Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nem mondod komolyan, h bevetted?barca2010 írta:Ez most komoly, hogy Pepnek mennie kell, ha Nunez lesz az elnök?
Vissza akarja hozni ezt a gyökér Van Gaalt?
Valaki tud erről valamit?
Remélem csak egy jó áprilisi tréfa, ha nem, akkor inkább Milan drukker leszek, de ezt a pökhendi Hollandot úgy utálom, mint a 'mit is' ?.
Jó, legyen....azt elismerem, hogy talán egy kicsit túllihegem a dolgot a tegnapi meccs hatására, csak amit írtál nem igazán értem, hogy hol jön az én mondandómhoz...ElBartimaeus írta:...
Én nem mondtam, hogy bárki, csak azt hogy egy középszerű edző is képes lenne erre, mivel maga Guardiola is az (még). Erre szokták mondani válaszként, hogy 6 trófát nyert és az már milyen zseni stb. Én ezt nem így látom...Elismerem, hogy mentálisan sokat tett a csapathoz, de amely csapatot gyakorlatilag készen kapott és két év sikertelenség után szerintem nem kellett különösebben motiválni...ahhoz pedig hogy a mai futballban valaki hat trófeát nyerjen rengeteg mindennek kell egyszerre klappolnia és nemkis szerencse kell hozzá, ami nekünk bőven volt döntő szituációban. Szerintem itt ő kicsit túl van sztárolva. Én mindig is elismertem rendkívüli szorgalmát és alázatát az edzői munka iránt, valamint a pedagógiai érzékét, de taktikailag messze nincs még a top edzők között. Azt te sem gondolod komolyan hogy 1 év első osztályban töltött edzősködés után valaki máris Wengerré vagy Fergusonná vagy Hiddinkké válik...Persze lehet az, mert megvan hozzá a tehetsége, de te is láthattad tegnap, hogy ki volt az, aki bele tudott nyúlni a meccsbe és ki volt az aki lereagálta azt (vagy épp hogy nem tett semmit). Amikor kritizálom, akkor én mindig szigorúan a szakmai döntései miatt teszem.ElBartimaeus írta: Ilyen nagy maflaságot rég olvastam, csak azt tudom, hogy azt az osztálytársamat körbenevetjük többen, aki azt mondja, hogy bárki képes lett volna Pep helyében trófeákat nyerni...
Ilyen nagy maflaságot rég olvastam, csak azt tudom, hogy azt az osztálytársamat körbenevetjük többen, aki azt mondja, hogy bárki képes lett volna Pep helyében trófeákat nyerni...zsulter írta: Szerencsére van egy kis időm, így válaszolok. A hozzászólásom általános megfogalmazású volt Pep munkásságával kapcsolatban, nem pedig a tegnapi mecsről alkotott véleményem. Azért mert egyszer jól játszottunk, attól még az egész eddigi szezonan szinte csak szenvedtünk.
Számomra az etalon a szép, jó játék, nem a trófeák száma és azért mert ma jól játszottunk 70 percig az nem feledteti a szezon beli hibákat. egy szezon nekünk 50-60 meccsből áll, nem 70 percből! A hibákat pedig ki kell javítani, és ha azok többségét az edző okozza, akkor ott kell változtatni. Ennyi. A mélyrepülés egyik állomása pedig az, hogy taktikailag és játékban is egy szinttel visszaléptünk szerintem.
Szerencsére van egy kis időm, így válaszolok. A hozzászólásom általános megfogalmazású volt Pep munkásságával kapcsolatban, nem pedig a tegnapi mecsről alkotott véleményem. Azért mert egyszer jól játszottunk, attól még az egész eddigi szezonan szinte csak szenvedtünk.socio66 írta:Ez most komoly?
Ha mélyrepülésünk egyik állomása az,hogy egy Premier League élcsapatot a félidőben 70:30-as labdabirtoklással és 16:2-es kapura lövési aránnyal küldünk az öltözőbe idegenben,ám legyen.
Idáig süllyedni,valóban borzasztó..
Bammeg,ilyen hozzászólást egy ilyen meccs után..
A világ összes többi csapata csak álmodozik olyan játékról és sikerekről,amiket mostanában produkálunk.
De nem baj,küldjük el az edzőt,jó messzire,pfej..
Ez most komoly?zsulter írta:mert így egyre mélyebbre süllyedünk, amit én nem szeretnék....
zsulter írta: nem kedvelem az olyan embereket, akik valamihez makacsul ragaszkodnak és akkor sem látják be hogy tévedtek, amikor ez már nyilvánvaló.
Én meg azokhoz a parádés hozzászólásokhoz szeretnék gratulálni, akik örökké a 6 kupával takaróznak!!! (Ez nem személyeskedés, nem csak neked szól, csak most épp te írtad, így ide csatolom a véleményem).van Bommel írta:Gratulálok ehhez a parádés hozzászóláshoz. Amikor a 6. kupát nyertük, akkor meg gondolom a fenekét nyaltad te is. Gondolkozz egy picit mikor irogálsz, különösen a "felőlem mehetsz Isten hírével" verte ki a biztosítékot. PeaceRoniee21 írta:Kedves Pep!
Köszönjük a tegnap esti felejthetetlen estét!
Jól elszórakoztad!
Tanulj meg cserélni, meg csapatot összeállítani: ne aszerint legyen valaki kezdő, hogy bírod-e a búráját, vagy sem, hanem érdemei szerint.
Megkérdezném továbbá, hogy ismered-e a csere fogalmát?
Vajon, mit láttál tegnap Pedrótól, hogy 90 percig a pályán volt?
Mennyi hibát kell elkövetnie Sergi Busquets-nek, mire a padra ülteted, a világ egyik legjobb vkp-a helyett?
Arra is kíváncsi lennék, hogy Kita mit csinált tegnap?
Na, meg arra, hogy a formába lendülő, csapata legjobbjaként tündöklő Ibrát miért hoztad le a pályáról?
Köszi.
PS: ha nem kapunk az idény hátralevő mérkőzésein erre érdemi választ, felőlem mehetsz Isten hírével.
Remélem, de ez akkor is logikátlan lépés volt. Touré szerepeltetéséről pedig annyit, hogy előző meccsén is láthattuk, nincsen formában. Idén csak a Stuttgart ellen alkotottRewolution5 írta:biztos vagyok benne hogy mindketten jól fognak játszani a nOu Camp-ben...fcb4ever írta:A legnagyobb hiba tegnap az volt, hogy Piqué és Puyol is pályára léptek. Hogy játszhat két olyan játékos egyszerre (ráadásul pont a legkényesebb és "legsárgalaposabb" poszton), akiknek bizonytalan a játéka a visszavágóra? Itt volt a remek formát mutató Milito, most nem kellene aggódni amiatt, hogy mit tud majd felmutatni Márquez vagy Touré a Camp Nouban.
Remélem, nem rám céloztálLionel85 írta:Imádom, amikor kis tizenévesek akarnak okítani egy hat kupát megnyerő edzőt.Bezzeg, ha 2-0 maradt volna, akkor mindenki isteníti őt, de így mennek a cifrábbnál cifrább hozzászólások. Ti még a farvizébe se érnétek fel soha, de azért kritizáljátok. Gratulálok. Kár, hogy nem kor és IQ-határos a fórum...
biztos vagyok benne hogy mindketten jól fognak játszani a nOu Camp-ben...fcb4ever írta:A legnagyobb hiba tegnap az volt, hogy Piqué és Puyol is pályára léptek. Hogy játszhat két olyan játékos egyszerre (ráadásul pont a legkényesebb és "legsárgalaposabb" poszton), akiknek bizonytalan a játéka a visszavágóra? Itt volt a remek formát mutató Milito, most nem kellene aggódni amiatt, hogy mit tud majd felmutatni Márquez vagy Touré a Camp Nouban.
Gratulálok ehhez a parádés hozzászóláshoz. Amikor a 6. kupát nyertük, akkor meg gondolom a fenekét nyaltad te is. Gondolkozz egy picit mikor irogálsz, különösen a "felőlem mehetsz Isten hírével" verte ki a biztosítékot. PeaceRoniee21 írta:Kedves Pep!
Jól elszórakoztad!
Tanulj meg cserélni, meg csapatot összeállítani: ne aszerint legyen valaki kezdő, hogy bírod-e a búráját, vagy sem, hanem érdemei szerint.
Mennyi hibát kell elkövetnie Sergi Busquets-nek, mire a padra ülteted, a világ egyik legjobb vkp-a helyett?
Na, meg arra, hogy a formába lendülő, csapata legjobbjaként tündöklő Ibrát miért hoztad le a pályáról?
Köszi.
PS: ha nem kapunk az idény hátralevő mérkőzésein erre érdemi választ, felőlem mehetsz Isten hírével.
Teljesen igazad van! Ez a klub azért más, mint a többi, mert a bajban is összetart. Az a szurkoló, aki így viselkedik az nem ennek a családnak a tagja, és az el is húzhat innen a francba.mindorokke_barca írta:Ne haragudjatok, de ez már kezd nevetséges lenni. Ezaz essünk neki Pepnek... Szedjük szét az edzőnket...Adnék nektek két pofont és be a sarokba gondolkodni... Olyan gyerekek vagytok, elképesztő... Amikor nyerünk mindenkit istenítünk, metmivagyunkakirááááályok...ilyenkor meg megy az anyázás egyből. Igazán dícséretre méltó hozzáállás egy SZURKOLÓTÓL. Első adandó alkalommal elfordultok attól akinek nagy szerepe volt a tavalyi sikerekben... Elfordultok akkor amikor a legfontosabb lenne a támogatás... Szégyen, komolyan mondom.
Az élen veled...PS: ha nem kapunk az idény hátralevő mérkőzésein erre érdemi választ, felőlem mehetsz Isten hírével.
Az élen veled...PS: ha nem kapunk az idény hátralevő mérkőzésein erre érdemi választ, felőlem mehetsz Isten hírével.
Hát ezen azért mosolyogtam.Roniee21 írta:Kedves Pep!
Jól elszórakoztad!
Köszi.
Charlie írta:
De szinte biztos vagyok benne,hogy a következő 3 meccsünkön mindhármon kezdeni fog Touré.
C.