Bojan Krkic

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2010.04.04. 17:57:23

Lionel85 írta:Hatalmas gratuláció neki, megérdemli hogy egy nagycsapat ellen is megmérettesse magát, ez kedden el is fog jönni. Maximálisan bízom benne én még akkor sem keseredek el, ha Zlatan nem épülne fel az El Clássicóra, hanem ott is Bojan kezd. Egyszerűen zseniális játékos! =D>
Számból vetted ki a szót!

Ilyen alázatos, kitartó játékost más kluboknál csak nagyítóval keresve lehet találni, ha van egyáltalán. Krkic, nem ment el másik csapathoz kölcsönbe, kitartott a Barca mellett, aminek most mi nagyon örülhetünk, mert formába lendült és így bőven nyugodt vagyok Ibra kidőlésénél is. Nagyon bejön neki ez az új felállás (ahogy elnézem az "álközépcsatár" szerepkör), hisz így nem áll mellette annyira szorosan egy védő, így nem tudja elnyomni a nagyon jó rúgótechnikájának köszönhetően meg nagy labdákat tud így osztani és jól ki tudja használni a helyzeteit.

Hatalmas gratula neki! =D>
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.04.04. 12:19:24

Hatalmas gratuláció neki, megérdemli hogy egy nagycsapat ellen is megmérettesse magát, ez kedden el is fog jönni. Maximálisan bízom benne én még akkor sem keseredek el, ha Zlatan nem épülne fel az El Clássicóra, hanem ott is Bojan kezd. Egyszerűen zseniális játékos! =D>
Kép
Kép
Kép
senkialfonz40
Capitá del Barça

2010.04.04. 08:36:31

Muszáj megdícsérnem, mert igazi profi munka volt mindkét gólja! =D> Az első azért "kedvesebb" nekem, mert a lendületből való optimális átvétel után a "szabvány", esetleg leleshető hosszú sarkos gurítás helyett a rövid sarkot választotta, tökéletes kivitelezéssel.(látszott a kapus is másra számított! :D )
A második góljánál is máshová várta a a kapus a bombát, esélye sem volt hárítani, gyönyörű gól volt! =D>
És, ha kicsit "nagyobb szerencséje" van, akkor Messi berúgja azt a két félgól értékű átadást, és a kanadai táblázaton négy pontos meccs van a neve mellett.
Ez a produkció mindenképpen megsüvegelendő volt, hatalmas GRATULA!!!!
" Lionel az után a futballista után kapta a nevét, aki szerintem minden idők legnagyobb játékosa, és az én példaképem. Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen." Antonio Cassano
Sanama
Llegenda del Barça

2010.04.04. 00:31:38

Szép volt kicsi! Bravó!
Henrynál már sokkal jobb,Pedroval is ahogy látom perc/gól arányban teljesen felveszi a versenyt, (veri?) Persze PEdronak sok győztes gólja volt.
BlauGranaGroc
Jugador d'estrella

2010.04.03. 22:40:05

Bojan 615mins 4goals 3assists
Pedro 1609mins 7goals 3assists

teszem hozzá, nekem Pedroval sincs semmi bajom, de sajnálom a kicsit
pláne, hogy a sok 2-5perces becserélgetéssel tönkre van vágva a meccs-gól statja és ha valaki csak azt nézi(amit ma a riporter is bemondott: 7x meccs 15 gól) az valószínű nem érti mit is keres a Barcaban
vv-puyi-rafa-pique-abidal-yaya-deco-messi-neymar-henry-samu
kanty
Llegenda del Barça

2010.04.03. 22:05:55

Bojan is décséretet érdemel.
Nagyon jó formában van mostanában és bár nem kap valami sok lehetőséget, de mégis rendre él velük.
Nagy segitség lehet még az ő javuló formája a véghajrában.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2010.04.03. 22:02:05

Két nagyon szép gólt lőtt, és a mezőnyben is igen aktív volt, végig kérte a labdát. Nagyon kell egy bármikor bevethető Bojan, aki még mindig nagyon fiatal.
Rivaldo-A Legnagyobb.
barcafan0911
Entrenador del Barça

2010.04.03. 21:55:46

Érdekes hogy szinte az utolsó percig úgy volt hogy nem is játszik, erre meg a "szerencsétlen" sorsnak köszönhetően ő lett a meccs embere. Mérkőzésről mérkőzésre bebizonyosodik hogy mekkora tehetség, tényleg kár lenne őt elpazarolni. Igazán nagy játékos válhatna belőle. Mellesleg a klubhoz is nagyon ragaszkodik, ez igazán szimpatikus. :)
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
messideco
Presidente del Barça

2010.04.03. 21:55:26

Ez így igaz, socio. A második gólja tetszett főleg.
Kép
"And my heart will leave you never."
socio66

2010.04.03. 21:21:32

Tök jó amúgy,hogy van egy ilyen cserecsatárunk,akit bármikor be lehet tenni és hozza a gólokat.
Ráadásul nála nincs meccshiány,vagy formahanyatlás,ha beállítják,akkor be is talál.
8)
barcafan0911
Entrenador del Barça

2010.04.03. 21:08:21

Leomessi14 írta:
barcafan0911 írta:Bojan játszhatna már sokkal többet is. Nagyon jó képességei vannak, megbízható a pályán, nem úgy mint Pedro. Utóbbi ész nélkül belevezeti a lasztit két védőbe, nagyon sokszor választ rossz megoldást. Ideje lenne már bojant preferálni a kezdőben, van már olyan tapasztalt hogy Pep bedobja őt mély vízbe. Kiváncsi vagyok ha Bojan kapott volna annyi játéklehetőséget mint Pedro ,akkor most hány gólnál járna. Van egy olyan érzésem hogy többet vágott volna a ligában Pedro 7 góljánál. :roll:
Azert,ha nincs Pedro akkor lehet hogy "csak"" 4 kupat nyertunk volna.
Ez igaz, ezt vitatom. Ezt köszönjük szépen Pedronak, de a jövő legyen bojané.
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
Leomessi14
Entrenador del Barça

2010.04.03. 21:03:39

barcafan0911 írta:Bojan játszhatna már sokkal többet is. Nagyon jó képességei vannak, megbízható a pályán, nem úgy mint Pedro. Utóbbi ész nélkül belevezeti a lasztit két védőbe, nagyon sokszor választ rossz megoldást. Ideje lenne már bojant preferálni a kezdőben, van már olyan tapasztalt hogy Pep bedobja őt mély vízbe. Kiváncsi vagyok ha Bojan kapott volna annyi játéklehetőséget mint Pedro ,akkor most hány gólnál járna. Van egy olyan érzésem hogy többet vágott volna a ligában Pedro 7 góljánál. :roll:
Azert,ha nincs Pedro akkor lehet hogy "csak"" 4 kupat nyertunk volna.
barcafan0911
Entrenador del Barça

2010.04.03. 21:02:08

Bojan játszhatna már sokkal többet is. Nagyon jó képességei vannak, megbízható a pályán, nem úgy mint Pedro. Utóbbi ész nélkül belevezeti a lasztit két védőbe, nagyon sokszor választ rossz megoldást. Ideje lenne már bojant preferálni a kezdőben, van már olyan tapasztalt hogy Pep bedobja őt mély vízbe. Kiváncsi vagyok ha Bojan kapott volna annyi játéklehetőséget mint Pedro ,akkor most hány gólnál járna. Van egy olyan érzésem hogy többet vágott volna a ligában Pedro 7 góljánál. :roll:
BlauGranaGroc
Jugador d'estrella

2010.03.31. 19:29:35

barca 1986 írta:tudásban szerintem nem egy barca-szintű játékos.
:D :D

Hagyjuk a butaságot! Messi kivételével egyik saját nevelésű játékosunk se volt ennyi idősen jobb Bojan-nál.
Ráadásul jóval előrébb tartana már, ha Pep nem akarna kíszúrni vele(persze nem akar, de egyáltalán nem is segíti).

http://www.youtube.com/watch?v=_F3ssmJsJ-s
vv-puyi-rafa-pique-abidal-yaya-deco-messi-neymar-henry-samu
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.03.31. 19:15:52

Mivel imádom a focit, így lehet elgondolkodnék egy kölcsönbe való igazoláshoz, de nem opciós joggal, mert felvértezve térnék vissza. Szerintem Barça-szintű játékos Bojan, de nem nagyon mutathatta meg eddig igazán tehetségét.
Kép
Kép
Kép
barca 1986
Jugador d'estrella
Tartózkodási hely: Barcelona, Travessera de les Corts 82. / Nyíregyháza

2010.03.31. 17:17:14

tudásban szerintem nem egy barca-szintű játékos.
de:
- cserének mindenképpen jó
- + elmenni sem akar, mert barca-vér
- egy ilyen motivált játékos minden csapatban arany

barca múzeumban ráéreztem, h ez tényleg nem csak egy klub, nem az üzlet mindenható, imádják a saját kutyájuk kölykét és bojan az

és nézzétek meg bojan fejét, ha gólt lő. szerintem nem annak örül, h ő lőtte, hanem h a barcának ezzel is segíthetett

ti elmennétek kölcsönbe akárhová, h fejlődjetek ahelyett h barcában lehessetek csereként
lluisllach89
Director del Fútbol

2010.03.29. 00:11:58

ElBartimaeus írta:
lluisllach89 írta: Játszott már a szélén, mondanom sem kell hogy nem egyszer.
2szer is lőtt gólt iszonyat kevés idő alatt.
Tapasztaltabb.
És teszem hozzá nem épp lassú a gyerek.. De labdát azt jobban tud vezetni, fejben, technikailag képzettebb mint Jeffren.
Akkor hol itt a logika?
Megírtad meccs előtt h Jeffren lesz a kezdő?
A lényeg, hogy Jeffren kétszer gyorsabb, mint Bojan, ezért ő rá épült az, hogy ugrassuk ki a játékost és a legutóbb, amikor játszott, akkor nagyon durván jó tolta ezeket, életveszélyes volt belőle. Így meg már érthető szerintem, hogy miért is inkább ő került a kezdőbe. Bojan sem lassú, de Jeffren más kategória. ;)
Értelek. Persze, Mallorcát gondolom Pep egy eleve támadóbb csapatnak könyvelte el, és akkor ha vmivel több terület van akkor Jeffren elhúzhat.
De amikor megy az állóháború akkor a játéktudás számít az meg nem kérdés hogy kinek nagyobb. És Bojan is fürge, gyors, robbanékony szvsz.
A lényeg hogy megoldotta Jeffren és tetszett a játéka, csak hiányzik Bojan :roll:
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2010.03.28. 20:45:27

lluisllach89 írta:
ElBartimaeus írta:Jobban megéri gondolkodni. ;)
Játszott már a szélén, mondanom sem kell hogy nem egyszer.
Tapasztaltabb.
És teszem hozzá nem épp lassú a gyerek.. De labdát azt jobban tud vezetni, fejben, technikailag képzettebb mint Jeffren.
Akkor hol itt a logika?
A lényeg, hogy Jeffren kétszer gyorsabb, mint Bojan, ezért ő rá épült az, hogy ugrassuk ki a játékost és a legutóbb, amikor játszott, akkor nagyon durván jó tolta ezeket, életveszélyes volt belőle. Így meg már érthető szerintem, hogy miért is inkább ő került a kezdőbe. Bojan sem lassú, de Jeffren más kategória. ;)
lluisllach89
Director del Fútbol

2010.03.28. 19:38:47

ElBartimaeus írta:Jobban megéri gondolkodni. ;)
Játszott már a szélén, mondanom sem kell hogy nem egyszer.
Tapasztaltabb.
Akkor hol itt a logika?
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2010.03.28. 19:26:13

Istenem! ](*,)

Könyörgöm emberek, láttátok a tegnapi meccset? Láttátok azt a taktikai elemet, hogy Jeffrent kb akárhonnan szöktette a csapat?

Szerintem ez lehetett a felállás összeállításánál a sok döntő tényező: Pihenjen Messi, az ő pótlását Pedro oldja meg a legjobban. Ezért ő játszott. Aztán Ibra játsszon. Aztán jött a meccsen érezhető taktika, hogy kell egy játékos, aki elég gyors, hogy bárhonnan szöktetni lehessen, ezzel a védelmet fel tudjuk törni. Erre a feladatra meg Jeffren egyértelműen jobb megoldás, mert sokkal gyorsabb, mint Bojan. Nem kell egyből mindig összeesküvés elméleteket gyártani. :roll: Jobban megéri gondolkodni. ;)
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2010.03.28. 12:35:33

Varatrix írta:Én sem értem mit kell még bizonyítania szegény kölyöknek, hogy néhanapján kezdőként léphessen pályára.
Beáll és lő egy gólt, szerintem hatalmas.
Bojant a kezdőbe!
Tudtommal Jeffren játszani sem szokott, de azért kezdőbe rakja Pep :shock:
Bojan meg 5 perc alatt gólt lő, 2 meccsen is. És ügyesen is passzol, szerintem középpályára is be lehetne rakni de, hogy még Jeffren is jobb lenne, azt ne mondják már :evil:
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
Varatrix
Director del Fútbol

2010.03.28. 12:32:46

Én sem értem mit kell még bizonyítania szegény kölyöknek, hogy néhanapján kezdőként léphessen pályára.
Beáll és lő egy gólt, szerintem hatalmas.
Bojant a kezdőbe!
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Sanama
Llegenda del Barça

2010.03.28. 12:27:13

Mostmár Jeffrent is elé helyezi Pep,vagy mi van?
Nem értem, itt lenne a lehetőség,hogy 90percet játszon,erre Jeffren kezd,és Bojan padon van végig :shock:
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2010.03.26. 11:24:19

Ezzel csak az lenne a baj, hogy mint szinte mindenkit , őt is lehet opciós joggal adnánk kölcsön
De ha a játékos nem akar ott maradni, akkor lehet akármilyen opció, akkor sem vehetik meg. Ha meg a játkos maradni akar, akkor megintcsak mindegy
bence-barca
Llegenda del Barça

2010.03.26. 10:59:46

duncan írta:Bojannak nagyon kell a kölcsönadás. Guardiola inkább Pedrot rakja majd a kezdőbe meg Jeffrent, esetleg Iniestát, ha meg igazolnánk a nyáron akkor meg pláne.
1 évre elmenne egy spanyol középcsapathoz, pl.:Villareal ,abból baja nem lenne,nem olyan idős,hogy ez végleg a távozását jelentené. De annak nem sok értelmét látom,hogy itt vergődjön félidőket havonta egyszer.
Ezzel csak az lenne a baj, hogy mint szinte mindenkit , őt is lehet opciós joggal adnánk kölcsön :? :evil:
Lezárt