Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen ez az én véleményem is. Holnap egy újság se merje leírni, hogy volt esélye az Arsenalnak, mert mindenje volt csak az nem....... Nevetségesen eljátszotta nekünk a biztos továbbjutást a bírósalvatore írta:Ezt a birot ugy kibaxnam,ahogy csak lehet...ijenert pirosat es 11est adni?... Egy ekkora szerencsetlen dontest meg nemlattam...
köszi a gyors választ.Ilúvatar írta:2-2Zsoltu92 írta:Hello. Nem tudtam nézni a meccset, vki mondana egy eredményt, ha vége?
2 ibra gól.
egy walcott és egy fabregas gól (11-es)
befog jönni az eredménytől függően, hogy kinek a helyére....de befog.Leomessi14 írta:Ugy gondolom,hogy jo lett volna ,ha Henry jatszik.De igy is nyerni kell.
Az MU hol érdemelt volna döntetlent?!fcb4ever írta:Megnéztem mindkét meccset, kiegyenlített és szép játék volt![]()
A Bordeaux és a MU is megérdemelt volna egy döntetlent, de ettől függetlenül teljesen nyílt még a továbbjutás.
igen, adom,h többet vállaltak, M.U. magával cseszett ki egy kicsit,mert ezt a Bayernt 60-70perc akarással legyőzték volna simán,főleg 2.perc után...de megelégedtek a sima vezetéssel.MichaaBee írta:Az MU miért is érdemelt volna döntetlen?fcb4ever írta:A Bordeaux és a MU is megérdemelt volna egy döntetlent
Az én szememben nagyot estek, többre tartottam őket egy színészkedős bagázsnál...
Épp ezért szvsz abszolút megérdemelten győzött a Bayern, sokkal többet vállaltak és szebb focit mutattak be.
Az MU miért is érdemelt volna döntetlen?fcb4ever írta:A Bordeaux és a MU is megérdemelt volna egy döntetlent
Állítólag 2-4 hét pihenő vár rá!skadi írta:rooney-t sajnálom.
tudjuk már mennyire komoly a baja?
Ő úgy értette hogy ha a Bayern kiveri a MU-t akkor már egy BL döntővel felérő meccs lesz az Arsenal-Barcelona, mert akkor ez a két csapat a legjobb a mezőnyből.Dave87 írta:Az mit jelent? Hogy ha kiütjük az Arsenalt, akkor megnyertük a BL-t??ALEXDP írta:De összességében mégis csak az a helyzet,hogy ha a Bayern kiejti a Manu-t,akkor a Barca-Arsenal kis túlzással a bl döntő...
Nem biztos,de én reálisnak gondolom.
Ha a Bayern kiüti az MU-t, akkor tényleg komolyan kell venni őket.
Amúgy meg elődöntők is lesznek még, mondjuk az Interrel.
Ha a Lyonnal játszanánk a döntőt, akkor is teljesen kétesélyes lenne, egy meccsen bármi lehet.