Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A bokája sérült meg. A Chelsea elleni derbit nagy eséllyel kihagyja, de a Bayern elleni visszavágóra lehet, hogy felépül.skadi írta:rooney-t sajnálom.
tudjuk már mennyire komoly a baja?
Én is csatlakoznék hozzád, óvatosan bánnék a "legjobb nekünk az Arsenal" és ehhez hasonló megnyilvánulásokkal, mert nem véletlenül állnak ott, ahol, fizikálisan a topon vannak és nagyon gyors játékosok alkotják a csapatot. Ha kijön nekik a lépés, melegünk lehet! Nyilván minden csapat úgy focizik, ahogy a másik hagyja, én kíváncsian várom a meccset, és szeretném, ha a nagyon optimistáknak lenne igaza! A kételyeim az olyan mérkőzések miatt vannak állandóan jelen, mint a Stuttgart elleni idegenbeli példa, amikor az a jóval szerényebb képességű csapat "lefocizott" minket az első félidőben.Kluivertinho írta:Srácok, itt nagyon sokan tényként kezelik, hogy mi leszünk az egyik döntős csapat. Én azért egyáltalán nem írnám le az Arsenalt, ők még Fabregas nélkül is képesek elég szép akciókat kidolgozni, nem lesz ez egyszerű ellenük. Ha fél szemmel a döntőt és a trófeát figyeljük, akkor csak fél szemmel tudunk az oda vezető útra koncentrálni, az pedig kevés lehet. Holnap érjünk el egy jó eredményt az Emirates-ben, utána meg már a saját kezünkben van a sorsunk.
Az mit jelent? Hogy ha kiütjük az Arsenalt, akkor megnyertük a BL-t??ALEXDP írta:De összességében mégis csak az a helyzet,hogy ha a Bayern kiejti a Manu-t,akkor a Barca-Arsenal kis túlzással a bl döntő...
Nem biztos,de én reálisnak gondolom.
Én is így látom a dolgot. Az elbizakodás végzetes lehet. Így is tartani kell Arsenal -tól Fabregas nélkül is.Kluivertinho írta:Srácok, itt nagyon sokan tényként kezelik, hogy mi leszünk az egyik döntős csapat. Én azért egyáltalán nem írnám le az Arsenalt, ők még Fabregas nélkül is képesek elég szép akciókat kidolgozni, nem lesz ez egyszerű ellenük. Ha fél szemmel a döntőt és a trófeát figyeljük, akkor csak fél szemmel tudunk az oda vezető útra koncentrálni, az pedig kevés lehet. Holnap érjünk el egy jó eredményt az Emirates-ben, utána meg már a saját kezünkben van a sorsunk.
Capon írta:Szép volt Bayern![]()
Remélem Robben már fog tudni játszani a visszavágón, és azt is remélem hogy Rooney nem. Bár még mindig a MU-t tartom esélyesebbnek.
Én még mindig Bordeaux továbbjutást várok. 2-0ra képesek lehetnek nyerni otthon és akkor már meg is van.
igen,én is így érzem. viszont most el kell ismerni,h keveset akartunk! tenni h meg is nyerjük. még így is belefért volna,ha kihasználjuk a helyzeteket,és hátul meg szabinál nem követünk el óvodás hibákat (sorfal felugrása+EvraGuardiola írta:Simán hozhatta volna a mecset a MU de megérdemelten nyertek a németek. Tömören így tudnám összefoglalni![]()
Hallottam én is.Charlie írta:Komoly kis meccs volt, első félidőben MU jól tolta, 2.ra nagyon leálltak és ez megbosszúlta magát. 2-1 a Bayernnek még mindig a MU esélyesebb, bár szegény Rooneyt elég rossz állapotba cipellték le, nélküle esetleg a visszavágón sokkal nehezebb lesz.
Közbe valaki a háttérbe "Van Isten"-t kiabál.
C.
pár szurkolóval volt szerencsém beszélni, ők már a győzelemről meséltek nekem :)mármint a végsőről , na meg,h 7meccs zsinórban,stb,stb, azért nézzük meg, hogy kik ellen nyertek,és akkor azok milyen formában voltak. egyáltalán nem lepődtem meg a Lyon győzelmén.barca99 írta:Miért is hiszik azt?ozsimiki írta:Lyon győzelmének pedig nagyon örülök, azért nehogy már elhiggye a Bordeaux,h akkora császárok, most kaptak egy kis leckét.
Szerintem a körülmények picit mások lehetnek mint a tieid voltak.Varatrix írta:Az a boka aláfordulás nekem 2 hónapomba került.Fernando írta:Jó meccs volt. Az eredmény megérdemelt. Egyébként szerintem Rooney-nak nem kell sokat kihagynia 2-3 nap. Ahogy láttam aláfordult a bokája talajfogást követően mert megrúgták picit. Az nagyon fáj, de hamar gyógyul. Remélem igazam van.
Szerintem elég súlyos lehet, főleg, hogy előtte is voltak gondjai.
A Lyon nemzetközi szinten komolyabb csapat, mint a Bordeaux, és igaz ugyan, hogy ez francia belharc volt, de a körítés, a hangulat, és a tét más, mint egy bajnokin. Jó sanszuk van bejutni az elődöntőbe.ozsimiki írta:Lyon győzelmének pedig nagyon örülök, azért nehogy már elhiggye a Bordeaux,h akkor császárok, most kaptak egy kis leckét.