Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Számból vetted ki a szót!Lionel85 írta:Hatalmas gratuláció neki, megérdemli hogy egy nagycsapat ellen is megmérettesse magát, ez kedden el is fog jönni. Maximálisan bízom benne én még akkor sem keseredek el, ha Zlatan nem épülne fel az El Clássicóra, hanem ott is Bojan kezd. Egyszerűen zseniális játékos!
Ez igaz, ezt vitatom. Ezt köszönjük szépen Pedronak, de a jövő legyen bojané.Leomessi14 írta:Azert,ha nincs Pedro akkor lehet hogy "csak"" 4 kupat nyertunk volna.barcafan0911 írta:Bojan játszhatna már sokkal többet is. Nagyon jó képességei vannak, megbízható a pályán, nem úgy mint Pedro. Utóbbi ész nélkül belevezeti a lasztit két védőbe, nagyon sokszor választ rossz megoldást. Ideje lenne már bojant preferálni a kezdőben, van már olyan tapasztalt hogy Pep bedobja őt mély vízbe. Kiváncsi vagyok ha Bojan kapott volna annyi játéklehetőséget mint Pedro ,akkor most hány gólnál járna. Van egy olyan érzésem hogy többet vágott volna a ligában Pedro 7 góljánál.
Azert,ha nincs Pedro akkor lehet hogy "csak"" 4 kupat nyertunk volna.barcafan0911 írta:Bojan játszhatna már sokkal többet is. Nagyon jó képességei vannak, megbízható a pályán, nem úgy mint Pedro. Utóbbi ész nélkül belevezeti a lasztit két védőbe, nagyon sokszor választ rossz megoldást. Ideje lenne már bojant preferálni a kezdőben, van már olyan tapasztalt hogy Pep bedobja őt mély vízbe. Kiváncsi vagyok ha Bojan kapott volna annyi játéklehetőséget mint Pedro ,akkor most hány gólnál járna. Van egy olyan érzésem hogy többet vágott volna a ligában Pedro 7 góljánál.
barca 1986 írta:tudásban szerintem nem egy barca-szintű játékos.
Értelek. Persze, Mallorcát gondolom Pep egy eleve támadóbb csapatnak könyvelte el, és akkor ha vmivel több terület van akkor Jeffren elhúzhat.ElBartimaeus írta:A lényeg, hogy Jeffren kétszer gyorsabb, mint Bojan, ezért ő rá épült az, hogy ugrassuk ki a játékost és a legutóbb, amikor játszott, akkor nagyon durván jó tolta ezeket, életveszélyes volt belőle. Így meg már érthető szerintem, hogy miért is inkább ő került a kezdőbe. Bojan sem lassú, de Jeffren más kategória.lluisllach89 írta: Játszott már a szélén, mondanom sem kell hogy nem egyszer.
2szer is lőtt gólt iszonyat kevés idő alatt.
Tapasztaltabb.
És teszem hozzá nem épp lassú a gyerek.. De labdát azt jobban tud vezetni, fejben, technikailag képzettebb mint Jeffren.
Akkor hol itt a logika?
Megírtad meccs előtt h Jeffren lesz a kezdő?
A lényeg, hogy Jeffren kétszer gyorsabb, mint Bojan, ezért ő rá épült az, hogy ugrassuk ki a játékost és a legutóbb, amikor játszott, akkor nagyon durván jó tolta ezeket, életveszélyes volt belőle. Így meg már érthető szerintem, hogy miért is inkább ő került a kezdőbe. Bojan sem lassú, de Jeffren más kategória.lluisllach89 írta:Játszott már a szélén, mondanom sem kell hogy nem egyszer.ElBartimaeus írta:Jobban megéri gondolkodni.
2szer is lőtt gólt iszonyat kevés idő alatt.
Tapasztaltabb.
És teszem hozzá nem épp lassú a gyerek.. De labdát azt jobban tud vezetni, fejben, technikailag képzettebb mint Jeffren.
Akkor hol itt a logika?
Megírtad meccs előtt h Jeffren lesz a kezdő?
Játszott már a szélén, mondanom sem kell hogy nem egyszer.ElBartimaeus írta:Jobban megéri gondolkodni.
Tudtommal Jeffren játszani sem szokott, de azért kezdőbe rakja PepVaratrix írta:Én sem értem mit kell még bizonyítania szegény kölyöknek, hogy néhanapján kezdőként léphessen pályára.
Beáll és lő egy gólt, szerintem hatalmas.
Bojant a kezdőbe!
De ha a játékos nem akar ott maradni, akkor lehet akármilyen opció, akkor sem vehetik meg. Ha meg a játkos maradni akar, akkor megintcsak mindegyEzzel csak az lenne a baj, hogy mint szinte mindenkit , őt is lehet opciós joggal adnánk kölcsön
Ezzel csak az lenne a baj, hogy mint szinte mindenkit , őt is lehet opciós joggal adnánk kölcsönduncan írta:Bojannak nagyon kell a kölcsönadás. Guardiola inkább Pedrot rakja majd a kezdőbe meg Jeffrent, esetleg Iniestát, ha meg igazolnánk a nyáron akkor meg pláne.
1 évre elmenne egy spanyol középcsapathoz, pl.:Villareal ,abból baja nem lenne,nem olyan idős,hogy ez végleg a távozását jelentené. De annak nem sok értelmét látom,hogy itt vergődjön félidőket havonta egyszer.