Fecooo írta:jók ezek a latolgatások, azonban Pepet ismerve szinte biztosra vehető (sajnos), h Touré kispadon lesz végig, és Keita-Xavi-Busi kp lesz, a védelemben meg nagy eséllyel Rafa fog játszani...ne legyen igazam!
Titit ma én se játszatnám, neki elég ha a hétvégén megszívatja a Real-t, nem hibáztatom azért, mert nem képes teljes erővel játszani szíve csapata ellen, viszont Pepnek ezt mérlegelnie kellene...nem vagyok benne biztos, h megteszi

Hát én ilyenekkel nem nagyon értek egyet. Egy dolog van amiért nem zavar Henry szappanoperája. Az pedig az,hogy amúgy sem menne vele sokra a csapat.
Mi az,hogy én nem akarok valaki ellen játszani...? Már ne haragudjon meg senki, akármilyen játékos Henry, nem az Arsenal adja neki a fizut, hanem a Barca.
Kösse ki a szerződésébe,hogy nem játszik ez ellen meg az ellen a csapat ellen. Ez nem kívánságműsor.
Én sem mondhatom ha egyik cégtől átmegyek a másikhoz,hogy hát nem akarok most a fejlesztéseken dolgozni mert a régi cégem kárára menne.
Oké 8-9évig ott játszott,de ő profi, nem egy 18éves srác aki tele van érzelmekkel. Nagy rutinnal rendelkezik, ez azért kicsit "vicces"...
ui: Ha meg akkora szíve csapata az Arsenal, egy büdös kis BL kupáért nem hagyta volna őket el, szerintem.