Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én is így gondoltam, de nem mertem biztosra mondani, köszi szépen ! A lényeg azért a győzelem lesz ( :gygerike írta:160. ha minden igazrobertfcb írta:Valaki megtudná mondani, hogy pontosan hanyadik El Clasico lesz ez a szombati meccs? előre is köszi
Csak olyan a fénye a videónak.Xavi_Messi írta: DE ott 0:14 körül mi az a piros fekete mez xaviékon?? (csak az én szemem káprázik??
Azt én se vágomXavi_Messi írta:A második videó tényleg jobb volt...
DE ott 0:14 körül mi az a piros fekete mez xaviékon?? (csak az én szemem káprázik??
Nálam a második az ütött de eléggéLM10 írta:http://www.youtube.com/watch?v=bvklbo-aopo
http://www.youtube.com/watch?v=A_rWi_9zhFA
Már a clasicora hangolva
Igen, valóban az is dicsőség. Viszont a Madridot jó lenne a bajnokságban lealázni ahol még versenyben vannak.FtcSikiHun írta:Őszintén szólva, annyira nem lennék letörve, ha nem sikerülne győzni a Bernábeuban. Most úgy vagyok vele, hogy tavaly mindent megnyertünk. Nem lehet mindig mindent megnyerni, Veszíteni is tudni kell. Szerintem a Bajnokok Ligáját nagyobbnak tartják, és ott azért nagyobb méltóság győztesként kikerülne.
Meg lennék elégedve egy BL győzelemmel és egy Messi aranycipővel is. Meg persze év végén az aranylabdájával![]()
Persze sokkal jobb lenne, ha a bajnokságot és a Bajnokok Ligáját is hozni tudnánk. Azért is fontosabb számomra a BL mert még senki sem tudott 2szer zsinórban nyerni. Nekünk sikerülhetne.
És én nem bízom annyira a Realban, hogyha megnyernék a rangadót, akkor már olyan sima lenne nekik. Nincs könnyű sorsolásuk...bár nekünk sem. De egy Racingot is döcögve vernek meg. Mondjuk nem lehet egy meccsre alapozni. Szóval én egy 3-3as döntetlennel megelégedek, a BL sikert viszont hozzuk össze.
Més Que Un Club!
ja igen, és akkor már nem is 1 az 1 ellen lett volna, és nem is lett volna helyzet, sőt, 11es lett volna a racingnak.pff. porhintés, magyarázkodás az megy, de beismerni az igazságot, az nem.igen, csak nem 1 percen belül volt az a kettő, és nem akkor, amikor 1 gólos hátrányban volt a Madrid, a Racing esetében viszont 0-1 volt az állás ennél az egymást követő két támadásnál, amit les miatt megállított ugyanaz a partjelző... apró, ám demoralizáló hibák ezek ám a hátrányban levők számára...ettől függetlenül megérdemeltétek a győzelmet, de...
igen, csak nem 1 percen belül volt az a kettő, és nem akkor, amikor 1 gólos hátrányban volt a Madrid, a Racing esetében viszont 0-1 volt az állás ennél az egymást követő két támadásnál, amit les miatt megállított ugyanaz a partjelző... apró, ám demoralizáló hibák ezek ám a hátrányban levők számára...ettől függetlenül megérdemeltétek a győzelmet, de...zsuni írta:kontra: Higu és CRonaldo ellen is befújtak 2 lest, ami nem volt az. rinyál valaki?érdekes a partjelző... két lest intett be a racing ellen, és sztem egyik se volt az...
Úr isten...te mit nézel?a Madrid egy stabil bombaformát mutat
Elmúlt évekbe pont az volt jellemző, hogy amelyik csapat jobb formában volt, akkor az nyert. Tabellára nézve nincs semmi különbség köztünk, de mutatott játékban szerintem nagyon is van. Ha olyan játékot mutatunk mint az Arsenal ellen, és a srácok kiadják a maximumot magukból, akkor lehet bárki az ellenfél.Mihu írta:Azt egyébként nagyon gyönyörűen elfelejti mindenki, hogy egy Clasico-n, nagyon de nagyon nem számít a formaTavaly amikor szétvertünk mindenkit az év első felében, sorban jöttek a 4-5 gólos győzelmek, akkor itthon alig tudtuk megverni a Real-t. Szóval ha van meccs, amin nem számít a forma, akkor az pont az El Clasico. Főleg Madridban. Sajnos a Bernabeu-nak van egy hangulata, amitől megvadulnak a madridiak....mondjuk tavaly is volt, aztán annyira megvadultak, hogy végül el kellett altatni őket
Mi magyarok talán így vagyunk vele, de egy barcelonai lakos hidd el nemzeti gyászként élné meg az esetleges madridi vereséget.FtcSikiHun írta:Őszintén szólva, annyira nem lennék letörve, ha nem sikerülne győzni a Bernábeuban. Most úgy vagyok vele, hogy tavaly mindent megnyertünk. Nem lehet mindig mindent megnyerni, Veszíteni is tudni kell. Szerintem a Bajnokok Ligáját nagyobbnak tartják, és ott azért nagyobb méltóság győztesként kikerülne.
Més Que Un Club!
kontra: Higu és CRonaldo ellen is befújtak 2 lest, ami nem volt az. rinyál valaki?érdekes a partjelző... két lest intett be a racing ellen, és sztem egyik se volt az...
FtcSikiHun írta:Őszintén szólva, annyira nem lennék letörve, ha nem sikerülne győzni a Bernábeuban. Most úgy vagyok vele, hogy tavaly mindent megnyertünk. Nem lehet mindig mindent megnyerni, Veszíteni is tudni kell. Szerintem a Bajnokok Ligáját nagyobbnak tartják, és ott azért nagyobb méltóság győztesként kikerülne.
Meg lennék elégedve egy BL győzelemmel és egy Messi aranycipővel is. Meg persze év végén az aranylabdájával![]()
Persze sokkal jobb lenne, ha a bajnokságot és a Bajnokok Ligáját is hozni tudnánk. Azért is fontosabb számomra a BL mert még senki sem tudott 2szer zsinórban nyerni. Nekünk sikerülhetne.
És én nem bízom annyira a Realban, hogyha megnyernék a rangadót, akkor már olyan sima lenne nekik. Nincs könnyű sorsolásuk...bár nekünk sem. De egy Racingot is döcögve vernek meg. Mondjuk nem lehet egy meccsre alapozni. Szóval én egy 3-3as döntetlennel megelégedek, a BL sikert viszont hozzuk össze.
Més Que Un Club!
neked fizetnek ezért? Vagy ki lett osztva 1-2 téma mindenkinek? Mert Tőled csak ezt a témát olvasom hónapok óta, így kontra, úgy kontra!Ezek szerint Madridban már elég, ha szinte csak kontrából, 11-esből, szögletből és szabadrúgásból születik gól