Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Addig kell menni amíg tudunk. De ha te elkönyveled most a címvédést ha nem jön össze nagyobbat koppansz. Annyit mondtam h nem értem miért drukkolnak a semlegesek a Mu-nak amikor a Bayern jobb lenne ellenfélnek.LG írta:Jaj, bírom ezeket az optimista hozzáállásokat.Ha meg döntő.. Olyan nincs hogy 2X legyőzzünk 1 Mu-t a döntőben.
Úgy hogy jobban játszunk teszem hozzá.Akkor inkább essünk ki most, nem? Mert mut úgysem tudjuk megverni a döntőben.
![]()
A Bl döntő pont az a hely, ahol már tényleg bármi megtörténhet, és csakis az aznapi forma dönt. Meg amúgy is, a mu 99-ben, meg 2008-ban elhasználta az összes Bl döntő mákját, itt az ideje, h most szívjanak ők is.
LM10 írta:Ribéry játéka nagyon tetszik. Kitűnik ebből a Bayernből. Nem bánnám, ha hozzánk jönne a nyáron.
Am a Bayernban most benne van a gól, a MU meg nagyon visszaállt.
Jó kis meccs lehet, azt hiszem inkább azt nézem.FtcSikiHun írta:Ajjjaajjjjaaajjjj újra vezet a Lyon
Ja meg az Arsenal ellen se álljunk ki mert őket is megvertük 4 éve...LG írta:Jaj, bírom ezeket az optimista hozzáállásokat.Akkor inkább essünk ki most, nem? Mert mut úgysem tudjuk megverni a döntőben.
![]()
A Bl döntő pont az a hely, ahol már tényleg bármi megtörténhet, és csakis az aznapi forma dönt. Meg amúgy is, a mu 99-ben, meg 2008-ban elhasználta az összes Bl döntő mákját, itt az ideje, h most szívjanak ők is.
Teszem hozzá 08-ban 1góllal mentek tovább egy béka ... alatti Barcán.LG írta:Jaj, bírom ezeket az optimista hozzáállásokat.Ha meg döntő.. Olyan nincs hogy 2X legyőzzünk 1 Mu-t a döntőben.
Úgy hogy jobban játszunk teszem hozzá.Akkor inkább essünk ki most, nem? Mert mut úgysem tudjuk megverni a döntőben.
![]()
Jaj, bírom ezeket az optimista hozzáállásokat.Ha meg döntő.. Olyan nincs hogy 2X legyőzzünk 1 Mu-t a döntőben.
Úgy hogy jobban játszunk teszem hozzá.
SAF tényleg nonszensz.Rivaldo11 írta:Én.lluisllach89 írta:Demichelisnek jól kezdődik a meccs, nah mind1.
Beigazolódni látszik a papírforma ha ne adj Isten a Mu-val játszanánk a döntőben kíváncsi vok ki lenne elégedett...![]()
Egyrészt mert ha döntőzünk, akkor már minimum 50% sanszunk van a címvédésre, másrészt oktattuk a Roancival felálló MU-t is, úgy érzem, ha eljutnánk a döntőbe, ezt a MU-t is megütnénk.És még egy érv: HA döntőzünk, akkor akár elégedettek vagyunk, akár nem, úgyis a MU-val találjuk szembe magunkat.
Egyébként számomra érthetetlen, hogy tud ilyen keretből ennyire ütőképes csapatot építeni Ferguson. Mert nem rossz persze az állomány, de -ha csak a neveket nézzük-bővebbnek tartom még pl. a Bayern keretét is.
Én.lluisllach89 írta:Demichelisnek jól kezdődik a meccs, nah mind1.
Beigazolódni látszik a papírforma ha ne adj Isten a Mu-val játszanánk a döntőben kíváncsi vok ki lenne elégedett...