Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De. Kb egész nap ott voltam szóval láthattál. Oké lécci ne részletezd énis tudom, hogy mi voltLa Pulga írta:Jut eszembe Szandi te nem voltál véletlenül csütörtökön 4 óra fele a deákon, mert ha igen, akkor láttalakSzandi írta:Nagyon fontos! Hangyafarmot keresek! Ha valaki tud segíteni az írjon.köszii
Csak kölcsönbe kell egy napra.
Jut eszembe Szandi te nem voltál véletlenül csütörtökön 4 óra fele a deákon, mert ha igen, akkor láttalakSzandi írta:Nagyon fontos! Hangyafarmot keresek! Ha valaki tud segíteni az írjon.köszii
Sajnos pont egy hete, hogy áttértünk lótartásra. Bocsánat, de nem tudok segíteni, remélem más igen. Miért is volna rá szükséged?Szandi írta:Nagyon fontos! Hangyafarmot keresek! Ha valaki tud segíteni az írjon.köszii
A legviccesebb samy85 hozzászólása a cikk alatt.LM10 írta:Mikor van Gaal jöhet vissza, Guardiola meg mehet résznél rájöttem: ÁPRILIS 1. Boldog bolondok napját!
ozsimiki írta:néha elrettentő példaként azért megmutatom huginak, tudja,h milyen fontos a fogmosás.
Titinho írta:Szerintem is, ez a hír csak tréfa. Sajnos...![]()
Hasonlóan érzek, mint Titi koma. Idegesít.Krojf írta:Akkor kezdődjön április rögtön másodikával?Titinho írta:Szerintem is, ez a hír csak tréfa. Sajnos...
Viszont én akkor jöttem rá, hogy április 1. van, amikor 4,5 perccel ezelőtt olvastam, hogy Madonna koncert lesz Nyíregyházán.![]()
![]()
Na itt leesett a tantusz.
De utálom egyébként ezt a napot.
K.
Akkor kezdődjön április rögtön másodikával?Titinho írta:Szerintem is, ez a hír csak tréfa. Sajnos...
Viszont én akkor jöttem rá, hogy április 1. van, amikor 4,5 perccel ezelőtt olvastam, hogy Madonna koncert lesz Nyíregyházán.![]()
![]()
Na itt leesett a tantusz.
De utálom egyébként ezt a napot.