Nem értem a pesszimizmust, alapból is ez a kezdő mostanság nálatok.
Hát igen, viszont nem is a barca ellen szoktunk játszani...
Igazából a nagy bajom most a Barcelona kiváló formaidőzítése, 1-2 hónappal ezelőtt azt mondom, nagyobb esélyünk van a győzelemre, de pont most pörögtetek fel nagyon.
És az, hogy az a kezdőnk újabban, pont hogy probléma. Mivel van pár cserének szánt ember benne...Konkrétan 4-5!

Az egy lyukas posztot elfogadtam év elején, Albiol még úgy ahogy meg is oldotta. De Lass ekkora visszaesésére nem számítottam, a kb 4-5 meccset játszó Gagot kell betenni helyette, aki épp hogy nem igazolt el télen. VdV konkrétan el lett küldve, csak rajtunk maradt. Mondjuk Kaká sem váltotta meg a világot a helyén, de ő pont egy Barca elleni meccsre való. VdV meg már kezdett elfogyni az utóbbi meccseken is, de még fénykorában sem bírt 60 percnél többet. (2 éve nem találom erre a magyarázatot...)
Garay is necces gyerek, a Ramos-Albiol belső árnak jobban örülnék, a két belső védőnkben nincs túl sok élet, lassúak és bár levegőben erősek, de barca ellen pont nem ez kell.
Mondjuk épp valamit meg akartam nézni a tavalyi meccsen, és azért kisebb moslyt csalt az arcomra, hogy a ramos(akkori formájában)-cannavaro-Metz-heinze védő négyesünk volt!

Annál azért még a mostani is sokkal jobb...
Xsabitól várom élete játékát, őt tartom meghatározó pontnak. És ha CR-Higu kiválóan használja ki a helyzeteket, akkor győzhetünk.
A lényeges kérdés az, mi dönti el a meccset. Ha a tényleges futballtudás, akkor nyerünk. Ha egyéb tényezők ( fáradtság, motiváció, stb) akkor bármi lehet.
és ez nem elég ok a pesszimizmusra?

De egyébként csak ezzel a meccsel kapcsolatban vagyok pesszemista, a jövőt illetően nem.