lenne, egy mindent eldöntő klasszikuson megszakítani a szériát
Bizony csak a bajnokságra...mert a Bl-ban már megszakítottuk annoMR. TROMORT777 írta:Ezt nem tudtam, de attól áll még amit írtam, nyerni kell.levproff írta: Ha jól tudom, akkor az a sorozat csak a bajnokikra szól.
De attól még ugyanolyan szép lenne a győzelem!![]()
Forca Barca!![]()
Ezt nem tudtam, de attól áll még amit írtam, nyerni kell.levproff írta: Ha jól tudom, akkor az a sorozat csak a bajnokikra szól.
De attól még ugyanolyan szép lenne a győzelem!![]()
Forca Barca!
Nyílván nem fog játszani az összes, de attól még félek. Kapunk egy gyenge bírót és azt csinálnak amit akarnak.Mikaos írta: Mourinho egy óriási öngólt rúgna, ha minden favágóját játszatná ellenünk. Kb. 5 szabálytalanság után 9 emberrel játszanának (mivel a labdát mindig mi tartanánk, s folyamatosan szabálytalankodnának ellenünk)... És ez azt jelentené, hogy az első meccsen kb 3 gólt rúgnánk Milánóban.
Mourinho egy óriási öngólt rúgna, ha minden favágóját játszatná ellenünk. Kb. 5 szabálytalanság után 9 emberrel játszanának (mivel a labdát mindig mi tartanánk, s folyamatosan szabálytalankodnának ellenünk)... És ez azt jelentené, hogy az első meccsen kb 3 gólt rúgnánk Milánóban.MR. TROMORT777 írta:Inter-Barca
Megyünk Milánóba megszakítani Mourinho sorozatát.![]()
Gyengének érzem ezt az Intert, mi vagyunk az esélyesek.
A favágóiktól viszont nagyon félek, bolond állatok.
Ha jól tudom, akkor az a sorozat csak a bajnokikra szól.MR. TROMORT777 írta: Inter-Barca
Megyünk Milánóba megszakítani Mourinho sorozatát.![]()
Na hát akkor!MR. TROMORT777 írta: Nem lesz itt gond, Marquez és Busi oktatni fog.
V.V. meg unalmában nem fog tudni mit csinálni.
Abidal meg szétszedi Walcott-ot.
Xavi adni fogja a remek labdákat.
Keita szét "mezőnymunkázza" az Arsenált.
Pedro találni fog egy gólt.
Bojan megmutatja miért tartják akkora tehetségnek.
Messi szétsz*patja az egész Arsenált.
Pontosan, a középpályán tegnap például a labdaszerzés és a gyors, okos labdamozgatások nem csak Messi érdemei voltak ám. Valamint a sokat vitatott és nem teljesen így tervezett hátvédsor is 1 kritikusabb hibát vétett, a gólnál beragadtak, de más szerintem nem.ElBartimaeus írta: Most mindenki Messit dicséri, ami félig helyes. Félreértés ne essék, megérdemli, de nem szabad csukott szemmel elmennünk Pep és a csapat játéka mellett.