Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Reméljük felépül a BL visszavágóra.gekkodan írta:"Ibrahimovic has noticed discomfort in the heat and enters Bojan proprietor. Low Henry dropped to the bench and as is only Keita."
Nem érezte jól magát, ergo sz*r a közérzete, lehet benyalt vmit, lényeg, hogy nem sérülés.
Phffuuu. Most megnyugodtamgekkodan írta:"Ibrahimovic has noticed discomfort in the heat and enters Bojan proprietor. Low Henry dropped to the bench and as is only Keita."
Nem érezte jól magát, ergo sz*r a közérzete, lehet benyalt vmit, lényeg, hogy nem sérülés.
Pont amikor kezd formába lendülnisalas9 írta:Hát ez azgekkodan írta:Ibra padon sincs![]()
![]()
Megsérült?Hol van???
Pedig aranyos állat.Bányász írta:Csak Csigától félek...
Szerintem igen...gekkodan írta:Ibra padon sincs![]()
![]()
Megsérült?
Maradj már magadnak! Mit adtunk el? Maximum Buszkec volt egy nagy balhere, a bíró meg akkora hülyeségeket fúj be, hogy a tököm leszakad tőle! Mit adtunk el? Nem egy szint a két csapat, a Camp Nouban elássuk az egész bandájukat!Lionel Kicsi Messi írta:sikerült 0-2 eladni grat
Én is így vagyok vele.Rivaldo11 írta:Semmi gáz, itthon szétcsapjuk őket. Amúgy ez az eredmény is nagyon jó.
te nagyon hülye vagy már bocsi, direkt azért csúszott oda h sárgát kapjon... ez szép teóriagekkodan írta:Eltiltatja magát, mert nem mer játszani a régi otthonában, ahol mindent köszönhet, majd azért odaáll büntetőt rúgni a pajtások ellen. Szép gerinc mit ne mondjak...socio66 írta:Talán ki kellett volna hagynia bszki..?gekkodan írta:EZT A GYEREKET AZ ÉLETBE NEM AKAROM BARCA MEZBEN LÁTNI!!!