Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Fernando
Llegenda del Barça

2010.04.06. 14:48:01

Én kezdetném Márquez-t, bár az jelzés értékű, hogy hétvégén sem kapott egy másodpercet sem. Szóval nem tudom...
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Chino
Llegenda del Barça

2010.04.06. 14:17:30

zsulter írta:
LM10 írta:A Sport.es oldalon a szurkolók ezt a kezdőt szavazták meg:

Valdés, Alves, Touré, Milito ,Abidal, Busquets, Xavi, Iniesta, Pedro, Bojan ,Messi.

Érdekes, hogy már katalóniában sem kezdene Márquez.Bár Pep úgyis kezdetni fogja, és remélem felszívja magát a mexicói.
Szerintem felesleges aggódni Marquez miatt. Lehet kicsit lelassúlt, de a rutin, a tapasztalat és a játéktudás még mindig mellette szól. Én nem aggódnék úgy miatta, képes megoldani a feladatot. Én jobban aggódnék amiatt, hogy a szűrő középpályás Busi lesz valószínű, ami azt jelenti hogy nemigazán lesz szűrés, így nagyobb teher hárul majd a védelemre.

Amit Peptől hiányoltam a hétvégén, hogy nem rakott össze olyan védőpárost a Bilbao ellen, amelyik ma kezdene, mert ott legalább szokták volna egymást egy kicsit az arsenal meccs előtt. Piqué sérülése és Alves eltiltása miatt nyugodtan játszhatott volna egy Puyol-Marquez-Milito-Abidal védelem és akkor mi laikusok is láttuk volna milyen formában van a mexico-i. Így majd minden ma derül ki, az is hogy egyáltalán játszik-e....
Szerintem kezdett volna Rafa, ha mindenképpen őt akarná Pep estére. Attól, hogy Busi lesz a szűrő és átjártóház lesz a kp nem nagyon tartok. Ini biztos nem lesz kezdő és Yaya szvsz 90%, hogy kezdő lesz és ha nem is vkp poszton, de sokat be tud segíteni azon a poszton is. Szal attól nem nagyon tartok, hogy Busin mehet el a meccs (nem is nagyon jellemző, vannak hibái, de az egész csapatnak kritikán alul kell játszani, hogy veszítsünk). Yaya biztosan játszani fog, legalábbis imádkozom érte, akár a védelem tengelyében akár kp-n, én nyugodt leszek. Ha Keita játszik helyette akkor is defenzívebb lesz a középpálya, szóval Busin nem fog elmenni a meccs. Yayat inkább favorizálnám, mert kreativabb mint az afrikai és labdaszerzésben is erősebb. Remélem a legutóbbi jó játéka meggyőzte Pep-et.
Elől Henryt biztos nem kezdetném. Nem hiszem hogy úgy fel tudná szívni magát és csak töketlenkedne. Bojannak most hatalmas önbizalma lehet, ami sokat segíthet és Jeffren-Pedro duóból is az utóbbit kellene sztem kezdetni. Jeffren még nem nagyon érett meg ilyen meccsekre, Pedrito sem rendelkezik akkora rutinnal, de sokkal többel mint Jeffren és ez sokat számít. Félek Messin túl nagy lesz a teher és az angolok is az ő kikapcsolására fognak törekedni elsősorban, akár sárgák árán is, de van olyan klasszis hogy ezt megoldja. Ha ő elkapja a fonalat nincs aki megállítsa.
A tippen egy 3:1 izzadság nélküli győzelem.
Ha jó játékkal verjük őket a Clasicóra is hattalmas plusszal indulhatunk.
Forca Barca!!!!
zsulter
Jugador del Barça

2010.04.06. 14:12:41

LM10 írta:A Sport.es oldalon a szurkolók ezt a kezdőt szavazták meg:

Valdés, Alves, Touré, Milito ,Abidal, Busquets, Xavi, Iniesta, Pedro, Bojan ,Messi.

Érdekes, hogy már katalóniában sem kezdene Márquez.Bár Pep úgyis kezdetni fogja, és remélem felszívja magát a mexicói.
Szerintem felesleges aggódni Marquez miatt. Lehet kicsit lelassúlt, de a rutin, a tapasztalat és a játéktudás még mindig mellette szól. Én nem aggódnék úgy miatta, képes megoldani a feladatot. Én jobban aggódnék amiatt, hogy a szűrő középpályás Busi lesz valószínű, ami azt jelenti hogy nemigazán lesz szűrés, így nagyobb teher hárul majd a védelemre.

Amit Peptől hiányoltam a hétvégén, hogy nem rakott össze olyan védőpárost a Bilbao ellen, amelyik ma kezdene, mert ott legalább szokták volna egymást egy kicsit az arsenal meccs előtt. Piqué sérülése és Alves eltiltása miatt nyugodtan játszhatott volna egy Puyol-Marquez-Milito-Abidal védelem és akkor mi laikusok is láttuk volna milyen formában van a mexico-i. Így majd minden ma derül ki, az is hogy egyáltalán játszik-e....
LM10
Director del Fútbol

2010.04.06. 13:53:29

A Sport.es oldalon a szurkolók ezt a kezdőt szavazták meg:

bence-barca
Llegenda del Barça

2010.04.06. 13:45:36

Sanama írta:Annak ellenére,hogy az Arsenal nagyon gyene,csak én érzem úgy,hogy ez a 2-2 elég veszélyes eredmény?
Abból kiindulva,hogy Messi nem nagyon érvényesült múlthéten , Ibra kidőlt, Walcott meg valószínűleg ott lesz a kezdőben?!Illetve,hogy 2belső védőnk off?

Hát remélem a legjobbakat,azért meg kéne ütni őket több góllal.
Megnyugtatlak, én is aggódom egy kicsit! :?
De azért bízok bennük! :P
Sanama
Llegenda del Barça

2010.04.06. 13:38:25

Annak ellenére,hogy az Arsenal nagyon gyene,csak én érzem úgy,hogy ez a 2-2 elég veszélyes eredmény?
Abból kiindulva,hogy Messi nem nagyon érvényesült múlthéten , Ibra kidőlt, Walcott meg valószínűleg ott lesz a kezdőben?!Illetve,hogy 2belső védőnk off?

Hát remélem a legjobbakat,azért meg kéne ütni őket több góllal.
Capon
Llegenda del Barça

2010.04.06. 13:15:13

Bár én nem szoktam felállásokat gyártani most mégis megteszem. Én ezt a kezdőt érzem a legerősebbnek ma estére:
------------Valdés------------
Alves-Milito-Abidal-Maxwell
---Xavi---Touré---Iniesta---
Messi----- Henry-----Bojan

Márquez-t nem szeretném ha pályára lépne. Nincs vele semmi bajom csak a lassúsága, szerintem a csapat leglassabb tagja.
Azt sem szeretném ha Pedro és Bojan egyszerre lennének a pályán. Most egy kicsit több rutinra van szükség.
Ha Yaya sérült akkor Busi fog értelem szerűen játszani a helyén.

Hazai pálya dacára jobban tartok ettől a meccstől mint az odavágótól.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
mess2009
Director del Fútbol

2010.04.06. 13:12:56

Mikaos írta:Azért ahhoz a múltkori Walcott-gólhoz kellett sok szerencse is (vagy VV-pech/mellényúlás).
Csomószor lefutja egy meccsen a védőjét, de általában fantáziátlanul oldja meg a helyzetei többségét. Nem véletlen, hogy nem számít alapembernek az Arsenalban.

Sokkal inkább tartok Bendtner-től, aki mostanában nagyon megtalálta a góllövő cipőjét, szinte minden meccsen lő gólt. Illetve nem szabad elfelejteni, hogy Nasri általában a nagy meccsekre szívja fel magát.

A védelmünk miatt kissé ideges vagyok (ki nem?!). Nem is azért, mert nem az első sorunk szerepel ott, hanem azért, mert egy nem összeszokott sor lesz a Milito - Márquez (Touré?).
Persze, amíg nálunk a labda, addig nincs nagy probléma.
A csatársorunkra azért kíváncsi leszek, hogy mennyire lesznek benne meglepetések.
valóban, amíg nálunk van a labda addig nincs gond...de nem lehet nálunk a labda egy egész meccsen keresztül, ha viszont eladjuk,nos akkor van gond!!szinte mindég így kapunk gólt, mert az egész védelmünk a félpálya körül tanyázik és az előreívelésekre vert helyzetből startol vissza, ha pedig van hátul valaki az ő mozdulatától függ minden.(vagy belép, vagy átverik és szabad az út a kapuig.) persze, tudom ez az ára a középpálya birtoklásának amivel nem is lenne gond ha belőjük a helyzeteinket akkor belefér egy-két kontra az ellenféltől
LM10
Director del Fútbol

2010.04.06. 13:12:54

Amúgy nem értem, hogy nálunk mért van sok hiányzó? Puyol,Piqué eltiltott, Ibra pedig sérült. Henrynál max kamu sérülés lehet. Az Arsenalnal pedig alig tud majd lassan kiállni 11 ember. A 100%-os Arsenalt is ütnénk, de ezt a rossz formában és gyenge kerettel lévőt, több góllal verjük ma.
kanty
Llegenda del Barça

2010.04.06. 13:10:14

Mikaos írta: Sokkal inkább tartok Bendtner-től, aki mostanában nagyon megtalálta a góllövő cipőjét, szinte minden meccsen lő gólt. Illetve nem szabad elfelejteni, hogy Nasri általában a nagy meccsekre szívja fel magát.

.
Én a dántól nem tartok. Igaz, h mostanában elég sokszor betalál, de valahogy azt érzem, h ellenünk nem lesz képes a gólszerzésre(remélem igazam lesz ). Amúgy sem tartom egy nagyon jó játékosnak, nem rossz, de nem hiszem, h egy klasszist kicsit is megközelitő játékos lesz belőle.

Nasri viszont szerintem is veszélyes lehet. Képes váratlan húzásra, jól cselez, viszonylag jól is lő.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Varatrix
Director del Fútbol

2010.04.06. 12:59:55

Ennek a Valdes, Alves, Marquez sornak jó a hangzása.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
PCsabi
aka Game90

2010.04.06. 12:59:46

Talma írta:Ha igaz, akkor Rosicky sem biztos, hogy pályára lép az esti találkozón.
Ja, csak 50%, hogy játszik ma. Lassan már egy kezdőcsapatot se tud kiállítani az Arsenal :roll:

Szerintem sima győzelem lesz, 3-1.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Mikaos
Director del Fútbol

2010.04.06. 12:54:35

Azért ahhoz a múltkori Walcott-gólhoz kellett sok szerencse is (vagy VV-pech/mellényúlás).
Csomószor lefutja egy meccsen a védőjét, de általában fantáziátlanul oldja meg a helyzetei többségét. Nem véletlen, hogy nem számít alapembernek az Arsenalban.

Sokkal inkább tartok Bendtner-től, aki mostanában nagyon megtalálta a góllövő cipőjét, szinte minden meccsen lő gólt. Illetve nem szabad elfelejteni, hogy Nasri általában a nagy meccsekre szívja fel magát.

A védelmünk miatt kissé ideges vagyok (ki nem?!). Nem is azért, mert nem az első sorunk szerepel ott, hanem azért, mert egy nem összeszokott sor lesz a Milito - Márquez (Touré?).
Persze, amíg nálunk a labda, addig nincs nagy probléma.
A csatársorunkra azért kíváncsi leszek, hogy mennyire lesznek benne meglepetések.
barca2010
Jugador d'estrella

2010.04.06. 12:44:28

MichaaBee írta:
bence-barca írta:én legjobban Walcott-tól félek, hisz simán letudja futni az egész mezőnyt szinte :?
Nem kell tőle félni... Ennyi erővel minden csapat beszerez egy villámgyors támadót és akkor már egyből BL-t nyer... Hozzuk Asafa Powell-t, akkor megverjük, vagy mi? :roll:

Márqueztől sem kell félni, mert ha véletlenül játszik, akkor a meccs után megint fognak menni a topicjába a tanárbácsi meg egyéb jelzők, hogy ennyi kihagyás és ratyi forma után megint kioktatja az arsenálos srácokat...
Ez tetszett, remélem így lesz. Én is csípem a Mexikói srácot.
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva, de ha nyertek, a nevetek ÖRÖKRE fent marad.” Josep Guardiola (2009)

"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello

BARCA FOREVER!!!
pety27
Capitá del Barça

2010.04.06. 12:17:54

Nagyon remélem hogy belátja most Pep hogy a középpályának betonbiztosnak kell ma lennie, és Yayát fogja kezdetni ....nélküle nem lesz az ....
Kép

Reggel arra ébredtem, hogy már nem alszom....
pityi
Jugador del Barça

2010.04.06. 12:02:13

Azért nem olyan gyenge kezdő ez szerintem,max hátul lehetnek esetleg gondjaink.De nem lesznek. :lol:
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.04.06. 11:56:35

fcbarca10 írta:Egyértelmű, hogy Busquets fog kezdeni védekező középpályásként.
Pep őt favorizálja + Touré elvileg "sérült" is volt.

VV-Alves-Milito-Márquez-Sergi-Xavi-Keita-Messi-Pedro-Bojan
Egyértelmű, hogy 11 játékossal fogunk felállni. :) Abidal kimaradt.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
fcbarca10
Jugador del Barça

2010.04.06. 11:53:47

S.Agüero írta:Kezdő:
VV-Alves-Márquez-Milito-Abidal-Touré-Xavi-Keita(Iniesta)-Messi-Bojan-Pedro
Egy biztos hogy Ini ne bal oldalt legyen.
Egyértelmű, hogy Busquets fog kezdeni védekező középpályásként.
Pep őt favorizálja + Touré elvileg "sérült" is volt.

VV-Alves-Milito-Márquez-Sergi-Xavi-Keita-Messi-Pedro-Bojan
bence-barca
Llegenda del Barça

2010.04.06. 11:51:23

MichaaBee írta: Nem kell tőle félni... Ennyi erővel minden csapat beszerez egy villámgyors támadót és akkor már egyből BL-t nyer...

azt én sem gondoltam, h egy gyors játékossal bl-t lehet nyerni, csak, h. szerintem ő a "legveszélyesebb" :D
mert ha elmegy a szélen akkor könnyen bajunk lehet! :? :D
barcafan0911
Entrenador del Barça

2010.04.06. 11:47:17

S.Agüero írta:Kezdő:
Eddig talán ez a legértelmesebb kezdő. Talán annyiban változtatnék hogy Pedro helyére Henryt tenném, hadd melegítsen be az el classicóra.

Legyen már este! :twisted:

szerk: Xavi és Toure helyét persze cseréljük meg. :D
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
MatyiG
Adminisztrátor

2010.04.06. 11:27:49

Kezdő:
Talma
Jugador d'estrella

2010.04.06. 11:19:54

Ha igaz, akkor Rosicky sem biztos, hogy pályára lép az esti találkozón.
MichaaBee
Llegenda del Barça

2010.04.06. 11:13:14

bence-barca írta:én legjobban Walcott-tól félek, hisz simán letudja futni az egész mezőnyt szinte :?
Nem kell tőle félni... Ennyi erővel minden csapat beszerez egy villámgyors támadót és akkor már egyből BL-t nyer... Hozzuk Asafa Powell-t, akkor megnyerjük, vagy mi? :roll:

Márqueztől sem kell félni, mert ha véletlenül játszik, akkor a meccs után megint fognak menni a topicjába a tanárbácsi meg egyéb jelzők, hogy ennyi kihagyás és ratyi forma után megint kioktatja az arsenálos srácokat...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MichaaBee 2010.04.06. 22:47:31-kor.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Fernando
Llegenda del Barça

2010.04.06. 11:07:57

Nem rossz a srác, de annyira nem lát a pályán. Olyan Capel-féle játékos. Meg ugye porcelánból van ő is. Nagyon nem tartok senkitől egyedül talán attól, hogy Almunía megint akkora makker lesz mint egy hete. :lol:
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
bence-barca
Llegenda del Barça

2010.04.06. 11:01:22

én legjobban Walcott-tól félek, hisz simán letudja futni az egész mezőnyt szinte :?
Válasz küldése