Ja... Ki is írták?albicelesteX írta: Off:Iluvatar Te írtál az üzenő csíkra?

Mert kicsit bexoptam, mert azt írtam, hogy nem Messi -n múlik az egész meccs, és mégis...

Ja... Ki is írták?albicelesteX írta: Off:Iluvatar Te írtál az üzenő csíkra?
Simán lehet az a neve, nálunk a faluban már van egyLionel85 írta:Egyszer a fiamnak Lionel lesz a keresztneve, az tutibiztos! Ha nem engedélyezik, akkor is minden jogi ügyet megkísérlek rá, hogy elfogadják!!!
Hát az Arsenal foghíjas védelme sem olyan nagy szám.Jocek írta:nem azért vagy azért, de erre mit mondanak azok akik azt írogatták eddig, h MESSI azért lő ennyi gólt, mert gyengék a spanyol klubcsapatok védelme...? =)
Lionel85 írta:Egyszer a fiamnak Lionel lesz a keresztneve, az tutibiztos! Ha nem engedélyezik, akkor is minden jogi ügyet megkísérlek rá, hogy elfogadják!!!
1 ember kivételével mindenki érezte...Andris írta:Fernando tősgyökeres Barcelonista, nektek pedig illene érezni az iróniát.
messi most melegített hétvégére. ott jön az igazi tüzijáték. tavaly felálított 6-os rekordot meg kéne dönteni..istyke6 írta:gyerekek, en 3 golt megtartottam volna a hetvegere a Messi helyeben
egyenesen add a MESSI nevetLionel85 írta:Egyszer a fiamnak Lionel lesz a keresztneve, az tutibiztos! Ha nem engedélyezik, akkor is minden jogi ügyet megkísérlek rá, hogy elfogadják!!!
manapság már hívhatnád gumibogyószörpnek is, nem hiszem,h a Lionelbe belekötnénekLionel85 írta:Egyszer a fiamnak Lionel lesz a keresztneve, az tutibiztos! Ha nem engedélyezik, akkor is minden jogi ügyet megkísérlek rá, hogy elfogadják!!!
Megvehetik, csak nevezzék át magukat Barca B-re.Bobán írta:Na ezt a Real meg ne hallja!!ALEXDP írta:vajon mennyit merne érte most ajánlani bárki???