Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nem. a szándékosságról beszélek, de már leirtam. nem kis kedvencem, én nem védem. 10 meccset simán ért. ja tényleg, akár akasztást is rögtön.ármennyire elmés, nem elmés, teljesen jogos amit írtam, kár védeni a kis kedvenced. Nálunk nem fog ilyen előfordulni megnyugtatlak. Ha előfordulna, amit nagyon kétlek, hasonlóan elmés leszek megnyugodhatsz. Remélem a szombati meccs közelébe nem kerül az a paraszt.
Szerk.: Te egy erős becsúszást hasonló szinten kezelsz mint amit a portugál zsellér csinált?
leirtam, többet nem foglalkozok vele, mert engem nem érdekel, csak ha valahol elöadod ezeket, kiröhögnek.Mi van,unatkozol otthon? Laughing De szívesen fogadom azt az 5 jelenetet,amiről beszélsz...kitárgyalhatjuk azokat is,ha gondolod Wink
szorul a hurok? akkor nesze. Maradona. de ezzel játszadozhatnánk évekig.Pepe megtaposott egy fekvő szerencsétlen embert.
Belinkelem, ha érdekel.
Egy ilyen példát mutass Barca játékosról!
zsuni írta:én vagyok elvakult?ja én nem emlékszem arra a 3 esetre, amikor zlatanhalál szándékosan erőböl odarúgott a másiknak. vagy én nem emlékszem arra a Dani Alveses becsuszásokra, amik lábra mennek. úristen. tények. tessék. linkeljek videot, vagy van annyi memóriád, hogy felidézd? vagy tagadd le. lesz.rom.
Mi van,unatkozol otthon?zsuni írta:már bocs, de ennyi baromságot régen láttam egymás után leirva. egy madridistának mi köze Pepe-hez. a barátom, haverom unokatestvérem, játékosom apám edzőm vagy mi ő nekem? ja vagy enyém a klub. vagy mocsok katalánelnyomo spanyol vagyok. vagy mivan? miért kell elfogadni a kritikát? neki kell elfogadni a kritikát, és nem "nekünk".Egyébként Pepe ámokfutásánál nincs olyan szitok,amit ne lehajtott fejjel és alázattal kéne elfogadnotok Kedves madridisták Wink De sztem elég régi sztori,hanyagolhatnánk Smile
én csak azt nem értem, hogy az a csapat akinek szurkolsz, sosem követett el semmit, amikor fejböl tudok neked idénről kb 5 olyan esetet mondani, ahol szándékosan szét akarta valamelyik Barca-s zúzni az ellenfelet. ne legyél már vak bakker
Bármennyire elmés, nem elmés, teljesen jogos amit írtam, kár védeni a kis kedvenced. Nálunk nem fog ilyen előfordulni megnyugtatlak. Ha előfordulna, amit nagyon kétlek, hasonlóan elmés leszek megnyugodhatsz. Remélem a szombati meccs közelébe nem kerül az a paraszt.zsuni írta:gratula, nagyon elmés hozzászólás. remélem a legközelebb sunyi sz.rházi lábtzörö becsúszásnál amit a kedvenc csapatod egyik játékosa müvel, ugyanilyen elmés leszelBitó lett volna jogos annak a parasztnak, nem 10meccs.
már bocs, de ennyi baromságot régen láttam egymás után leirva. egy madridistának mi köze Pepe-hez. a barátom, haverom unokatestvérem, játékosom apám edzőm vagy mi ő nekem? ja vagy enyém a klub. vagy mocsok katalánelnyomo spanyol vagyok. vagy mivan? miért kell elfogadni a kritikát? neki kell elfogadni a kritikát, és nem "nekünk".Egyébként Pepe ámokfutásánál nincs olyan szitok,amit ne lehajtott fejjel és alázattal kéne elfogadnotok Kedves madridisták Wink De sztem elég régi sztori,hanyagolhatnánk Smile
én vagyok elvakult?Nem vagy elvakult?
Akkor támaszd alá tényekkel, azt amivel vagdalkozol.
Mikor okozott sérülést szándékosan Barca játékos?
Mind elvakultak vagyunk.
Mindkét oldalon.
Csak az a kérdés, hogy elismered e vagy sem.
Nem vagy elvakult?zsuni írta:igen csupán egy-egy rossz ütemü becsuszás van a játékosok számláján.
igen csupán egy-egy rossz ütemü becsuszás van a játékosok számláján. mindenbizonnyal. maradjatok akkor ebben a hitben, engem kummára nem érdekel, csak rohadtul kiröhögnek, ha egy ilyet elmondasz egy olyan embernek, aki nézi is a focit. ja és nem elvakult.A mi kedvenceinknek több esze van a Pepe komáénál.
Megtörténhet, hogy rosszul csúsznak be és, megsérül valaki.
Például Fabregas sérülése.
De szándékosan nem tennének ilyet.
A mi kedvenceinknek több esze van a Pepe komáénál.zsuni írta:gratula, nagyon elmés hozzászólás. remélem a legközelebb sunyi sz.rházi lábtzörö becsúszásnál amit a kedvenc csapatod egyik játékosa müvel, ugyanilyen elmés leszel
zsuni drága...ez csak a vesztes csapatok sajátsága...épp ezért nincs a mi csapatunkban ideggyenge játékos
Charlie írta:Bitó lett volna jogos annak a parasztnak, nem 10meccs.
C.
zsuni drága...ez csak a vesztes csapatok sajátsága...épp ezért nincs a mi csapatunkban ideggyenge játékoszsuni írta:gratula, nagyon elmés hozzászólás. remélem a legközelebb sunyi sz.rházi lábtzörö becsúszásnál amit a kedvenc csapatod egyik játékosa müvel, ugyanilyen elmés leszelBitó lett volna jogos annak a parasztnak, nem 10meccs.
gratula, nagyon elmés hozzászólás. remélem a legközelebb sunyi sz.rházi lábtzörö becsúszásnál amit a kedvenc csapatod egyik játékosa müvel, ugyanilyen elmés leszelBitó lett volna jogos annak a parasztnak, nem 10meccs.
A családját meg el kell volna szállítani a gulágra.Charlie írta:Bitó lett volna jogos annak a parasztnak, nem 10meccs.
C.
ott a pontCharlie írta:Bitó lett volna jogos annak a parasztnak, nem 10meccs.
C.
Pepe eseténél mi volt a kivételezettség? 10 meccs abszolut jogos, se több se kevesebb. ha meg 16 év alatt azt sikerült leszürnöd, hogy a Madriddal kivételeznek, akkor valamit nagyon nem jól nézel. Persze vannak példák számtalan, de én is rákontrázhatnék ugyanannyi példával, sőt bármelyik csapattal.Nézzétek,én nem vagyok túl öreg,max 16 éve követem a foci világát,de a 90-es évek vége felétől a Madrid mindig is kivételezett volt!
Csak a drukkersereg is meghasonlott kissé,mert nem ismerik el ezt,és szentem főként azért,mert ők is természetesnek veszik,hogy ez jár!
Meg tegyük hozzá hogy mi is örülünk ha mellettünk tévednek,mégha a sport szellemével ellentétes is:-)
Ezzel együtt véleményem szerint akkor is arcba ordító a megkülönböztetett bánásmód,amit kapnak(lásd Pepe esete)de van még sok.
Ezt el kell fogadni,mert változni sajna nem fog....
azt írtam jelenleg! ami engem illet nem csak nézek...... látok is.LG írta:Úr isten...te mit nézel?a Madrid egy stabil bombaformát mutat