Ha már témánál vagyunk, talán az nb1.hu-n volt fönn, hogy Robben azt tanácsolta neki, hogy ne menjen Madridba, mert ott nem megfelelő a légkörgeridoss írta: Már van vagy másfél éves az a nyilatkozat. Ha jól emlékszem, 2008 nyarán nyilatkozta. Több helyen is olvastam jómagam is, de linkelni nem tudok. Bocsi.
Barca Igazolások 2009-2010
Bocs így hirtelen ezt leltem.
http://sportgeza.hu/futball/hirek/2009/ ... agy_semmi/
http://sportgeza.hu/futball/hirek/2009/ ... agy_semmi/
- geridoss
- Director del Fútbol
Már van vagy másfél éves az a nyilatkozat. Ha jól emlékszem, 2008 nyarán nyilatkozta. Több helyen is olvastam jómagam is, de linkelni nem tudok. Bocsi.Tim írta:Más. Azt a cikket amiben Ribery kijelenti hogy a Madridba akar menni (és amire mindenki hivatkozik),be tudná linkelni valaki?
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!
Visca el Barca!
- papek89
- Jugador d'estrella
David Silva jó megoldás lenne.
1. Spanyol bajnokságban játszik
2. Lehet, hogy a mi játékrendszerünk jobban feküdne neki
3. a Valenciában általában Villa meg Mata lövöldözi a gólokat.
Szerintem Silva nálunk eredményesebb lenne.
1. Spanyol bajnokságban játszik
2. Lehet, hogy a mi játékrendszerünk jobban feküdne neki
3. a Valenciában általában Villa meg Mata lövöldözi a gólokat.
Szerintem Silva nálunk eredményesebb lenne.
Nincs.Sőt minden alkalommal mikor szóba kerül ez a téma,kijelenti hogy nagyon jól érzi magát Londonban és még sokáig szeretne az Arsenálban játszani.Ezért kissé érthetetlen számomra miért bizakodnak olyan sokan a visszatérésében..Valamint én sem tudom hogy miképp lehetne beilleszteni aRewolution5 írta:Nincs hiteles cikketek arról, hogy saját maga kérné leigazolását? köszönöm
csapatba.Mert ez a rotációs elv ugyan jól hangzik,de nem hiszem hogy túl csábító lehet hogy "Figyelj,gyere hozzánk!Ugyan a posztodon csak ketten játszanak akik jobbak nálad de kb.minden harmadik meccsen játszhatnál,és ha Xavi bácsi majd nyugdíjba megy pár év múlva akkor már fix kezdő is lehetnél,mint mondjuk most a jelenlegi csapatodnál.Na jól hangzik?"
Más. Azt a cikket amiben Ribery kijelenti hogy a Madridba akar menni (és amire mindenki hivatkozik),be tudná linkelni valaki?

- Varatrix
- Director del Fútbol
Rotációs rendszer.giefLove írta:nemazért de fabregas kit szoritana ki, iniesta vagy xavi?
Iniesta tud bal szélen is játszani, akkor lenne Cech Xavi kp.
Vagy valaki padozik egy-egy meccsre.
Én nem aggódok, ha le akarják igazolni, akkor megtalálták a helyét.
Szerintem mindenképp kell még egy szervező középpályás.
Bár nem feltétlen ekkora név.
A nagy igazolásunkat idén meghagynám a balszélsőre.
SILVA vagy Ribéry.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
nemazért de fabregas kit szoritana ki, iniesta vagy xavi?
- Charlie
- Öreg Harcos
Igen, mit szerettél volna mondani ezzel?Lionel85 írta:http://www.youtube.com/watch?v=0lCVt6aVj2sTocy írta:végülis Ibra hozzáállásától is féltek/féltünk, de nem lett vele semmi gáz....
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
- Lionel85
- Llegenda del Barça
http://www.youtube.com/watch?v=0lCVt6aVj2sTocy írta:végülis Ibra hozzáállásától is féltek/féltünk, de nem lett vele semmi gáz....

Az biztos, hogy Ribery hozzáállása jelenleg inkább a Madridhoz áll közelebb. Ennek ellenére én azért el tudnám viselni...végülis Ibra hozzáállásától is féltek/féltünk, de nem lett vele semmi gáz....
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Fabregas...szerdán azt mondta a "digis" kommentátor, hogy az Arsenal nagyon nehezen fogja elengedni...azt szeretném kérdezni a témához, hogy meddig van neki szerződése az Arsenalnál? Nincs hiteles cikketek arról, hogy saját maga kérné leigazolását? köszönöm 

- MatyiG
- Adminisztrátor
Robben az jobb szélső, bal oldalt már nem olyan jó mint jobbon, mert mindig befelé húz mint Messi és bal lábas.mvik írta:üdv. én jól kiszúrnék a realal és elhoznám a bayarnből a robbent (bár ki tudja lehet nem jönne el), mert idén nagyon jó szezont produkált a bayernbe és állítom sokkal meghatározóbb most ő ott, mint a ribery. (bár lehet, h ő csak kölcsönbe van a bayernbe ebben nem vagyok 100%-ig biztos, mert h csak kölcsönbe van akkor lényegtelen és feleslegesen írtam le:P).

És nincs is sok esély, hogy eljöjjön.

- barcafan0911
- Entrenador del Barça
Pláne ha Ribery bl-t akar nyerni, akkor kétszer is meggondolja hogy hová megy.De ha Ribery esetleg hozzánk akarna jönni, akkor bármit mutogathatna a Real.

A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. 

De ha Ribery esetleg hozzánk akarna jönni, akkor bármit mutogathatna a Real.S.Agüero írta:Jó, de minél öregebb annál hamarabb elfárad, lesérül.Sanama írta:Ameddig Xavi bírja felesleges sok lóvét kiadni a középpályásra. És az "öregben"még legalább 3év van szerintem ezen a szinten.
Ribery pedig lényegtelen,hogy lejár a szerződése, a Real bemutat egy 60millás csekket és Adios.
Az lehet, hogy 60 milláért veszik, de lehetne 30-40 között is.
üdv. én jól kiszúrnék a realal és elhoznám a bayarnből a robbent (bár ki tudja lehet nem jönne el), mert idén nagyon jó szezont produkált a bayernbe és állítom sokkal meghatározóbb most ő ott, mint a ribery. (bár lehet, h ő csak kölcsönbe van a bayernbe ebben nem vagyok 100%-ig biztos, mert h csak kölcsönbe van akkor lényegtelen és feleslegesen írtam le
:P).

mvik
- Chino
- Llegenda del Barça
Xavi tényleg öregszik, de ha megvesszük Cesct, Thiago és JDS egy ideig el lesz felejtve, ami nem hiszem hogy a legjobb döntés lenne. Ha nem jönne Fabregas és Pep kezdené beépíteni a fiatalokat, egy-két évig még Xavi tökéletes, de ahhoz az kell, hogy Guardiola gondolkozzon előre. Ha Fabregas mégis jönne akkor sem sírnám el magam, mert mehetne a rotálás és biztosítva van jó pár évre előre egy páratlanul jó középpálya.
Egy szélső viszont sokkal inkább kellene. Pedro jó-jó, de nem hiszem hogy egy Barca-szintű klasszis válna belőle. Tökéletes kiegészítő ember, de nem érzem vele biztosítottnak a jövőt. Pláne ha nem lesz Henry, Bojan ha játszik is többnyire középen.
Silva tényleg nagyon jó játékos, de ugyanaz a baj vele mint Ini-vel. Nem gólerős azon a poszton. Idén is az a gond, hogy a bal oldalunk nagyon gólszegény. Silva mobilis játékos, fiatal, spanyol, szimpatikus playa, de nem hiszem hogy megoldaná a gondokat.
Nekem a Robinho-féle megoldás tetszett volna, de ha az nem akkor én is Ribéry-re szavaznék.
Egy szélső viszont sokkal inkább kellene. Pedro jó-jó, de nem hiszem hogy egy Barca-szintű klasszis válna belőle. Tökéletes kiegészítő ember, de nem érzem vele biztosítottnak a jövőt. Pláne ha nem lesz Henry, Bojan ha játszik is többnyire középen.
Silva tényleg nagyon jó játékos, de ugyanaz a baj vele mint Ini-vel. Nem gólerős azon a poszton. Idén is az a gond, hogy a bal oldalunk nagyon gólszegény. Silva mobilis játékos, fiatal, spanyol, szimpatikus playa, de nem hiszem hogy megoldaná a gondokat.
Nekem a Robinho-féle megoldás tetszett volna, de ha az nem akkor én is Ribéry-re szavaznék.
Forca Barca!!!!
- MatyiG
- Adminisztrátor
Jó, de minél öregebb annál hamarabb elfárad, lesérül.Sanama írta:Ameddig Xavi bírja felesleges sok lóvét kiadni a középpályásra. És az "öregben"még legalább 3év van szerintem ezen a szinten.
Ribery pedig lényegtelen,hogy lejár a szerződése, a Real bemutat egy 60millás csekket és Adios.
Az lehet, hogy 60 milláért veszik, de lehetne 30-40 között is.

Ameddig Xavi bírja felesleges sok lóvét kiadni a középpályásra. És az "öregben"
még legalább 3év van szerintem ezen a szinten.

- MatyiG
- Adminisztrátor
Ne beszéljünk már butaságokat, 50-ért Ribery?Egyetértek . Silva sokkal jobban megérné . Olcsóbb is , és már tud spanyolul .Ribery t 50 alatt 100 % h nem tudjuk elhozni . Ráadásul már nem egyszer szimpatizált a madriddal ,ha én lennék az elnök(ami ugye esélytelen:D) még csak pletyka szinten se beszélnék Ribery igazolásáról . Cesc témához pedig annyi . Elhozzuk kb 45 50 millio euro ért
és utána meg nem játszik , mert a xavi ini duótol nincs jobb,válogatott is ezt a két embert favorizálja.

Nemsokára lejár a szerződése 30-40 között-alatt simán el lehet hozni.

Xavi-Ini duó nem sokat játszott együtt, mert általában az egyik(Xavi) sérült és így nem olyan erős a középpályánk, Xavi kezd kiöregedni és így többet sérült is, ezért kell ide Fabrégas.

-
- Jugador del Barça
Egyetértek . Silva sokkal jobban megérné . Olcsóbb is , és már tud spanyolul .gekkodan írta:Sanama írta: Ember,azért akármekkora focista vagy ez egy vicc. Nem fogja fel,hogy a 2klub nem puszpajtás,hanem a 2 legnagyobb rivális.
Ilyen nekem ne jöjjön ide,aki azért jön Barcelonába,mert jó a klíma,amúgy meg már benyalt a Madridnak.Vagy az Espanyolba mehet
Csak nem én/mi döntünk erről. De én egy David Silvanak 100x jobban örülnék.
Ráadásul nem is akármekkora focista, mert neki is nagyobb a füstje, mint a lángja. A 2006-os VB óta elég ellentmondásos a teljesítménye, nekem is Silva lenne a tökéletes választás, Riberyből nem kérnék, ahogy Cescből sem.

és utána meg nem játszik , mert a xavi ini duótol nincs jobb,válogatott is ezt a két embert favorizálja.
-
- Director del Fútbol
Sanama írta: Ember,azért akármekkora focista vagy ez egy vicc. Nem fogja fel,hogy a 2klub nem puszpajtás,hanem a 2 legnagyobb rivális.
Ilyen nekem ne jöjjön ide,aki azért jön Barcelonába,mert jó a klíma,amúgy meg már benyalt a Madridnak.Vagy az Espanyolba mehet
Ráadásul nem is akármekkora focista, mert neki is nagyobb a füstje, mint a lángja. A 2006-os VB óta elég ellentmondásos a teljesítménye, nekem is Silva lenne a tökéletes választás, Riberyből nem kérnék, ahogy Cescből sem.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Az ilyen ember számomra egy senki. Villat is ezért elleneztem nyáron.
Egyik percben Real Madrid, másikban Barcelona?
Ember,azért akármekkora focista vagy ez egy vicc. Nem fogja fel,hogy a 2klub nem puszpajtás,hanem a 2 legnagyobb rivális.
Ja,hogy ez is apárilis1 volt?
Akkor benyaltam,de a tényeken nem változtat Riberyvel kapcsolatban. Ide ne jöjjön azután,hogy 1 éve kijelentette,hogy Barca, aztán nyáron Real.
Egyik percben Real Madrid, másikban Barcelona?
Ember,azért akármekkora focista vagy ez egy vicc. Nem fogja fel,hogy a 2klub nem puszpajtás,hanem a 2 legnagyobb rivális.

Ja,hogy ez is apárilis1 volt?

- barca_bome
- Jugador d'estrella
Ez már nekem is feltűnt, de nem írtam le, mert azt hittem ezzel csak én vagyok így! De ezek szerint nem is akkora hülyeség...FtcSikiHun írta:Csak nekem tűnik úgy, hogy Ribéry oda akar menni, amelyik csapat formában van?
Megtudta, hogy Ronaldo,Kaká és a többiek a Realba akkor jajjj én is megyek oda, vagy visszavonulok, aztán elkezdett kicsit játszani a Bayern, maradt ott, most meg a Real kiesett a Barca jól, szépen játszik, és most ide akar jönni.
Hát érdekes.
De bevallom örülnék az igazolásának

Mindenesetre nekem mindegy hogy jön-e vagy sem, ha jön, akkor majd örülni fogok neki, de ha nem jön, akkor sem fogom a hajamat tépni!
A Rövid hírekben meg is kaptuk a választ néhány dologra, azt hiszem felesleges volt felmelegíteni a Ribéry sztorit, szerintem maradjunk annál a verziónál, hogy nyáron Robbenért cserébe Madridba költözik a francia! Mondjuk az biztos, hogy Robben részéről nem sok dicsérő szót hallhatott a Madridot illetően!

Na ne már. Pedro hol van mezőnyben Silvához képest? Hol érzi ugyanúgy a játék ritmusát, a passzokat? Még a végén kiderül, hogy ez a Silva egy falábú nímand. Nyáron pár nagycsapat körbeudvarolta, valószínűleg nem azért mert kétszer egyenesen rúgott a labdába.LG írta:Vmiben biztos, de fociban nem. Nem tudom, miért téma itt már évek óta, nálam ő csak egy jó közepes játékos, sztem annyit Pedro is tud, mint ő. Ribery ellenben az egyik legjobb szélső a világon, egy nagy hibája van a sérülékenység. De remélem nálunk köt majd ki nyáron.
Zárójelesen megjegyezve a gall nálam is favorit, de az utóbbi időben nem a profizmus szó jut róla eszembe. Közel sincs klasszis teljesítménye, a hozzáállása sem tűnt túl profinak, amikor a Fio ellen valósággal sétálgatott csak a pályán. Lehet, hogy az új közeg jót tenne neki, de az is biztos, hogy nem a mostani teljesítményéért érné meg szerződtetni.
Vmiben biztos, de fociban nem. Nem tudom, miért téma itt már évek óta, nálam ő csak egy jó közepes játékos, sztem annyit Pedro is tud, mint ő. Ribery ellenben az egyik legjobb szélső a világon, egy nagy hibája van a sérülékenység. De remélem nálunk köt majd ki nyáron.Nem akarom Ribéryt, Silva jobb.