Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Rivaldo11 írta: Semminek nem esélyese a madrid. Majd ha komoly csapatok ellen is bizonyítanak sorozatban-akkor igen. egyelőre a Bernabeuban ebben a szezonben két komoly ellenfél fordult meg. Egyik a Lyon, másik a Milan.
10.-én meg jövünk mi, és jól kell majd gazdálkodnia a madridnak a várható 40% körüli labdabirtoklásával.
Semminek nem esélyese a madrid. Majd ha komoly csapatok ellen is bizonyítanak sorozatban-akkor igen. egyelőre a Bernabeuban ebben a szezonben két komoly ellenfél fordult meg. Egyik a Lyon, másik a Milan.csababarca írta:Rivaldo11 írta:Szépen megveri magát az Atletico a végére, pedig ma simán nyerhettek volna. Mindegy. Ezt a madridot gond nélkül intézzük majd el.
Azért ezzel most vitatkoznék.
Benne van hogy nyerünk,de a pillanatnyi forma alapján a madrid az esélyese a klasszikusnak.Szerintem elég meggyőzőek,és már nem tudom mióta nem rúgtak 3nál kevesebbet(-Lyon.).
De remélem mi magunkat hozzuk,akkor viszont nyerhetünk,de ha nem hozunk 80%-ot akkor kikapunk.
Miért kapott volna?igazából csak kézzel ütött szándékosan a labdába.Hunter91 írta:Alonso miért nem kapott lapot?
Így van. Sokan kiakadnak, hogy kikap az Atlético, mert bíznak a vendéggyőzelemben. Ez a hiba. Noha én ennyire keményen nem fogalmaznék hogy lefekszenek, de az elmúlt évek eredményeit figyelve könnyen kikövetkeztethető, hogy manapság egy madridi klasszikus egyoldalú és az Atlético nem nagyon tud egy-két kivételtől eltekintve beleszólni a meccsekbe. Én abszolút rezzenéstelenül hallgattam a meccset és nem csodálkozom az eredményen. Nem az Atlético állítja meg a Realt. Ezt lehetett várni.gekkodan írta:Tudtuk, hogy ez lesz. Az Atletico szépen lefekszik, ezek is csak ellenünk fociznak 90 percig.
Rivaldo11 írta:Szépen megveri magát az Atletico a végére, pedig ma simán nyerhettek volna. Mindegy. Ezt a madridot gond nélkül intézzük majd el.
Elnézve a madrid játékát, simán volt esély erre.higany írta:Es erre te mikor lattal realis eselyt? De komolyan.Szépen megveri magát az Atletico a végére, pedig ma simán nyerhettek volna.
Momentumuk sincs egesz meccsen, kiveve termeszetesen a golt.
Köszönöm az információtVictorValdes19 írta:6FtcSikiHun írta:Egy kérdés.
Hány éve van úgy, hogy csak a Real és a Barca küzd a bajnoki címért?Valencia volt az utolsó amelyik beletudott szólni 2004ben, akkor meg is nyerték.
Es erre te mikor lattal realis eselyt? De komolyan.Szépen megveri magát az Atletico a végére, pedig ma simán nyerhettek volna.