Barça a Bajnokok Ligájában
Busquets gyanítom a Mallorca ellen sem pihent volna, ha ki nem sárgul.
Így is ütni kell az Arsenalt, de engem valahogy idegesít az, hogy nincs ott a világ legjobb vkp-ja a kezdőben...
Így is ütni kell az Arsenalt, de engem valahogy idegesít az, hogy nincs ott a világ legjobb vkp-ja a kezdőben...
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Mondjuk hozzátartozik hogy ezzel a kezdővel is simán kell ütni ezt az Arsenalt.
Viszont mint minden meccs előtt szinte ebben az évben most is le kell írnom,hogy nagyon dühös vagyok Pepre,amiért kicsinálta a csapatból Tourét.
Készüljetek hogy a real ellen se fog nem hogy kezdeni,de még játszani sem.
Busit még még lenyelném,de Keita is már előbbre van nála,ez nonszensz.
No mindegy, úgy látszik Pep leckét vedd a madridtól,mert ilyen szintű játékoselherdálást ott lehetett tapasztalni az elmúlt években.
Viszont mint minden meccs előtt szinte ebben az évben most is le kell írnom,hogy nagyon dühös vagyok Pepre,amiért kicsinálta a csapatból Tourét.
Készüljetek hogy a real ellen se fog nem hogy kezdeni,de még játszani sem.
Busit még még lenyelném,de Keita is már előbbre van nála,ez nonszensz.
No mindegy, úgy látszik Pep leckét vedd a madridtól,mert ilyen szintű játékoselherdálást ott lehetett tapasztalni az elmúlt években.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- barcafan0911
- Entrenador del Barça
Bojan kezd!
Nagyon remélem Yaya a hétvégén kezdeni fog.
A mai meccsről: Bal oldalt abszolút de ne erőltessük, Pedróban elvesznének a támadások. Remélem Bojan ma is alakít majd, ez a meccs meghatározó lehet a jövőjével kapcsolatban, szóval hajrá kicsi.

A mai meccsről: Bal oldalt abszolút de ne erőltessük, Pedróban elvesznének a támadások. Remélem Bojan ma is alakít majd, ez a meccs meghatározó lehet a jövőjével kapcsolatban, szóval hajrá kicsi.
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. 

- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
Cserék: Pinto, Maxwell, Fontris, Touré, Iniesta, Jeffren, Henry
fcbarcelona.cat alapján
fcbarcelona.cat alapján

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
az a bajom, h Pep kedvencei ismét ott vannak a kezdőben, és a nem kedvelt játékos a padon, ahogy megszoktuk 
és ha mi látjuk ezeket, akkor egy figyelmesebb edző lazán előre kitalálja a kezdőnket, és rossz esetben fel is készül rá
és nekem ne mondja senki, h Pepnek nincsenek kedvencei...

és ha mi látjuk ezeket, akkor egy figyelmesebb edző lazán előre kitalálja a kezdőnket, és rossz esetben fel is készül rá

és nekem ne mondja senki, h Pepnek nincsenek kedvencei...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2010.04.06. 19:55:40-kor.
- El fanático
- Entrenador del Barça
Nekem is görcs van a gyomromban, de Mikivel ellentétben én nem tudok megnyugodni, csak ha vége a meccsnek, amíg a bíró le nem fújja, addig egyszerűen képtelen vagyok lazán élvezni a meccset, egyiket sem, ha "csak" a Xerez-el játszunk, azt sem... Az a fajta drukker vagyok, aki az ujjait is csonkig tudná rágni, ha nem fájna és ordítok, szaladgálok meccs közben - ezért sem nézek meccset társaágban, mert sokan nem bírják, ha valaki feszült, elvégre szórakozás lenne a meccsnézés célja, ami igaz is, ha nem a kedvenc csapatom játszik...
Ez a meccs is hónaljszagú és izzadós lesz, az ágyúsok nem fognak beállni a bekkelni, remélhetőleg a Almunia nem lesz akkora formában, mint egy hete... Fabregas olyan nekik, mint nálunk Xavi - így nem lesz aki szervezze a játékot náluk, a gondot Walcott okozhatja / ...de nem fogja...
Mindenesetre 3-1es sikert tippeltem
Visca el Barca!!!!
Ez a meccs is hónaljszagú és izzadós lesz, az ágyúsok nem fognak beállni a bekkelni, remélhetőleg a Almunia nem lesz akkora formában, mint egy hete... Fabregas olyan nekik, mint nálunk Xavi - így nem lesz aki szervezze a játékot náluk, a gondot Walcott okozhatja / ...de nem fogja...
Mindenesetre 3-1es sikert tippeltem

Pinto,MAxwell,Fontás,Toure,Iniesta,Henry,Jeffrengianni írta:Megmondom a frankót én is erre számítottam.Sanama írta:Valdés; Alves, Milito, Márquez, Abidal; Xavi, Busquets, Keita; Bojan, Messi és Pedro.
hivatalos.
YAYA TOURÉ?
Iniesta csere?
ők vannak a padon
Biztos alszik...Sanama írta:Valdés; Alves, Milito, Márquez, Abidal; Xavi, Busquets, Keita; Bojan, Messi és Pedro.
hivatalos.
YAYA TOURÉ?
A sok érvelő hős is nagyon elbújt mikor osztottuk egymást arról, hogy Touré stabil kezdő lesz tavasszal vagy sem.
Én nyertem sajnos...

- gianni
- Entrenador del Barça
Megmondom a frankót én is erre számítottam.Sanama írta:Valdés; Alves, Milito, Márquez, Abidal; Xavi, Busquets, Keita; Bojan, Messi és Pedro.
hivatalos.
YAYA TOURÉ?
Iniesta csere?
Ja ott van,ok.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gianni 2010.04.06. 19:51:07-kor.
- levproff
- Director del Fútbol
Arsenal: Almunia, Sagna, Silvestre, Vermaelen, Clichy, Rosicky, Diaby, Denilson, Nasri, Walcott, Bendtner

FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
ennyire kiismertem Pep-et?Fecooo írta:jók ezek a latolgatások, azonban Pepet ismerve szinte biztosra vehető (sajnos), h Touré kispadon lesz végig, és Keita-Xavi-Busi kp lesz, a védelemben meg nagy eséllyel Rafa fog játszani...ne legyen igazam!

szerk: Charlie, ez már hivatalos, fenn az fcbarcelona.cat-on is
Valdés; Alves, Milito, Márquez, Abidal; Xavi, Busquets, Keita; Bojan, Messi és Pedro.
hivatalos.
YAYA TOURÉ?
hivatalos.
YAYA TOURÉ?

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
sasi1 írta:Valdés; Alves, Milito, Márquez, Maxwell; Xavi, Busquets, Keita; Bojan, Messi y Pedro.
Yaya mérnem????? Abidal mérnem??????
http://sport.es/default.asp?idpublicaci ... cio_PK=803
Guardiola döntésein már meg sem lepődöm. Igazából ismerve ez volt a leginkább várható kezdő.
De hogy Yaya mind Keitánál,mind Businál hátrébb van rangsorolva az azért vicces,és szakmai hozzáértetlenségét bizonyítja.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Valdés; Alves, Milito, Márquez, Maxwell; Xavi, Busquets, Keita; Bojan, Messi y Pedro.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Nah, már most ideges vagyok, ahogy írtam múlt héten is, ez addig így marad,míg meg nem szerezzük első és egyben (remélhetőleg) vezető gólunkat!
ez a meccs az egész hátralevő szezonunkról dönthet, mind pozítiv, mind negatív irányban. Lehet páran túlzásnak érzik, én így gondolom.
negatív végletekbe bele se akarok gondolni,ilyen idegenbeli 70perc után nagyon nehezen emészteném meg a kiesésünket, de ez nem fog bekövetkezni!
Óriási hangulatú,és szép focit várok, főként nekünk köszönhetően.
És reménykedem egy gyors vezető gólban, mindenki megnyugtatása miatt
FORCA BARCAAA!!!
ez a meccs az egész hátralevő szezonunkról dönthet, mind pozítiv, mind negatív irányban. Lehet páran túlzásnak érzik, én így gondolom.
negatív végletekbe bele se akarok gondolni,ilyen idegenbeli 70perc után nagyon nehezen emészteném meg a kiesésünket, de ez nem fog bekövetkezni!
Óriási hangulatú,és szép focit várok, főként nekünk köszönhetően.
És reménykedem egy gyors vezető gólban, mindenki megnyugtatása miatt

FORCA BARCAAA!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ozsimiki 2010.04.06. 19:42:03-kor.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Amúgy a Sport2-ön megy az Arsenal - Barca az ArsenalTV-ben!
Most kezdődik a 2. félidő. (Fülöp László kommentálásban sem hallottam még Barca meccset
) Gépen Digi, Tv-ben Barca... 

KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Én is pont ez akartam mondani.Annyira idegesítő ez ahogy montad"okoskodás",hogy az már nem igaz.Én azt az Ottó-t utálom nagyon.Főleg amikor vigyori pofával elkezdi,hogy:egy nagyon izgalmas mérközés elött állunk.......váááá
- Hunter91
- Capitá del Barça
Engem nagyon idegesítenek a Tv2-n a szakértők.
Az a gyerek aki a stadionból közvetít,az agyamra megy!
A sok okoskodást nem bírom.
Iniestát sérültnek mondják,itt az oldalon meg azt olvasom hogy egészséges(a 2.-nak hiszek).
Az a gyerek aki a stadionból közvetít,az agyamra megy!

A sok okoskodást nem bírom.
Iniestát sérültnek mondják,itt az oldalon meg azt olvasom hogy egészséges(a 2.-nak hiszek).
- LM10
- Director del Fútbol
A Sporton minden meccs előtt lehet szavazni, hogy mi lesz a kezdő. Katalóniában ezt jósolta a nép.Charlie írta:Sporton is úgy gondolják ( ha jól vettem ki), hogy Touré lesz középen Militóval a védelemben.
C.

- Charlie
- Öreg Harcos
Sporton is úgy gondolják ( ha jól vettem ki), hogy Touré lesz középen Militóval a védelemben.
C.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
Nem volt ilyen mizéria, legalábbis én nem olvastam semmilyen megbízható forrásban ilyet.Sanama írta: Először is. Ha jól tudom a sorsolás előtt azt mondta, nem szeretne az Arsenallal összekerülni. És utána jött ez a mizéria,hogy nem akar pályára lépnié
Képzeld el: ez olyan, mintha Xavi jövőre ellenünk játszana a BL-ben: ő is biztosan ezt nyilatkozná. Nincs ezzel semmi baj, csak az, hogy túl van misztifikálva az ügySanama írta:De tegyük fel úgy van ahogy mondod!
Akkor is. Ki ő,hogy megnevezze a csapatokat,hogy na ellene nem akarok játszani?

De mint mondtam, Henry múltkor is felment a pályára: már teljesen lényegtelen erről beszélni.
-
- Entrenador del Barça
Ne haragudj de nem értek veled egyet!Most az h ő azt mondta h nem szeretne játszani az Arsenal ellen az teljességgel érhető mivel nem 1-2 évet töltött ott hanem a karrierje csúcspontját élte át azzal a csapattal.Esetleg akkor lehetne felháborodnunk h ilyet mond ha ezt az edzőjének teszi, h ő már pedig nem fog pályára lépni és nem fog játszani a volt csapata ellen.Ezt nem láttuk tőle és én szívem szerint kezdőként játszatnám ma este. Bojannak jobb lenne ha csak a végén menne fel a pályára és így is pihenhetne a Real-ra.Sanama írta:...
Az esti meccsen nem Henrytól félek a legjobban hanem Marqueztől nálam ő a csapat gyenge pontja.Az idényben ahányszor pályára lépett annyiszor kaptunk róla gólt

A mai meccsen kemény küzdelmet várok mindenkitől mivel ezen a meccsen csak mi veszíthetünk az Arsenal biztosan nem fog bunker focit játszani és megpróbál meglepetést okozni.
Visca el Barca!!
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
GO Colts GO!!!
Először is. Ha jól tudom a sorsolás előtt azt mondta, nem szeretne az Arsenallal összekerülni. És utána jött ez a mizéria,hogy nem akar pályára lépniéMikaos írta:Henry a sorsolás előtt mondta ezt!!! Mégis úgy beszélnek róla, mintha azután mondta volna... (nyilván sok újság azután adta le a cikket)Sanama írta:Mi az,hogy én nem akarok valaki ellen játszani...?
Henry nem akarta ellenfélnek kapni az Arsenal-t a BL-ben, ennyi a lényege az interjújának.
Egy profi játékos túllép ezen, múltkor is felment a pályára, s nem hisztizett. Felesleges ezt előszedni ezek után.
De tegyük fel úgy van ahogy mondod!
Akkor is. Ki ő,hogy megnevezze a csapatokat,hogy na ellene nem akarok játszani?
Végszóként pedig, a múltheti teljesítményére 1mondatot mondanék,valaki nagyon találóan kifejezte múltkor:
"Többet nézett a lelátóra mint a pályára"
Igaza van Mikaosnak.
Én úgy értesültem a dologról, hogy nem szeretné az Arsenalt kapni, mert nem szívesen játszana ellenük, de utána semmi olyat nem mondott, hogy nem játszik meg blablabla... Ha valaki ad esetleg egy hiteles linket, akkor talán elhiszem...

Én úgy értesültem a dologról, hogy nem szeretné az Arsenalt kapni, mert nem szívesen játszana ellenük, de utána semmi olyat nem mondott, hogy nem játszik meg blablabla... Ha valaki ad esetleg egy hiteles linket, akkor talán elhiszem...
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Henry a sorsolás előtt mondta ezt!!! Mégis úgy beszélnek róla, mintha azután mondta volna... (nyilván sok újság azután adta le a cikket)Sanama írta:Mi az,hogy én nem akarok valaki ellen játszani...?
Henry nem akarta ellenfélnek kapni az Arsenal-t a BL-ben, ennyi a lényege az interjújának.
Egy profi játékos túllép ezen, múltkor is felment a pályára, s nem hisztizett. Felesleges ezt előszedni ezek után.