Nekünk valóban nehezebbek az utána levő meccsek,
Nem feltétlenül...

Az otthoni meccseitek gyerekjátékok. (pont a három kiesővel játszotok, akik mondjuk lehet, hogy nagyon akarnak kaparni, de azért...) Idegenben az espanyol amitt necces, hogy ők rendszeresen megviccelnek titeket. A villarrealban bízom, ők egy döntetlenre jók lehetnek. A Sevilla viszont...nagyon össze kell kapniuk magukat, ráadásul annyira a szezon végén lesz a meccs, hogy már tisztán fog látszodni, mennyire fontos is a meccs...
Nekünk az idegenbeli meccsek elég kemények, a Zaragoza, Almeria a két nagy mögött a legjobb formában van a számok alapján. Persze verhetőek, de azért meg fogunk izzadni. A Mallorca otthonában szintén necces lesz.
A második féléves sorsolásotok tényleg nehezebb volt, vesztettetek is pontokat,de nagy részén túl vagytok.
De ha nyerünk a Clasicon, akkor úgy érzem miénk a bajnoki cím. Óriási lökést adna a csapatnak, és még egy döntetlen is beleférne nekünk a ti eredményeitektől függetlenül.
Nem gondoltam volna, hogy ilyen jó helyzetben leszünk egyébként!

Eredményekben nekem kellemes meglepetés a madrid!
A bajnokság színvonala tényleg nagyon gyenge.
Egyébként én már csak a jövő évi szezonra leszek kiváncsi!

Nálunk nagyon nem eshet vissza egy játékos sem, max Higu vagy CR, mert rajtuk kívül kb senkinek nincs kiemelkedő idénye. (talán még Ramos...) Xabi csak az elmúlt 1-2 hónapban pörgött fel, Kaká bár sosem lesz már olyan mint régen, ennél azért több van benne, Benzema szintén csak ismerkedik a közeggel. Casillas ennél gyengébb már nem is lehetne, Lass sehol nincs tavalyi önmagához képest. Ha végre nyáron betömik a hatalmas lyukat a bal szélső védő poszján, és a többiek is felpörögnek, a mostaninál jobb idényt várok.
Már csak az edző a kérdéses...