Bajnokok Ligája & Európa Liga

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
lui1698
Llegenda del Barça

2010.03.31. 14:26:51

skadi írta:rooney-t sajnálom.
tudjuk már mennyire komoly a baja?
A bokája sérült meg. A Chelsea elleni derbit nagy eséllyel kihagyja, de a Bayern elleni visszavágóra lehet, hogy felépül.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
skadi
Capitá del Barça

2010.03.31. 13:10:51

rooney-t sajnálom.
tudjuk már mennyire komoly a baja?
barca99
Llegenda del Barça

2010.03.31. 12:19:27

Bár utálom a Bayernt, mégis örültem a tegnapi eredménynek. Végre nem az volt, hogy a MU megtalálta a gólját, aztán jön a kontrázós 4-5-1, mert ez a meccs így is megvan.

ÉS hiába esélyesebb a MU még mindig, azért nagyon nem mindegy, hogy az OT-n nem játszhatják a szokásos kényelmes 4-5-1-et, várva a kontrára, hanem az első gólig bizony ki kell nyílni egy kicsit, ott meg már várhat Robben és Ribéry. :)

Jó meccs lesz a visszavágó, az tuti. Főleg ha Sweini és Robben is jó formában lesz.
bali 15
Director del Fútbol

2010.03.31. 12:08:29

Robben fel fog épülni a visszavágóra?
Valaki megtudná mondani?
senkialfonz40
Capitá del Barça

2010.03.31. 11:49:12

Kluivertinho írta:Srácok, itt nagyon sokan tényként kezelik, hogy mi leszünk az egyik döntős csapat. Én azért egyáltalán nem írnám le az Arsenalt, ők még Fabregas nélkül is képesek elég szép akciókat kidolgozni, nem lesz ez egyszerű ellenük. Ha fél szemmel a döntőt és a trófeát figyeljük, akkor csak fél szemmel tudunk az oda vezető útra koncentrálni, az pedig kevés lehet. Holnap érjünk el egy jó eredményt az Emirates-ben, utána meg már a saját kezünkben van a sorsunk.
Én is csatlakoznék hozzád, óvatosan bánnék a "legjobb nekünk az Arsenal" és ehhez hasonló megnyilvánulásokkal, mert nem véletlenül állnak ott, ahol, fizikálisan a topon vannak és nagyon gyors játékosok alkotják a csapatot. Ha kijön nekik a lépés, melegünk lehet! Nyilván minden csapat úgy focizik, ahogy a másik hagyja, én kíváncsian várom a meccset, és szeretném, ha a nagyon optimistáknak lenne igaza! A kételyeim az olyan mérkőzések miatt vannak állandóan jelen, mint a Stuttgart elleni idegenbeli példa, amikor az a jóval szerényebb képességű csapat "lefocizott" minket az első félidőben. :(
" Lionel az után a futballista után kapta a nevét, aki szerintem minden idők legnagyobb játékosa, és az én példaképem. Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen." Antonio Cassano
Dave87
Capitá del Barça

2010.03.31. 10:53:11

ALEXDP írta:De összességében mégis csak az a helyzet,hogy ha a Bayern kiejti a Manu-t,akkor a Barca-Arsenal kis túlzással a bl döntő...

Nem biztos,de én reálisnak gondolom.
Az mit jelent? Hogy ha kiütjük az Arsenalt, akkor megnyertük a BL-t??
Ha a Bayern kiüti az MU-t, akkor tényleg komolyan kell venni őket.
Amúgy meg elődöntők is lesznek még, mondjuk az Interrel. :?
Ha a Lyonnal játszanánk a döntőt, akkor is teljesen kétesélyes lenne, egy meccsen bármi lehet.
"A pénzem 90%-át italra és nőkre költöttem. A többit elherdáltam." - George Best
Rewolution5
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.03.31. 10:17:57

sztem mindkettő mecss teljesen jogos Bayern-MU - a másik félidőt teljesen a Bayern kontrollálta..jogos győzelem - :arrow: ettő függetlenül Mu továbbjutást várok, de én bízok a Bayernbe :wink:

lyon-bordeaux ... 3-1 ...megvan lyonnak a kétgólos különbség, ezt meg kell tartani idegenben...
Kép
socio66

2010.03.31. 09:19:01

Nem értem a MU-t.
Sokkal jobbak az ellenfélnél,ha kimennek és játszanak egy normális meccset,végig odafigyelve,akkor minimum két góllal nyernek.
Ehelyett végigbohóckodják a meccset,időt húznak,majd összehoznak két gólt a Bayernnek és ezzel végülis nyílttá teszik a továbbjutást.
De mi értelme volt ennek? Könnyedén eldönthették volna a párharcot.
Remélem az Old Traffordon kapnak egyet az elején,aztán futhatnak az eredmény után.
Szánalmas mentalitás.
Mondjuk a Barcától is láttunk hasonlót,mikor Stuttgart-ban 1-1-nél elkezdtünk labdázgatni hátul,az is felbosszantott.
ALEXDP
Capitá del Barça

2010.03.31. 01:42:49

De összességében mégis csak az a helyzet,hogy ha a Bayern kiejti a Manu-t,akkor a Barca-Arsenal kis túlzással a bl döntő...

Nem biztos,de én reálisnak gondolom.
gergo9
Director del Fútbol

2010.03.31. 01:31:49

Bayern-MU

Már az elején gondoltam a gól után hogy öreguras tempóban fogja tolni a MU, az utolsó 10percben meg még jobban visszavettek meg is lett az eredménye.
No ennyi baj legyen. Mégha 2-0 nyert volna a Bayern akkor lett volna sansza , így is van de borzasztó kevés.
Mint mindenki másnak nekik is majd az Old Traffordon jön az igazi fekete leves. 40-50%-on pörgött a MU ennyi még egy Bolton ellen sem elég.
Idegenben rúgtunk gólt, igazából nem is baj hogy meg kell nyernünk a visszavágót, majd ez teszi igazán éllesé a játékosokat. Robben meg nem érdekel ha azt hozza a MU mint amit tud akkor teljesen mind1 ki van a másik oldalon.
Rooney lehetséges hogy már a Chelsea ellen is bevethető lesz, visszavágóra sztem meg főleg összedrótozzák.
Deus
Boixos Nois

2010.03.31. 00:53:10

Kluivertinho írta:Srácok, itt nagyon sokan tényként kezelik, hogy mi leszünk az egyik döntős csapat. Én azért egyáltalán nem írnám le az Arsenalt, ők még Fabregas nélkül is képesek elég szép akciókat kidolgozni, nem lesz ez egyszerű ellenük. Ha fél szemmel a döntőt és a trófeát figyeljük, akkor csak fél szemmel tudunk az oda vezető útra koncentrálni, az pedig kevés lehet. Holnap érjünk el egy jó eredményt az Emirates-ben, utána meg már a saját kezünkben van a sorsunk.
Én is így látom a dolgot. Az elbizakodás végzetes lehet. Így is tartani kell Arsenal -tól Fabregas nélkül is.
Nagyon kemény meccs lesz holnap, én mondom nektek.

Forca Barca!
KépKép
Kluivertinho
Entrenador del Barça

2010.03.31. 00:08:01

Srácok, itt nagyon sokan tényként kezelik, hogy mi leszünk az egyik döntős csapat. Én azért egyáltalán nem írnám le az Arsenalt, ők még Fabregas nélkül is képesek elég szép akciókat kidolgozni, nem lesz ez egyszerű ellenük. Ha fél szemmel a döntőt és a trófeát figyeljük, akkor csak fél szemmel tudunk az oda vezető útra koncentrálni, az pedig kevés lehet. Holnap érjünk el egy jó eredményt az Emirates-ben, utána meg már a saját kezünkben van a sorsunk.
Kép
Kép
Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
Capon
Llegenda del Barça

2010.03.30. 23:40:56

Én nem akarok rosszat neki csak annyit hogy a visszavágón a lelátón üldögéljen, se több se kevesebb.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Iniesta4ever
Barça B

2010.03.30. 23:36:31

Capon írta:Szép volt Bayern =D>
Remélem Robben már fog tudni játszani a visszavágón, és azt is remélem hogy Rooney nem. Bár még mindig a MU-t tartom esélyesebbnek.

Én még mindig Bordeaux továbbjutást várok. 2-0ra képesek lehetnek nyerni otthon és akkor már meg is van.

Azért ne akarjunk rosszat Rooney-nak, de lén is a bayernek szurkolok! Ha Gomes 100% os lesz akkor sztem nem lesz probléma, látható volt a különbség mikor bejött Müller helyett....

A másik párharcban sztem a Lyon továbbjut és így nehezen de a Bőrnacisok lesznek sztem a döntőben....

A mi águnkon remélem mi de ez még messze nem olyan egyértelmű mint ezen az ágon de holnap már az lesz....
2:6! Blaugrana!!!!
Capon
Llegenda del Barça

2010.03.30. 23:23:27

Szép volt Bayern =D>
Remélem Robben már fog tudni játszani a visszavágón, és azt is remélem hogy Rooney nem. Bár még mindig a MU-t tartom esélyesebbnek.

Én még mindig Bordeaux továbbjutást várok. 2-0ra képesek lehetnek nyerni otthon és akkor már meg is van.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.03.30. 23:22:45

Guardiola írta:Simán hozhatta volna a mecset a MU de megérdemelten nyertek a németek. Tömören így tudnám összefoglalni :)
igen,én is így érzem. viszont most el kell ismerni,h keveset akartunk! tenni h meg is nyerjük. még így is belefért volna,ha kihasználjuk a helyzeteket,és hátul meg szabinál nem követünk el óvodás hibákat (sorfal felugrása+Evra :shock: ).

Bayern nyomott,de most szerencse is kellett,h meglegyen a fordítás,ill egyéni hibák, ha ezek nem lesznek a visszavágón,akkor még Rooney nélkül is esélyesebbnek érzem a M.U.-t,bár 1999től eltekintve, igazi mumus számunkra a Bayern.

nagy és izgalmas meccs lesz, nem kizárt a drámai hajrá sem.

GO M.U.!

azt,h a M.U. mennyit tud Wayne nélkül,pedig megnézhetjük már Chelsea ellen is.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Barcaforever
Director del Fútbol

2010.03.30. 23:19:04

Charlie írta:Komoly kis meccs volt, első félidőben MU jól tolta, 2.ra nagyon leálltak és ez megbosszúlta magát. 2-1 a Bayernnek még mindig a MU esélyesebb, bár szegény Rooneyt elég rossz állapotba cipellték le, nélküle esetleg a visszavágón sokkal nehezebb lesz.

Közbe valaki a háttérbe "Van Isten"-t kiabál.
C.
Hallottam én is. :wink: Hajdúék mondták, h kinn volt 200 magyar, akik lengették a fradi és újpest zászlót. :twisted: :lol:
Kép
razor1592
Barça B

2010.03.30. 23:15:41

Hát nagyon nem bánnám, ha a Bayern összeszedné minden erejét, és kiejtené valahogy az esélyesebbnek tartott MU-t. Nekünk az csak jó lenne, mivel szerintem bátran mondhatom, hogy ők a legnagyobb ellenfeleink a BL-ben jelenleg, persze a Bayern és az Inter sem könnyű falat, de még mindig jobb mint a Manchester...Én mindenesetre a Bayernnek szurkolok a visszavágón is, attól függetlenül, hogy egyébként jobban szeretem az angolokat. Na de ne szaladjunk ennyire előre, még vár ránk az Arsenal, huh, ha szépen, olajozottan játszunk, nem lehetnek ellenfél, de nem szaporítom a szót...

HAJRÁ BARCAAAA! :twisted:
Guardiola
Capitá del Barça

2010.03.30. 23:05:26

Simán hozhatta volna a mecset a MU de megérdemelten nyertek a németek. Tömören így tudnám összefoglalni :)
-a továbbjutás tekintetében kicsit még én is a manchesteri gárdát tartom esélyesebbnek, de van keresnivalója a Bayernnek is. Ha Gomez, aki lendületet vitt a támadások uolsó fázisába, már teljesen egésséges lesz és Robben is jó formába kerül, akkor azérrt nem csak a United jó vagy rossz játékáta fog dönteni. Persze, ehhez az is kell, hogy akik ma jól teljesítetek pl. Van Bommel, azok mentsék át a köv mérközésre a formájukat. Én bízom benne, hogy pörgős jó mecs lesz egy hét múlva.
kleno04
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2010.03.30. 23:00:42

Bravó Bayern 8)
Nem vártam se többet se kevesebbet tőlük ez pont jó volt, és így elég lesz 1 gól manchester-ben és meg is van a továbbjutás 8) és akkor a Barca előtt már nincs is nagy akadály talán az Inter okozhat majd egy kis nehézséget de azon is túllépünk és akkor meglesz az ELSŐ címvédés :!: (de szép is lenne)
MES QUE UN CLUB!!!
CSAK A BARCA!!!
Hattrick: FC_KlenoBarca04 (1648107)
Mikaos
Director del Fútbol

2010.03.30. 22:57:58

Nem gondoltam volna, hogy a Bayern egyáltalán kiegyenlít is. A MU ellen nem nagyon szoktak fordítani, mert ha valamit jól tud a MU: tartani az eredményt és növelni a különbséget. Most ez a taktika nem működött, mert a Bayern nagy szívvel játszott. Igen, szívvel...tudás nem lett volna elegendő - nem is volt túl sok fantázia Robben hiányában.
Ribéry viszont tényleg eggyel magasabb szint a Bayern-átlagnál: a gólt leszámítva is legtöbbször ő okozott zavart.

Amennyiben Rooney viszonylag hosszabb időre (2-3 hét) lesérült, akkor az szerintem nagyon komoly érvágás lesz. És kíváncsi leszek, hogy igazam lesz-e azzal, hogy tényleg nagyon egyemberes (nagyon Rooney-s) csapatnak vehető-e a MU?!

A Lyon-Bordeaux-nál kicsit várható volt, hogy a nemzetközi "tudás" kiegyenlíti majd a -szerintem- játékbeli tudás alapján hátrányban lévő Lyon helyzetét a Bordeaux-val szemben.
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.03.30. 22:52:04

barca99 írta:
ozsimiki írta:Lyon győzelmének pedig nagyon örülök, azért nehogy már elhiggye a Bordeaux,h akkora császárok, most kaptak egy kis leckét.
Miért is hiszik azt? :roll:
pár szurkolóval volt szerencsém beszélni, ők már a győzelemről meséltek nekem :)mármint a végsőről , na meg,h 7meccs zsinórban,stb,stb, azért nézzük meg, hogy kik ellen nyertek,és akkor azok milyen formában voltak. egyáltalán nem lepődtem meg a Lyon győzelmén.

+Blanc-ot bírom,ő korrekt volt mindig, de pár játékossal elszállt a ló, bajnoki küzdelem révén is,és a Blben is volt pár nagyon -nevezzük- optimista nyilatkozat.

de nem általánosítom akkor az egész Bordeaux-ra le,mindenesetre akkor is szép kis leckét kaptak :D
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Fernando
Llegenda del Barça

2010.03.30. 22:51:44

Varatrix írta:
Fernando írta:Jó meccs volt. Az eredmény megérdemelt. Egyébként szerintem Rooney-nak nem kell sokat kihagynia 2-3 nap. Ahogy láttam aláfordult a bokája talajfogást követően mert megrúgták picit. Az nagyon fáj, de hamar gyógyul. Remélem igazam van.
Az a boka aláfordulás nekem 2 hónapomba került.
Szerintem elég súlyos lehet, főleg, hogy előtte is voltak gondjai.
Szerintem a körülmények picit mások lehetnek mint a tieid voltak. :) Majd kiderül holnap, hogy mennyire súlyos. Nagyon remélem, hogy nem. Anglia legjobb formában lévő játékosa jelenleg.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
lluisllach89
Director del Fútbol

2010.03.30. 22:49:50

Impotens volt a Bayern de a Mu nem akart focizni és még így is nyerhettek volna. De 1 X járt volna nekik, ilyen a foci.
Visszavágó alakulhat a Bayernnek kedvezően főleg Robbennel, de a Mu továbbra is favorit.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2010.03.30. 22:48:31

ozsimiki írta:Lyon győzelmének pedig nagyon örülök, azért nehogy már elhiggye a Bordeaux,h akkor császárok, most kaptak egy kis leckét.
A Lyon nemzetközi szinten komolyabb csapat, mint a Bordeaux, és igaz ugyan, hogy ez francia belharc volt, de a körítés, a hangulat, és a tét más, mint egy bajnokin. Jó sanszuk van bejutni az elődöntőbe.
A másik ágon még mindig a MU-t tartom esélyesebbnek, de már csak kb 60-40 arányban.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Lezárt