Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pinto,MAxwell,Fontás,Toure,Iniesta,Henry,Jeffrengianni írta:Megmondom a frankót én is erre számítottam.Sanama írta:Valdés; Alves, Milito, Márquez, Abidal; Xavi, Busquets, Keita; Bojan, Messi és Pedro.
hivatalos.
YAYA TOURÉ?
Iniesta csere?
Biztos alszik...Sanama írta:Valdés; Alves, Milito, Márquez, Abidal; Xavi, Busquets, Keita; Bojan, Messi és Pedro.
hivatalos.
YAYA TOURÉ?
Megmondom a frankót én is erre számítottam.Sanama írta:Valdés; Alves, Milito, Márquez, Abidal; Xavi, Busquets, Keita; Bojan, Messi és Pedro.
hivatalos.
YAYA TOURÉ?
ennyire kiismertem Pep-et?Fecooo írta:jók ezek a latolgatások, azonban Pepet ismerve szinte biztosra vehető (sajnos), h Touré kispadon lesz végig, és Keita-Xavi-Busi kp lesz, a védelemben meg nagy eséllyel Rafa fog játszani...ne legyen igazam!
sasi1 írta:Valdés; Alves, Milito, Márquez, Maxwell; Xavi, Busquets, Keita; Bojan, Messi y Pedro.
Yaya mérnem????? Abidal mérnem??????
http://sport.es/default.asp?idpublicaci ... cio_PK=803
A Sporton minden meccs előtt lehet szavazni, hogy mi lesz a kezdő. Katalóniában ezt jósolta a nép.Charlie írta:Sporton is úgy gondolják ( ha jól vettem ki), hogy Touré lesz középen Militóval a védelemben.
C.
Nem volt ilyen mizéria, legalábbis én nem olvastam semmilyen megbízható forrásban ilyet.Sanama írta: Először is. Ha jól tudom a sorsolás előtt azt mondta, nem szeretne az Arsenallal összekerülni. És utána jött ez a mizéria,hogy nem akar pályára lépnié
Képzeld el: ez olyan, mintha Xavi jövőre ellenünk játszana a BL-ben: ő is biztosan ezt nyilatkozná. Nincs ezzel semmi baj, csak az, hogy túl van misztifikálva az ügySanama írta:De tegyük fel úgy van ahogy mondod!
Akkor is. Ki ő,hogy megnevezze a csapatokat,hogy na ellene nem akarok játszani?
Ne haragudj de nem értek veled egyet!Most az h ő azt mondta h nem szeretne játszani az Arsenal ellen az teljességgel érhető mivel nem 1-2 évet töltött ott hanem a karrierje csúcspontját élte át azzal a csapattal.Esetleg akkor lehetne felháborodnunk h ilyet mond ha ezt az edzőjének teszi, h ő már pedig nem fog pályára lépni és nem fog játszani a volt csapata ellen.Ezt nem láttuk tőle és én szívem szerint kezdőként játszatnám ma este. Bojannak jobb lenne ha csak a végén menne fel a pályára és így is pihenhetne a Real-ra.Sanama írta:...
Először is. Ha jól tudom a sorsolás előtt azt mondta, nem szeretne az Arsenallal összekerülni. És utána jött ez a mizéria,hogy nem akar pályára lépniéMikaos írta:Henry a sorsolás előtt mondta ezt!!! Mégis úgy beszélnek róla, mintha azután mondta volna... (nyilván sok újság azután adta le a cikket)Sanama írta:Mi az,hogy én nem akarok valaki ellen játszani...?
Henry nem akarta ellenfélnek kapni az Arsenal-t a BL-ben, ennyi a lényege az interjújának.
Egy profi játékos túllép ezen, múltkor is felment a pályára, s nem hisztizett. Felesleges ezt előszedni ezek után.
Henry a sorsolás előtt mondta ezt!!! Mégis úgy beszélnek róla, mintha azután mondta volna... (nyilván sok újság azután adta le a cikket)Sanama írta:Mi az,hogy én nem akarok valaki ellen játszani...?