Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ncore-on fent vancsababarca írta:A tv2-ős közvetítést nem lehet valahonnan letölteni?
Ha valaki tud valami linket hozzá írjon.
www.fcb-videos.comGauchomester írta:Hello!
Nem ismer valamelyőtök egy oldalt, ahol az idei BL-gólokat spanyol kommentárral tudnám letölteni?
Colos írta:Ráhangolódásképpen a mai meccshez íme a 2006-os BL-döntő összefoglalója (magyar kommentárral)!
Ti is izgultok? Én már nagyon!
Sajnos nekem nem sikerült rögzítenem, mert nem itthon néztem a meccset, de letölthető innen és innen. Az összefoglalót és a gólokat pedig megtalálod itt(bár gondolom, azokat láttad.)lui1698 írta:Colos koma
Az Arsenal - Barca meccs fent lesz maj teljes egészében? Mert nem láttam a teljes meccset.
Higuain és Ramos gólját is így kommentálta, szóval szerintem csak egyszerűen spanyol kommentátor.lui1698 írta:Komment alatta:
i think the commentator is a barcelona fan...
Hát...jó meglátás.
Komment alatta:
Bár már korábban jó párszor le lett írva, az "újonnan érkezőknek":Bobberto írta:Nagyon jó link!!! Köszönöm a magam nevében is!!Colos írta:A teljes meccs letölthető innen. (angol komm.)![]()
![]()
Ha tudsz vagy tudtok ilyen oldalakat linkeket, ahonnan a meccseket lehet letölteni amik eddig voltak bármelyiket akkor szívesen várom köszönöm!![]()
Ezer köszönet! Ez a gól örökre megmarad bennemLM10 írta:Itt az új videóm:
http://www.youtube.com/watch?v=SIhG6vN8y6M
Itt túl sok dolgom nem volt, nem az én érdemem,hanem don Andresé![]()
Nagyon jó link!!! Köszönöm a magam nevében is!!Colos írta:A teljes meccs letölthető innen. (angol komm.)