Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
lass sérült volt pár hétig(és egyébként ő októbetr óta játszik rosszul...), továbbá a védelemből is állandóan valaki(vagy eltiltott), így marcelo szinte folyamatosan hátvédet játszott.CSOki
mi az a kérdőjel? amit írtam felállást,abban nincs olyan ember,aki sérült lett volna és ha jól emlékszem 4-2-3-1ben nagyon jó volt a csapat az elején
köszönömistyke6 írta:Nem lattalak meg nagyon forumon, de tisztellek, mert tisztan latod a dolgokat.daffy írta:én nem értem,hogy min kell vitázni,minden játékosnak lehet a pályafutásából olyan momentumot kiemelni,ami nem való futballpályára...de fölösleges. aki aláír egy szerződést,az tudja,hogy hentesek jöhetnek és a karriernek annyi,benne van. tenni tudsz ellene? NEM.
hétvégére idegenben is -sajnos - Barca győzelmet várok. vagyis várja a fene,de ez a realitás.
Nem lattalak meg nagyon forumon, de tisztellek, mert tisztan latod a dolgokat.daffy írta:én nem értem,hogy min kell vitázni,minden játékosnak lehet a pályafutásából olyan momentumot kiemelni,ami nem való futballpályára...de fölösleges. aki aláír egy szerződést,az tudja,hogy hentesek jöhetnek és a karriernek annyi,benne van. tenni tudsz ellene? NEM.
hétvégére idegenben is -sajnos - Barca győzelmet várok. vagyis várja a fene,de ez a realitás.
?nem kell mást mondani: casillas-arbeloa-garay-albiol-ramos-lass-xabi-marcelo-vdv-cé-higany
nem kell mást mondani: casillas-arbeloa-garay-albiol-ramos-lass-xabi-marcelo-vdv-cé-higanyCS0ki írta:Áhh, el sem fáradtatok...francba!![]()
Grat a továbbjutáshoz.
Mondj helyette mást...Mármint aki nem sérült, végig tud játszani 60 percet, és nem Raúl!-a legnagyobb az,hogy Granero játszik. nem tudni miért,talán Pellének tetszik,de szent meggyőződésem,hogy egy Castillás jobban tolná. Hetek óta a meccseken ő tolja a legrosszabbul.
Mondj helyette mást...Mármint aki nem sérült, végig tud játszani 60 percet, és nem Raúl!-a legnagyobb az,hogy Granero játszik. nem tudni miért,talán Pellének tetszik,de szent meggyőződésem,hogy egy Castillás jobban tolná. Hetek óta a meccseken ő tolja a legrosszabbul.
és pont ezért fogadtam a Barca győzelmére idegenben,mert nem hiszem,hogy 20 perc játék elég lehet,főleg ilyen helyzetkihasználássalLM10 írta:
Én is egyet értek veled daffy. És pont ezért állítom azt, hogy mi vagyunk a clasico esélyesei, hiába leszünk idegenben.
Én is egyet értek veled daffy. És pont ezért állítom azt, hogy mi vagyunk a clasico esélyesei, hiába leszünk idegenben.Fecooo írta:nagyszerű elemzés daffy, de remélem nem haragszol meg, ha azt mondom, h remélem Pellegrini nem fog tanulni a hibákból
Egész pontosan 1992 ótadaman írta:Orok masodik? Te is regota lehetsz Barca drukker......Tivornya írta:Kicsit tovább is megyek...a Madriddal csak a Birmingham vetekszik gyalázatos hozzáállásuk miatt.Egyébként ha a kedvenc csapatom lenne az örök második,én sem tudnék hozzászokni az érzéshez
Orok masodik? Te is regota lehetsz Barca drukker......Tivornya írta:Kicsit tovább is megyek...a Madriddal csak a Birmingham vetekszik gyalázatos hozzáállásuk miatt.Egyébként ha a kedvenc csapatom lenne az örök második,én sem tudnék hozzászokni az érzéshez
bocs, nem emlékszem minden momentumra, de úgy rémlik, akit Pepe megrúgott, az sem volt igazán sokat az orvosnál.............Bocsi,de már nem emlékszem minden momentumra...mennyi időre sérült meg a játékos?Talán addig,míg a bíró könyvelt? Smile
Na de lapozzunk...szombaton minden élmény friss lesz,lehet majd elemezgetni rendesen Twisted Evil
Bocsi,de már nem emlékszem minden momentumra...mennyi időre sérült meg a játékos?Talán addig,míg a bíró könyvelt?Nazario írta:ez nem egy erős becsúszás
Ez a bosnyák vadbarom állat egyik momentuma.
Aztán lehet tovább nyomni az okádékot kifele, csak semmi értelme.
teljesen igazad van, hiszen ugyanazt csinálta mint ITT ez a "vadbarom állat", és akkor még visszafogtam magamNazario írta:ez nem egy erős becsúszás
Ilyen van ezt nem is tagadjuk, de szerintem te sem gondolod, hogy akár összehasonlítható Pepe esetével.Nazario írta:ez nem egy erős becsúszás
ja, csak most hazai oldalon legyen 6, mert a tavalyi elég volt egy idöreAmúgy meg jó lenne megint egy 2-6-os végeredmény, hogy egy kicsit elcsöndesedjen ez a topik
Ezen meg sem lepődöm..Charlie írta:Te egy erős becsúszást hasonló szinten kezelsz mint amit a portugál zsellér csinált?
C.