Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem kezdett volna Rafa, ha mindenképpen őt akarná Pep estére. Attól, hogy Busi lesz a szűrő és átjártóház lesz a kp nem nagyon tartok. Ini biztos nem lesz kezdő és Yaya szvsz 90%, hogy kezdő lesz és ha nem is vkp poszton, de sokat be tud segíteni azon a poszton is. Szal attól nem nagyon tartok, hogy Busin mehet el a meccs (nem is nagyon jellemző, vannak hibái, de az egész csapatnak kritikán alul kell játszani, hogy veszítsünk). Yaya biztosan játszani fog, legalábbis imádkozom érte, akár a védelem tengelyében akár kp-n, én nyugodt leszek. Ha Keita játszik helyette akkor is defenzívebb lesz a középpálya, szóval Busin nem fog elmenni a meccs. Yayat inkább favorizálnám, mert kreativabb mint az afrikai és labdaszerzésben is erősebb. Remélem a legutóbbi jó játéka meggyőzte Pep-et.zsulter írta:Szerintem felesleges aggódni Marquez miatt. Lehet kicsit lelassúlt, de a rutin, a tapasztalat és a játéktudás még mindig mellette szól. Én nem aggódnék úgy miatta, képes megoldani a feladatot. Én jobban aggódnék amiatt, hogy a szűrő középpályás Busi lesz valószínű, ami azt jelenti hogy nemigazán lesz szűrés, így nagyobb teher hárul majd a védelemre.LM10 írta:A Sport.es oldalon a szurkolók ezt a kezdőt szavazták meg:
Valdés, Alves, Touré, Milito ,Abidal, Busquets, Xavi, Iniesta, Pedro, Bojan ,Messi.
Érdekes, hogy már katalóniában sem kezdene Márquez.Bár Pep úgyis kezdetni fogja, és remélem felszívja magát a mexicói.
Amit Peptől hiányoltam a hétvégén, hogy nem rakott össze olyan védőpárost a Bilbao ellen, amelyik ma kezdene, mert ott legalább szokták volna egymást egy kicsit az arsenal meccs előtt. Piqué sérülése és Alves eltiltása miatt nyugodtan játszhatott volna egy Puyol-Marquez-Milito-Abidal védelem és akkor mi laikusok is láttuk volna milyen formában van a mexico-i. Így majd minden ma derül ki, az is hogy egyáltalán játszik-e....
Szerintem felesleges aggódni Marquez miatt. Lehet kicsit lelassúlt, de a rutin, a tapasztalat és a játéktudás még mindig mellette szól. Én nem aggódnék úgy miatta, képes megoldani a feladatot. Én jobban aggódnék amiatt, hogy a szűrő középpályás Busi lesz valószínű, ami azt jelenti hogy nemigazán lesz szűrés, így nagyobb teher hárul majd a védelemre.LM10 írta:A Sport.es oldalon a szurkolók ezt a kezdőt szavazták meg:
Valdés, Alves, Touré, Milito ,Abidal, Busquets, Xavi, Iniesta, Pedro, Bojan ,Messi.
Érdekes, hogy már katalóniában sem kezdene Márquez.Bár Pep úgyis kezdetni fogja, és remélem felszívja magát a mexicói.
Megnyugtatlak, én is aggódom egy kicsit!Sanama írta:Annak ellenére,hogy az Arsenal nagyon gyene,csak én érzem úgy,hogy ez a 2-2 elég veszélyes eredmény?
Abból kiindulva,hogy Messi nem nagyon érvényesült múlthéten , Ibra kidőlt, Walcott meg valószínűleg ott lesz a kezdőben?!Illetve,hogy 2belső védőnk off?
Hát remélem a legjobbakat,azért meg kéne ütni őket több góllal.
valóban, amíg nálunk van a labda addig nincs gond...de nem lehet nálunk a labda egy egész meccsen keresztül, ha viszont eladjuk,nos akkor van gond!!szinte mindég így kapunk gólt, mert az egész védelmünk a félpálya körül tanyázik és az előreívelésekre vert helyzetből startol vissza, ha pedig van hátul valaki az ő mozdulatától függ minden.(vagy belép, vagy átverik és szabad az út a kapuig.) persze, tudom ez az ára a középpálya birtoklásának amivel nem is lenne gond ha belőjük a helyzeteinket akkor belefér egy-két kontra az ellenféltőlMikaos írta:Azért ahhoz a múltkori Walcott-gólhoz kellett sok szerencse is (vagy VV-pech/mellényúlás).
Csomószor lefutja egy meccsen a védőjét, de általában fantáziátlanul oldja meg a helyzetei többségét. Nem véletlen, hogy nem számít alapembernek az Arsenalban.
Sokkal inkább tartok Bendtner-től, aki mostanában nagyon megtalálta a góllövő cipőjét, szinte minden meccsen lő gólt. Illetve nem szabad elfelejteni, hogy Nasri általában a nagy meccsekre szívja fel magát.
A védelmünk miatt kissé ideges vagyok (ki nem?!). Nem is azért, mert nem az első sorunk szerepel ott, hanem azért, mert egy nem összeszokott sor lesz a Milito - Márquez (Touré?).
Persze, amíg nálunk a labda, addig nincs nagy probléma.
A csatársorunkra azért kíváncsi leszek, hogy mennyire lesznek benne meglepetések.
Én a dántól nem tartok. Igaz, h mostanában elég sokszor betalál, de valahogy azt érzem, h ellenünk nem lesz képes a gólszerzésre(remélem igazam lesz ). Amúgy sem tartom egy nagyon jó játékosnak, nem rossz, de nem hiszem, h egy klasszist kicsit is megközelitő játékos lesz belőle.Mikaos írta: Sokkal inkább tartok Bendtner-től, aki mostanában nagyon megtalálta a góllövő cipőjét, szinte minden meccsen lő gólt. Illetve nem szabad elfelejteni, hogy Nasri általában a nagy meccsekre szívja fel magát.
.
Ja, csak 50%, hogy játszik ma. Lassan már egy kezdőcsapatot se tud kiállítani az ArsenalTalma írta:Ha igaz, akkor Rosicky sem biztos, hogy pályára lép az esti találkozón.
Ez tetszett, remélem így lesz. Én is csípem a Mexikói srácot.MichaaBee írta:Nem kell tőle félni... Ennyi erővel minden csapat beszerez egy villámgyors támadót és akkor már egyből BL-t nyer... Hozzuk Asafa Powell-t, akkor megverjük, vagy mi?bence-barca írta:én legjobban Walcott-tól félek, hisz simán letudja futni az egész mezőnyt szinte![]()
Márqueztől sem kell félni, mert ha véletlenül játszik, akkor a meccs után megint fognak menni a topicjába a tanárbácsi meg egyéb jelzők, hogy ennyi kihagyás és ratyi forma után megint kioktatja az arsenálos srácokat...
Egyértelmű, hogy 11 játékossal fogunk felállni.fcbarca10 írta:Egyértelmű, hogy Busquets fog kezdeni védekező középpályásként.
Pep őt favorizálja + Touré elvileg "sérült" is volt.
VV-Alves-Milito-Márquez-Sergi-Xavi-Keita-Messi-Pedro-Bojan
Egyértelmű, hogy Busquets fog kezdeni védekező középpályásként.S.Agüero írta:Kezdő:
VV-Alves-Márquez-Milito-Abidal-Touré-Xavi-Keita(Iniesta)-Messi-Bojan-Pedro
Egy biztos hogy Ini ne bal oldalt legyen.
MichaaBee írta: Nem kell tőle félni... Ennyi erővel minden csapat beszerez egy villámgyors támadót és akkor már egyből BL-t nyer...
Eddig talán ez a legértelmesebb kezdő. Talán annyiban változtatnék hogy Pedro helyére Henryt tenném, hadd melegítsen be az el classicóra.S.Agüero írta:Kezdő:
VV-Alves-Márquez-Milito-Abidal-Touré-Xavi-Keita(Iniesta)-Messi-Bojan-Pedro
Egy biztos hogy Ini ne bal oldalt legyen.
Nem kell tőle félni... Ennyi erővel minden csapat beszerez egy villámgyors támadót és akkor már egyből BL-t nyer... Hozzuk Asafa Powell-t, akkor megnyerjük, vagy mi?bence-barca írta:én legjobban Walcott-tól félek, hisz simán letudja futni az egész mezőnyt szinte
Nem rossz a srác, de annyira nem lát a pályán. Olyan Capel-féle játékos. Meg ugye porcelánból van ő is. Nagyon nem tartok senkitől egyedül talán attól, hogy Almunía megint akkora makker lesz mint egy hete.bence-barca írta:én legjobban Walcott-tól félek, hisz simán letudja futni az egész mezőnyt szinte