Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha bejutunk az elődöntőbe, akkor nullázódnak a sárgák.Joee777 írta:Meg tudjátok mondani, hogy ki van sárga miatt veszélyeztetve a Barcából?
Szerintem jól játszik a csapat, és Messi parádézik. A londoniak próbálnak odaérni, de legtöbbször csak faultokra futja. Forza BARCA
Szóról szóraRivaldo11 írta:Egyetértek Peppel, ez a meccs sorsdöntő lesz. Az elejétől irányítanunk kell a meccset, tipikusan olyan derbi lesz, amelyen a legjobb védekezés a támadás!
tippem: 3:0 vagy 3:1 ide.
És ekkora kikapcsolod a PlayStationt és leülsz meccset nézni.MR. TROMORT777 írta:Fúúúú de izgulok.
Nekem mind1 hogy ki lövi a gólt/gólokat. Valdés is lőheti, nem érdekel csak nyerjünk.
Nem lesz itt gond, Marquez és Busi oktatni fog.
V.V. meg unalmában nem fog tudni mit csinálni.
Abidal meg szétszedi Walcott-ot.
Xavi adni fogja a remek labdákat.
Keita szét "mezőnymunkázza" az Arsenált.
Pedro találni fog egy gólt.
Bojan megmutatja miért tartják akkora tehetségnek.
Messi szétsz*patja az egész Arsenált.
Én is neki drukkolok a legjobban hogy betaláljon, másodsorban pedig Messinek. Ugye valamivel ki kell érdemelni azt az aranylasztit.szajko írta:Bojan majd belövi őket. Nagyon bízom benne!
+ az Arsenalnak kell a gól(ok) és ezért ki fognak nyílnibarcafan0911 írta:Induljunk ki abból hogy a bl-ben már hosszú évek óta megfoghatatlanok vagyunk hazai pályán (kivéve a pool ellen). Az elmúlt 2 évben a Chelsea és a Mu 11 emberrel védekezett ellenünk a Camp Nou-ban. Az olyanok pedig mint a Bayern, Lyon, Inter mind zakót kaptak itt. Meglesz a mezőnyfölény és a sok helyzet, csak valakinek be kell lőni őket.
Ha már addigra nem lesz tétje nyomják csak.levproff írta:Az Arsenal második félidős csapat.
Tehát azzal, hogy gólt lövünk az elején még semmi sem lesz lefutva.
Az uccsó 20-25 percet nagyon megtudják nyomni.
Itt a lényeg.kanty írta:Szerintem egyszer várja meg mindenki a meccs végét és majd utánna lehet dicsérni vagy kritizálni Guardiola döntőseit az eredménytől függően.
Touré azért pihen, mert megsérült a hétvégén és fontosabb, hogy az idény további részében egészséges legyen, mint hogy most kezdjen.FtcSikiHun írta:és több játéklehetőséget érdemel mint Touré, főleg egy ilyen meccsen
Készülhetsz,mert Busquetsben benne van minden meccsen az ilyen jellegű hiba.FtcSikiHun írta:Ha Busquets gólpasszt mer adni az Arsenalnak, vagy valami fatális nagy hibát követ el, és miatta esünk ki, én elmegyek a Nou Campba de lelövöm, mert nem igaz, hogy olyan k*rva jó játékos, és több játéklehetőséget érdemel mint Touré, főleg egy ilyen meccsen