Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Sok mindenben nem értek egyet. Abidal, Keita és Márquez szerintem nagyon jó teljesítménnyel rukkolt elő, és Pedróra sem mondanám, hogy "siralmas" volt. Alvéssel kapcsolatban azonban egy vélyeményen vagyok: Sokkal pontosabban kell játszania! Már csak azért is, mert mi tudjuk, hogy mire képes igazán.menczel írta:...
Azért abban a 2004-es Porto győzelemben volt szerintem egy jó adag sportpolitika is. Kellett egy kis plusz lökés a portugáloknak az EB-rendezéshez, másrészt pedig a spanyol csapatok amúgyis kezdtek nyomasztóan erősek lenni nemzetközi szinten, a Depor pedig nem hagyományosan nagy csapat, könnyebben beáldozható volt. Egy Barca-Real párossal nehezebben játszható ez el, nagyobb a közfelháborodás is. Nagy kérdés lesz szerintem, hogy az UEFA mennyire "akar" új csapatokat látni a döntőben, mennyire fognak belenyúlni a továbbjutásba, ahogy azt tavaly is tették (bármennyire is rossz ezt kimondani, azért el kell ismerjük, hogy nem volt teljesen korrekt a tavalyi döntőbe jutásunk). Úgyhogy esélyek ide vagy oda, ezen a szinten már sokat fog számítani a játékvezetés is. Többet, mint gondolnánk. Reméljük, hogy az UEFA kisistenei szeretik a Barca fociját:)Fecooo írta:egy dolog miatt tartok az Intertől... mégpedig azért, mert műgirnyótól nem áll távol a hentelős "taktika"... 2004-ben a Depor nagyon jó támadófocit játszott, az elődöntőben jött a porto és borzalmas mészáros focit mutattak be, a végén meg egy kamutizivel jutottak döntőbe... a JM-Chelsea szintén nem a "puha" fociról volt híres... az Interben hátul igazi hentesek vannak... Samuel,mátrix, elképzelhető, h CSAK Messi miatt még Cordobát is berakja... Chivuról nem is beszélve... jah igen és Lúcio is ott van...
Oké elfogult vagyok vele szemben, de imádom azt h Diabyról lepattant Sergio aztán meg Xavi aztán Yaya odacammogott Diaby elrepült és még szabályos labdaszerzés is voltbarca99 írta:Touré kiváló? Én azt hittem nem is ő jött be, annyi rossz labdája volt. Nálam ez inkább a halványfs határát súrolta.
Köszi Messironaldinho89 írta:http://sportgeza.hu/futball/hirek/2010/ ... rsenalrol/
Nem tudom volt -e már. Egyébként mindenképpen továbbjutást várok a fiúktól és Bojant szeretném a kezdőbe. Meg mutathatja mit is tud igazából. persze ha kezd és megsem villog majd attól még nem kell elkeserednie. + Messi bácsitól is szeretnék mondjuk egy mester3mast( rég rúgott már) nem tudjátok tv2 adja?

Na igenbarcafan0911 írta: Olyan soká?![]()