Őszintén megmondom, énis mondtam hasonlót, hogy nem lesz a mi első számú csatárunk - pedig az elejétől kezdve nagyon bírom a gyereket, mint egy kisgyerek, úgy örülök ha gólt lő.

De azóta "megfordult" a világ velem - védelmemre szóljon, hogy az első szezonjában még nem láttam át úgy a focit, mint tavaly, vagy most(még van mit fejlődnöm így is), és ezért csak a tavalyi rosszabb teljesítménye volt meg bennem, mint viszonyítási alap. De amit idén nyújt - a felkészülés alatt is nagyon jó volt - az szerintem magáért beszél. Nagyon jó idén, sokszor gólt is lő, a mezőnyben sem csak alibizik és böszmesokat mozog. Ahogy a kapust zavarta folyton, a gürizős Eto'o jutott eszembe - nem félreérteni, nem a Kamerunit sírom vissza -, a góljai meg mestermunkák voltak. Főleg az első, ahogy helyezkedett, és döntött... Látszik, hogy a vérében van minden, és a tavalyi rosszabb teljesítmény tényleg CSAk a játéklehetőség hiánya miatt voltak - bár azért tavaly is lőtt párat... A pluszt nála az jelentheti szerintem - a kitűnő lövőtechnika szinte említésre sem méltó egy klasszis csatárnál

(még nem az, talán egyszer...)-, hogy nem kis zsugákat oszt. Most Messinek,
tavaly Eto'onak a Mallorca elleni gólpassza...
Szóval tényleg nagy játékos lehet, nem "csak" Owen szint, ahogy régebben mondtam - aranylabda ide, aranylabda oda, Owent én nem tartom klasszisnak. Csak akkor el kéne kezdeni egyre többet játszatni, most az Arsenal ellen is pl... Kíváncsi lennék, hogy az Angol védők ellen tud-e valamit alkotni, vagy az még túl nagy falat neki... Remélem megtudjuk, az Arsenal stílusát nézve, szerintem teremne neki azon a meccsen is babér, mert ahogy Zlatant is ki lehetett ugratni, úgy őt is bőven ki lehet, vagy akár jobban is - robbanékonyság.
Bocs ha hosszú lett, azért remélem valaki elolvassa. Ja, a kölcsön szerintem megoldhatatlan lenne, Katalónián kívül neki nem ver a szíve, látszik rajta, hogy imádja a klubot, és mélységesen tiszteli társait. Neki itt a legjobb!!