Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A 11-es szerintem jogos volt.csababarca írta:Most láttam a tizenegyeshez vezető "szabálytalanságot".![]()
Ha ellenünk ilyen hasonlóan "jogos" tizit befúj a spori a klasszikuson,én ott egyből kikapcsolom a tévét.
Ez már röhejes,ekkorát homorítani még egy tornász se tud![]()
Mondjuk ettől függetlenül is behúznák,ezért se értem minek segíteni őket.
De több lőtt góllal ők lesznek az "elsők"istyke6 írta:Azert erdekes az is, hogy ha a vegeredmeny 0-1 marad, akkor a golarany is egyenlo lesz a mienkkel
Ahogy szoktakcsababarca írta:látom ma is megkapták a szokásos tizi adagukat...
No sebaj,majd hétvégén![]()
Egyébként hogy játszanak?
Nem leszek ideges tőlük, mert ezt várom a meccseik előtt. Így csak kellemes meglepetés érhetMihu írta:Az a baj hogy idén ez még egyik csapatnak sem sikerült...én azért nem nézek Madrid meccset már jó ideje, mert nem idegesítem magam azzal, hogy hátrányba kerülnek, elkezdek reménykedni, aztán 10 perc alatt rúgnak 3-at és el van intézve a dolog.
Az a baj hogy idén ez még egyik csapatnak sem sikerült...én azért nem nézek Madrid meccset már jó ideje, mert nem idegesítem magam azzal, hogy hátrányba kerülnek, elkezdek reménykedni, aztán 10 perc alatt rúgnak 3-at és el van intézve a dolog.Mikaos írta:Remény mindig van. Még jön a Madridnak a szokásos hullámvölgy-periódusa a meccsen, amikor csak lobogtatják a mezüket. Meg kell még várni azt a szituációt, és akkor 3 gólt berámolni. Csak a Santanderen fog múlni a dolog.gygerike írta:Azt hiszem nyert is a real. Most még támadgatnak tálalának még 1 gólt és vége isBár ne igy lenne , de sajnos nem sok esélyt láttok erre.
Addig is csak gyűjtsék a sárgát-pirosat a madridi játékosok
Remény mindig van. Még jön a Madridnak a szokásos hullámvölgy-periódusa a meccsen, amikor csak lobogtatják a mezüket. Meg kell még várni azt a szituációt, és akkor 3 gólt berámolni. Csak a Santanderen fog múlni a dolog.gygerike írta:Azt hiszem nyert is a real. Most még támadgatnak tálalának még 1 gólt és vége isBár ne igy lenne , de sajnos nem sok esélyt láttok erre.
Ha jól tudom ő a madridban nem kedvelt sporttársak között van, szal mi kedveljükFecooo írta:Mejuto González lesz 10-én a spori. most hirtelen nem ugrik be, h az általunk "kedvelt" bírók között van-e, avagy tényleg jó bíró... ha vki pontosabban tudja, nem bánom, ha leírja
köszi
(abban biztos vagyok, h Pérez Burull-nál 100000%, h jobb)
Ha jól láttam nekünk idén csak egy meccset vezetett , az AtMa elleni 5:2-es meccset. Azonban ő vezette az Inter- Sea meccset is(2:1)Fecooo írta:Mejuto González lesz 10-én a spori. most hirtelen nem ugrik be, h az általunk "kedvelt" bírók között van-e, avagy tényleg jó bíró... ha vki pontosabban tudja, nem bánom, ha leírja
köszi
(abban biztos vagyok, h Pérez Burull-nál 100000%, h jobb)
És azt miért nem említed meg, hogy mi fogadjuk a Deport, és megyünk az Espanyolhoz, a Villareal-hoz és az utolsó előtti fordulóban meg a Sevilla-hoz látogatunk?LM10 írta:Barca:----------------------------Real
Bilbao (4-1)-----------------------Racing(V)
Arsenal(H)------------------------------x
----------------------El Clasico------------
Deportivo(H)-----------------------Almeria(V)
Espanyol (V)------------------------Valencia(H)
Esetleges elődöntő 1. meccs
Xerez(H)----------------------------Zaragoza(V)
Esetleges elődöntő 2. meccs
Villarreal(V)------------------------Osasuna(H)
Tenerife(H)-------------------------Mallorca(V)
Sevilla(V)----------------------------Bilbao(H)
Valladolid(H)-------------------------Malaga(V)
Ha a Real veszítene a Clasicon akkor állítom, hogy vége a bajnokságnak. Rá 3 napra mennének az Almeriához, fogadnák a Valenciát, és mennének Zaragozába. Ráadásul pont azonossággal is mi lennénk ilyenkor az 1.
Ez alapján nekünk 3 nehéz meccsünk lesz, mind3 idegenben. A Madrid, a Villarreal és a Sevilla ellen.LM10 írta:...
Ráadásul kocogva jött le.Enjoy írta:Nem tört el, hanem megrepedt!
Meg amúgyis, ha eltört volna, akkor nem tudott volna pályán maradni az utolsó ~10percben!
Nem tört el, hanem megrepedt!bali 15 írta:Fabregas-nak eltört a lába. A hátralévő szezont már kihagyja, a VB-re már felépül de nem lesz csúcsformában.Nem csinált semmit Puyol,de mégis megakadályozta Fabregas-t a lövésben,ha nincs ott mögötte,akkor gól.
Fabregas-nak eltört a lába. A hátralévő szezont már kihagyja, a VB-re már felépül de nem lesz csúcsformában.Nem csinált semmit Puyol,de mégis megakadályozta Fabregas-t a lövésben,ha nincs ott mögötte,akkor gól.