Kilenc évadot ért meg 1993-tól 2002-ig.Amúgy tényleg nem rossz kis sorozat bár én inkább csak így össze vissza láttam belőle részeket még mikor anno még ment a tv-ben.Ilúvatar írta:Bazz, ennek hány évadja van?30?

Kilenc évadot ért meg 1993-tól 2002-ig.Amúgy tényleg nem rossz kis sorozat bár én inkább csak így össze vissza láttam belőle részeket még mikor anno még ment a tv-ben.Ilúvatar írta:Bazz, ennek hány évadja van?30?
Bazz, ennek hány évadja van?Fernando írta: Csalódni nem fogsz! Az egyik kedvencem. Hihetetlenül beindulni igaz csak a 2.-3- évadban fog, de utána kitart végig. Nekem a 7. és a 8. a kedvencem.
Holnap megyek megvenni, igaz már láttam, de elég gagyi minőségben, érettésgi utánra jó leszIlúvatar írta:Nos, megvettem az X-akták első évadot![]()
Nem is láttam a sorozatot még
Ebből még tutira lesz bonyodalom, nem is kevés.Perrero írta:Chuck... itt volt már az ideje a kefének...
Jó, hogy mondod!Fernando írta: Csalódni nem fogsz! Az egyik kedvencem. Hihetetlenül beindulni igaz csak a 2.-3- évadban fog, de utána kitart végig. Nekem a 7. és a 8. a kedvencem.
Csalódni nem fogsz! Az egyik kedvencem. Hihetetlenül beindulni igaz csak a 2.-3- évadban fog, de utána kitart végig. Nekem a 7. és a 8. a kedvencem.Ilúvatar írta:Nos, megvettem az X-akták első évadot![]()
Nem is láttam a sorozatot még
FILMbarcafan0911 írta:A segítségetekre lenne szükségem. Húgomnak keresek egy filmet, a címe "Sid and Nancy". 1986-os film, zenei stílusú. Eredeti nyelven lenne jó, feliratom már van hozzá. Pls, aki tud az küldjön egy linket hogy honnan tudom letölteni, akár pm-ben is.
Katt idebarcafan0911 írta:A segítségetekre lenne szükségem. Húgomnak keresek egy filmet, a címe "Sid and Nancy". 1986-os film, zenei stílusú. Eredeti nyelven lenne jó, feliratom már van hozzá. Pls, aki tud az küldjön egy linket hogy honnan tudom letölteni, akár pü-ben is.
Nekem a kedvenc filmemmé vált.bence-barca írta:Én tegnap a Viharsziget c. filmet láttam moziban. Az ember inkább azt hiszi( aki nem ismeri), h ez vmi akció-kaland film lesz, de egyértelműen pszichothriller. Nekem tetszett, igaz a vége kicsit homályos volt, hisz barátaimmal néztem meg és volt aki nem is nagyon értette a végét és szinte mindenkinek más elképzelése volt a végén. De összeraktuk és úgy "kijött" egy értelmes vég, de így is volt aki kételkedett benne. (Talán kicsit a Titkos ablak c. filmhez hasonlított.)
Aki szereti a fordulatokkal teli filmet annak különösen ajánlom!
http://sp.hoff.hu/episodes/Neten megtudom valahol nézni ezeket magyarul? A korábbi évadok is érdekelnének. /mióta nincs mtv a digin nem tudtam nézni Confused /
Innen le tudod szedni a régebbi részeket is. http://sp.hoff.hu/vargaakos írta:Neten megtudom valahol nézni ezeket magyarul? A korábbi évadok is érdekelnének. /mióta nincs mtv a digin nem tudtam nézni/
Neten megtudom valahol nézni ezeket magyarul? A korábbi évadok is érdekelnének. /mióta nincs mtv a digin nem tudtam nézniShark írta:Télleg nagyon beteg volt.barcafan0911 írta:Most néztem meg a South park 14/03-at. Hát valami nagyon beteg rész volt.![]()
Két szálon futott a történet, ezúttal Randy és Cartmen kapták a főszerepet. Előbbi vitte a prímet. SP rajongóknak kötelező rész.
A s14e01 nem nagyon tetszett, a s14e02 már sokkal jobb volt, a mostani meg már nagyon kész
Remélem a következő még ennél is jobb lesz
Nekem is a "Fekete Gyöngy átka" tetszik a legjobban a trilógiából. A másik kettőnél az az érzésem, h annyira felül akarták produkálni az elsőt, h már nem tett jót a második és harmadik résznek.Sanama írta:Na ma láttam az RTL-en a Karib-tenger kalózai A fekete gyöngy átka c. filmet.
Először láttam, kicsit megkésve,de írok pár sort.
Engem érdekel az ilyen téma, kalózkodás,hajózás,tehát eleve bejön a film témája.Sőt még megfűszerezték egy kis "mágiával" ezért nagyon vártam.
Az eleje tetszett is Mr. Depp szerintem nagyon jól alakít. Az egész téma jó volt , poén is volt 1-2(bár nemtudom az mennyire illik egy ilyen stílusu filmbe). Na mind1, az egyedüli dolog ami nem tetszett az a vége volt.
Meg ez a holdfényes csontvázas téma.
Összességében nekem tetszett, a vége szerintem kicsit gyengus lett.
7.5/10
Na megnéztemLM10 írta: Nekem a 2. jön be a legjobbanAbban mégtöbb poén van, és izgalmasabb is
Nekem a 2. jön be a legjobbanSanama írta:Na ma láttam az RTL-en a Karib-tenger kalózai A fekete gyöngy átka c. filmet.
Először láttam, kicsit megkésve,de írok pár sort.
Engem érdekel az ilyen téma, kalózkodás,hajózás,tehát eleve bejön a film témája.Sőt még megfűszerezték egy kis "mágiával" ezért nagyon vártam.
Az eleje tetszett is Mr. Depp szerintem nagyon jól alakít. Az egész téma jó volt , poén is volt 1-2(bár nemtudom az mennyire illik egy ilyen stílusu filmbe). Na mind1, az egyedüli dolog ami nem tetszett az a vége volt.
Meg ez a holdfényes csontvázas téma.
Összességében nekem tetszett, a vége szerintem kicsit gyengus lett.
7.5/10