Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Köszi Messironaldinho89 írta:http://sportgeza.hu/futball/hirek/2010/ ... rsenalrol/
Nem tudom volt -e már. Egyébként mindenképpen továbbjutást várok a fiúktól és Bojant szeretném a kezdőbe. Meg mutathatja mit is tud igazából. persze ha kezd és megsem villog majd attól még nem kell elkeserednie. + Messi bácsitól is szeretnék mondjuk egy mester3mast( rég rúgott már) nem tudjátok tv2 adja?
Na igenbarcafan0911 írta: Olyan soká?![]()
Olyan soká?Guardiola írta:Interbe?:) Milanoba augusztus 20. an lesz az odavágó. Hogy mikor utazik a csapat azt nem tudnám megmondaniRewolution5 írta:
valaki pontos időpontot?? mikor megyünk Interbe???
szerk.: istyke6 16szabálytalanság 0 lap
\mess2009 írta:Messi király villantott és belőtt bennünket a negyeddöntőbe!
a meccs óvatos játékkal kezdődött és a legrosszabb forgatókönyv szerint folytatódott (kapott első gól)
az, hogy Messi rögtön büntetett lendületbe hozott bennünket, és innen érvényes az első mondat.
a második félidő azt az idegesítő passzív játékot hozta, amitől én idegbajt kaptam, mert a tartalékos védelmünk nem mindég állt a helyzet magaslatán, még a nagyon tartalékos Arsenal csatárok ellen sem. ezt akkor is állítom hogy végül megúsztuk egy góllal. igazából a 4. után mertem hátradőlni.
aki tetszett Messin kívül: Militó, Xavi, Abidal, féltem ugyan Marqueztől, de megkövetem, végül is a gólt inkább Alves és a szerencséjük hozta össze.
aki gyenge napot fogott ki az Bojan(szegényt a szó szoros értelmében eltaposták) és Pedró aki nem bírt a védőjével sem és minden helyzetét elpuskázta, kivéve a gólpasszát.
összességében tehát közepes játékkal és egy Messi gálával ott vagyunk a négy között, és jöhet az Inter.
Interbe?:) Milanoba augusztus 20. an lesz az odavágó. Hogy mikor utazik a csapat azt nem tudnám megmondaniRewolution5 írta:
valaki pontos időpontot?? mikor megyünk Interbe???
szerk.: istyke6 16szabálytalanság 0 lap
Két hét múlva kedden. Azt a meccset a tv2 adja.Rewolution5 írta:valaki pontos időpontot?? mikor megyünk Interbe???istyke6 írta:Inter - Barca: 0-2
Barca - Inter: 3-1
Simabb lesz mint az Arsenal idegenben.
valaki pontos időpontot?? mikor megyünk Interbe???istyke6 írta:Inter - Barca: 0-2
Barca - Inter: 3-1
Simabb lesz mint az Arsenal idegenben.